Ajvar rețeta de pastă de ardei copți cu vinete0 (0)
Ajvar rețeta de pastă de ardei copți cu vinete. Cremă picantă sau dulce de ardei roșii copți pe jar sau pe plită. Ajvar sârbesc sau
Acasă » Conserve - gem - dulceata » Pagina 2
Ajvar rețeta de pastă de ardei copți cu vinete. Cremă picantă sau dulce de ardei roșii copți pe jar sau pe plită. Ajvar sârbesc sau
Sos de paste cu busuioc, roșii și usturoi – la borcan, pentru iarnă – descoperiți o rețetă esențială și delicioasă care aduce arome autentice…
<divDulceata de boabe de soc se potrivește perfect pentru tarte, clătite sau servită dimineața pe o felie de pâine prăjită cu unt și alături de
Magia bucatelor începe adesea cu ingrediente simple, iar printre acestea se numără și ulei aromatizat cu usturoi, ierburi aromatice, roșii uscate, ardei iute.
<div class='publicitate-epoftaCum se congelează porumbul? Cum se păstrează porumb la borcan pentru iarnă? Rețeta de porumb congelat sau pus la borcan (fără conservanți). Cum păstrăm porumbul
Dulceață de portocale cu lămâie rețeta italiană tradițională. Cum se face rețeta de dulceață cu felii de portocală și lămâie? Cât zahăr se pune la
Pastă gulaș sau cremă concentrată și picantă rețeta ungurească de gulyáskrém la borcan. Rețeta de sos picant de ardei pentru mâncare. Cum se face cremă
Prune în rom conservate pentru iarnă – la rece, fără fierbere. Compot de prune preparat la rece. Prune conservate în rom natural, la borcan. Rețeta
Nectar de piersici sau nectarine făcut în casă. Rețeta de nectar natural de casă, fără conservanți. Cum se face nectar de fructe? O băutără delicioasă
Sos pentru paste cu legume și roșii – la borcan, pentru iarnă – salsa napoletana. Cum se face sosul napolitan de casă, fără conservanți? Rețete