
Sos de paste cu busuioc, roșii și usturoi – la borcan, pentru iarnă5 (9)
Sos de paste cu busuioc, roșii și usturoi – la borcan, pentru iarnă – descoperiți o rețetă esențială și delicioasă care aduce arome autentice…
<divAcasă » pentru iarna » Pagina 2
Sos de paste cu busuioc, roșii și usturoi – la borcan, pentru iarnă – descoperiți o rețetă esențială și delicioasă care aduce arome autentice…
<divCui nu-i place o clatita cu gem de mere? Acest deliciu este adorat de cei mici și cei mari pentru gustul delicios, cremos și aromat…
Cum se congelează porumbul? Cum se păstrează porumb la borcan pentru iarnă? Rețeta de porumb congelat sau pus la borcan (fără conservanți). Cum păstrăm porumbul
Acest gem de mere gutui pentru iarna este o rețetă simplă și ușor de preparat, perfectă pentru a te bucura de aroma și gustul gutuilor
Pastă gulaș sau cremă concentrată și picantă rețeta ungurească de gulyáskrém la borcan. Rețeta de sos picant de ardei pentru mâncare. Cum se face cremă
Prune în rom conservate pentru iarnă – la rece, fără fierbere. Compot de prune preparat la rece. Prune conservate în rom natural, la borcan. Rețeta
Nectar de piersici sau nectarine făcut în casă. Rețeta de nectar natural de casă, fără conservanți. Cum se face nectar de fructe? O băutără delicioasă
Sos pentru paste cu legume și roșii – la borcan, pentru iarnă – salsa napoletana. Cum se face sosul napolitan de casă, fără conservanți? Rețete
Gem de prune caramelizate la cuptor cu nucă, portocale, rom și arome de Crăciun (punci). Cum se face gemul punch sau Punsch cu prune coapte,
Fructe la borcan în vin roșu cu rom pentru iarnă – rețeta de punci (punsch) cu prune, piersici, portocale, mandarine etc. Cum se face punch