
Oua umplute sub forma de Lalele5 (2)
Oua umplute sub forma de Lalele este o reteta simpla, usoara si rapida de aperitiv rece gustos, o idee buna pentru orice masa festiva, gustare…
Acasă » Preparate pentru » Paște » Pagina 3
Oua umplute sub forma de Lalele este o reteta simpla, usoara si rapida de aperitiv rece gustos, o idee buna pentru orice masa festiva, gustare…
Sărățele simple și ieftine cu untură și telemea sau brânză frământată – descoperiți această rețetă pentru o gustare tradițională absolut delicioasă.
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16'Drob de miel traditional in foietaj, reteta de PastiDrob de miel in aluat foietaj, reteta traditionala cu organe de miel si verdeataDe cate ori fac
Lichiu cu prune și cremă fină de smântână – rețeta ardelenească de prăjitură cu jumătăți de prune. Hencleș sau Hanklich cu prune și smântână…
<divFursecuri Mon Chéri – inimioare cu cremă de ciocolată și dulceață de vișine, cireșe Amarena. Cum se fac fursecurile fragede cu cacao, decupate cu forme?
Salata ruseasca cu ton si legume -o alegere delicioasă pentru masa de Paști sau pentru orice ocazie specială. Această rețetă reprezintă un aperitiv..
<div class='publicitate-epoftaPlacinta turnata pufoasa cu branza dulce, reteta simpla si rapidaAstazi, influentata fiind de vremea racoroasa de afara, mi s-a facut dor de copilarie si de
Coji de portocala si lamaie confiate – reteta de dulceata de coji de citrice: Într-un colț al bucătăriei mele, întotdeauna se găsește o comoară dulce…
Drob de miel traditional romanesc care nu lipseste de pe masa de Paste. Este un preparat complex, cu o multime de ingrediente si o…
<divCiorba de miel cu verdeata de primavaraInca din copilarie, in bucataria mamei, de Inaltare, se pregatea ciorba de miel cu cele mai bune si mai