:max_bytes(150000):strip_icc()/what-is-pate-2x1-c1ced591056e4055ba1b2fa5723094a1.jpg)
Pate de ficat la borcan (lebăr sau maioș) – rețeta de conservă de ficat naturală5 (1)
Pate de ficat la borcan (lebăr sau maioș) – rețeta de conservă de ficat naturală – o modalitate minunată de a păstra gustul autentic al
Pate de ficat la borcan (lebăr sau maioș) – rețeta de conservă de ficat naturală – o modalitate minunată de a păstra gustul autentic al
Nectar de căpșuni pentru iarnă – rețeta fără conservant. Cum se face nectar natural din căpșune proaspete? Rețete de nectar din fructe. Rețete cu căpșuni.
Hribi cu usturoi și pătrunjel verde, la tigaie – rețeta tradițională de mânătărci sau pitoance rumenite. Descoperă cum poți să prepari hribii la tigaie…
<divVinete în ulei cu dovlecei, ardei copți și usturoi – legume la grătar pentru iarnă. Rețeta italiană de „melanzane e zucchine grigliate sott’olio”. Legume la
Rețeta pentru aluat de sărățele cu untură, telemea și smântână, o rețeta foarte spornică pe care v-o prezint această metodă accesibilă și economică
<div class='publicitate-epoftaCompot de smochine cu vanilie și lămâie – fără conservant. Compot natural din smochine întregi. Cum se face compotul de smochine proaspete? Rețete de conserve
Adjika georgiană fără fierbere rețeta de pastă cu ardei iuți și usturoi (adjica, ajika). Cum se face un sos picant, dip sau salsa cu ardei
Sos de paste cu ciuperci și usturoi – la borcan, pentru iarnă. Rețeta de sos pentru paste cu roșii și ciuperci sau „sugo di funghi con
Pogăcele cu cârnați afumați și cașcaval, rețeta de sărățele pătrate din aluat cu untură și brânză este un preparat îmbietor pentru pogăcele crocante..
<div class='publicitate-epoftaSos de paste cu măsline și roșii – sos sicilian la borcan, pentru iarnă. Rețeta de „sugo di pomodoro con olive” sau sos italian pentru