Budincă de pâine cu cașcaval, șuncă, ouă și ceapă verde0 (0)
Budincă de pâine cu cașcaval, șuncă, ouă și ceapă verde. Cum se face budincă sărată cu brânză, pâine și cozi de ceapă verde. Un fel
Acasă » Preparate din » Ouă » Pagina 8
Budincă de pâine cu cașcaval, șuncă, ouă și ceapă verde. Cum se face budincă sărată cu brânză, pâine și cozi de ceapă verde. Un fel
Sos tartar, un deliciu culinar cu origini în bucătăria franceză, este un acompaniament irezistibil ce adaugă o notă de rafinament preparatelor culinare.
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Acest sos de marar cu ou reprezintă un acompaniament perfect pentru preparatele culinare, aducând o notă rafinată și savuroasă…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16' style='margin: 8pxOuă poșate în ceașcă, borcănel sau ramekin – rețeta de coddled eggs la abur. Cum se poșează ouăle la Bain Marie (în oală cu apă)?
Chifle umplute cu brânză, afumătură și ouă de prepeliță – gratinate la cuptor. Rețeta de pâinici sau sandvișuri calde cu umplutură de brânzeturi, afumătură și
Vara soare si caldura, sigur ai nevoie de o inghetata si de ce nu de o inghetata de casa ca e mai santoasa. Am incercat
Baghetă umplută cu cremă de brânză, șuncă, ouă fierte – rețeta de baghete aperitiv. Cum se scobesc și cum se umplu baghetele cu cremă? Pâine
Salata de boeuf este un preparat tradițional românesc asociat în mod obișnuit cu zilele de sărbătoare, dar de ce să nu o savurăm odată pe
Sos picant cu verdeturi, este o delicioasă combinație de arome și texturi, care adaugă un plus de savoare și rafinament oricărei mese…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Pogăcele cu cârnați afumați și cașcaval, rețeta de sărățele pătrate din aluat cu untură și brânză este un preparat îmbietor pentru pogăcele crocante..
<div class='publicitate-epofta