Brie și mușcături de patiserie cu puf de afine
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Brie și mușcături de patiserie cu puf de afine


un puf crocant de patiserie umplut cu sos de brie și afine

3 Ingredient Brie & Cranberry Puff Pastry Bites … Gooey, Cheesy, Sweet and Fruity! Aperitivul perfect de Crăciun.

mușcături de patiserie brie și cranberry puff pe un suport de răcire a sârmei.Brie și mușcături de patiserie cu puf de afine0 (0)

Căutați niște aperitive super ușoare pentru adunări pre-Crăciun? Apoi nu căutați mai departe de aceste produse de patiserie delicioase festive!

La doar 20 de minute de la Prep la servire, aceste mușcături de patiserie Brie și Cranberry Puff sunt echilibrul perfect al aromelor dulci și savuroase pentru cei care se bucură pur și simplu de mâncare bună!

Când am nevoie de o farfurie cu alimente cu degetele pentru a se împărtăși în grabă, mușcăturile ușoare de puf sunt întotdeauna o combinație câștigătoare pentru a servi în jurul grătarului cu băuturi pre-cină. Sau dacă este vorba de niște tarte de ricotta și spanac, pinuri de șuncă și brânză sau mini quiche Lorena, garantez că vor dispărea în câteva minute!

Există o mulțime de opțiuni rapide și ușoare pentru mâncarea cu degetele, folosind și diverse brânzeturi aromate, inclusiv brie -ul copt cu gooey cu gem, o merișor festiv și jurnal de brânză de capră de fistic și o baie cremă de brânză albastră caldă – toate senzațiile de gust!

De ce o să iubești această rețetă

Combinație de aromă = pur și simplu irezistibil!

  • Pregătiți înainte de timp – puteți pregăti aceste mușcături de patiserie mai devreme în ziua sau chiar cu o seară înainte, apoi să pop în cuptor și sunt gata de servit, cât de ușor este asta?
  • Rapid și ușor – doar 3 ingrediente și gata în 20 de minute. Cel mai bine servit direct de la cuptor!
  • Convenabil – Utilizați foile de patiserie cumpărate din magazin, nu este nevoie să vă faceți propriile produse de patiserie.

un borcan cu sos de afine în spatele unei farfurii cu mușcături de patiserie.un borcan cu sos de afine în spatele unei farfurii cu mușcături de patiserie.

Ce ai nevoie

În timp ce aceste mușcături de merișoare și brie arată fanteziste, sunt necesare doar 3 ingrediente – plus un pic de rozmarin pentru acea atingere festivă suplimentară!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

  • Puff Pastry – 2 coli, decongelat.
  • BRIE CHEAD – O brânză moale de lapte, numită după regiunea franceză din care provine. Brie este cel mai bine servit fie la temperatura camerei, fie încălzit.
  • Sos de afine – fie un sos de afine întreg, fie un sos de afine jelit.
  • Rosemary – Un sprig minuscul deasupra oferă un gust aromatic subtil (opțional).

3 ingrediente au pornit pe un blat.3 ingrediente au pornit pe un blat.

Echipament necesar

Una dintre cele mai simple rețete pentru un aperitiv rapid și gustos, nu este necesar deloc echipamente speciale, pe lângă o mini tavă de brioșă!

o apropiere a unui puf de patiserie brie cranberry auriu.o apropiere a unui puf de patiserie brie cranberry auriu.

Instrucțiuni pas cu pas

Crema Brie se împerechează atât de frumos cu dulce fructată, dar ușor tartă, sos de afine și patiserie cu puf crocantă.



NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

Pasul 1 – Pregătiți patiseria

Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius (ventilatorul forțat) și ungeți o tavă cu brioșă cu 24 de găuri.

Tăiați fiecare foaie de patiserie decongelată în 12-16 pătrate (în funcție de cât de mare doriți să fie produsele de patiserie).

o foaie de patiserie puf tăiată în pătrate micio foaie de patiserie puf tăiată în pătrate mici

Apăsați pătratele de patiserie în bazele cositorului de brioșă.

pătratele de patiserie cu puf au apăsat într -o mini tavă de brioșă.pătratele de patiserie cu puf au apăsat într -o mini tavă de brioșă.

Pasul 2 – Adăugați umpluturile

Tăiați brânza Brie în 24 de bucăți de dimensiuni egale.

o rundă de brie tăiată în bucăți micio rundă de brie tăiată în bucăți mici

Puneți bucățile de Brie în baza de patiserie.

o bucată de brie a apărut în baza fiecărei pătrate de patiserie.o bucată de brie a apărut în baza fiecărei pătrate de patiserie.

Topiți brie cu 1 linguriță de sos de afine sau jeleu de afine.

o lingură de sos de afine așezat deasupra briei.o lingură de sos de afine așezat deasupra briei.

Adăugați un mic pâlpâit de rozmarin proaspăt (opțional).

o mică pâine de rozmarin deasupra sosului de afine.o mică pâine de rozmarin deasupra sosului de afine.

Pasul 3 – Coacere

Coaceți mușcăturile de patiserie Brie și Cranberry Puff timp de 10 minute sau până când patiseria este ușor aurii și pufoase.

Serviți imediat în timp ce brânza este caldă și gooey!



Sfaturi pentru experți

Gata în doar 3 pași simpli, aceste mușcături de brie de merișoare nu ar putea fi mai ușoare!

  • Utilizați magazinul cumpărat de foi de patiserie, decongelat, pentru comoditate.
  • Alegeți o brie de bună calitate pentru cea mai bună aromă cremoasă.
  • Sosul de afine – fie un sos de afine întreg, fie o jeleu de afine este potrivit pentru a fi utilizat.
  • Păstrați brie -ul răcit până când este gata de tăiat în bucăți -cu cât este mai ferm, cu atât este mai ușor să tăiați în bucăți mici.
  • Pregătiți înainte de timp – Pregătiți aceste mușcături de patiserie cu puf mai devreme în ziua respectivă, sau chiar cu o seară înainte, așa că nu există nicio grabă de ultimă oră. Popați în cuptor pentru a coace 10 minute, apoi serviți!
  • Serviți cald – Serviți aceste mușcături de patiserie cu puf Brie & Cranberry direct de la cuptor pentru a aprecia cu adevărat Brie -ul cald și gooey topit și patiserie cu puf crocantă.

brie aurii și pufuri de afine pe o farfurie de servire,brie aurii și pufuri de afine pe o farfurie de servire,

Întrebări frecvente

Pot reîncălzi sau îngheța Brie Bries?

Aceste mușcături de patiserie nu sunt potrivite pentru reîncălzire sau înghețare – deoarece își pierd umplutura de cheesy gooey! Serviți imediat de la cuptor în timp ce este încă cald.

Care este diferența dintre Brie și Camembert?

Atât Brie, cât și Camembert sunt brânzeturi moi, cremoase, cu o coajă albă comestibilă, deși Brie este ușor densă și are un nivel mai mare de grăsime decât Camembert. Un Brie de calitate are un gust rafinat și o textură netedă, în timp ce Camembert este o brânză mai rustică, cu un gust și o textură mai pământească.
Ambele brânzeturi își au originea în Franța și sunt absolut delicioase la propriu!

Un lot din aceste mușcături festive Brie și Cranberry Puff sunt un aperitiv fabulos de rapid și ușor. Încercați și unele dintre aceste alte gustări populare savuroase!

  • Cupele Jalapeno Popper Wonton
  • Crackers cu brânză Chiftele de pui thailandez coapte la cuptor Jurnal de brânză de capră de fistic de merișor

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

o mini patiserie umplută cu gem de afine, brânză brie și un fir de rozmarin.o mini patiserie umplută cu gem de afine, brânză brie și un fir de rozmarin.

Brie și mușcături de patiserie cu puf de afine

3 Ingredient Brie & Cranberry Puff Pastry Bites … Gooey, Cheesy, Sweet and Fruity! Aperitivul perfect de Crăciun.


Ac

Curs: Aperitiv, Crăciun

Bucătărie: occidental
Timp de pregătire: 10 minute

Gătiți timpul: 10 minute

Timp total: 20 minute


Porții: 24 servește
Calorii: 49kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius (ventilatorul forțat).
  2. Ungeți un mini cositor de brioșă de 24 de găuri și lăsați deoparte.
    Tăiați fiecare foaie de patiserie în 12 pătrate și apăsați în bazele cositorului de brioșă. Tăiați brânza Brie în 24 de bucăți de dimensiuni egale. Puneți brânza în baza de patiserie. Topiți brânza cu 1 linguriță de sos de afine. Adăugați un mic pâlpâit de rozmarin proaspăt (opțional). Coaceți 10 minute sau până când patiseria este ușor aurii și pufoase. Serviți imediat în timp ce brânza este caldă și gooey.

Note

Note și sfaturi despre rețetă

  • Utilizați magazinul cumpărat de foi de patiserie, decongelat, pentru comoditate.
  • Alegeți o brie de bună calitate pentru cea mai bună aromă cremoasă.
  • Sosul de afine – fie un sos de afine întreg, fie o jeleu de afine este potrivit pentru a fi utilizat.
  • Păstrați brie -ul răcit până când este gata de tăiat în bucăți -cu cât este mai ferm, cu atât este mai ușor să tăiați în bucăți mici.
  • Pregătiți înainte de timp – Pregătiți aceste mușcături de patiserie cu puf mai devreme în ziua respectivă, sau chiar cu o seară înainte, așa că nu există nicio grabă de ultimă oră. Popați în cuptor pentru a coace 10 minute, apoi serviți!
  • Serviți cald – Serviți aceste mușcături de patiserie cu puf Brie & Cranberry direct de la cuptor pentru a aprecia cu adevărat Brie -ul cald și gooey topit și patiserie cu puf crocantă.
  • Nu sunt potrivite pentru reîncălzire sau înghețare – deoarece își pierd umplutura de cheesy gooey!







    Nutriţie

    Calorii: 49kcal | Carbohidrați: 3g | Proteină: 2g | Grăsime: 3g | Grăsime saturată: 2g | Grăsime polinesaturată: 0,1g | Grăsime monoinsaturată: 1g | Colesterol: 10Mg | Sodiu: 73Mg | Potasiu: 19Mg | Fibră: 0,1g | Zahăr: 2g | Vitamina A: 64Iu | Vitamina C: 0,1Mg | Calciu: 20Mg | Fier: 0,1Mg

    Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

    ePoftă bună!

    .

    De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

    Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

    (Tagstotranslate) Brie & Cranberry Puff Bites de patiserie

    Votează această rețetă
    [Total votanți: 0 Nota medie: 0]