Broccoli și ciorbă de brânză albastră
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Broccoli și ciorbă de brânză albastră


un bol alb cu pete umplute cu supă de broccoli și brânză albastră s -a prăbușit deasupra.

Apelarea tuturor fanilor brânzei albastre … Această ciorbă de broccoli netedă și cremoasă și brânză albastră este absolut ambalată cu aromă!

Cu doar 30 de minute timp de gătit, această supă încântată de legume, ambalată, cu o răsucire a brânzei albastre, este un starter minunat sau o masă de la jumătatea săptămânii.

broccoli și ciorbă de brânză albastră într -un bol cu ​​o lingură de aur.Broccoli și ciorbă de brânză albastră0 (0)

Combo -ul reconfortant de broccoli proaspăt cu aroma pământească a brânzei albastre face ca această ciorbă gastronomică încălzitoare să fie un favorit de top al meu. Adăugați niște pâine crustă pentru o masă delicioasă.

Un bol mare de supă oferă o astfel de masă prietenoasă cu bugetul și există o mulțime de opțiuni ușoare, cum ar fi ciorba mea clasică de dovleac fript, supă de pui și legume sănătoase și ciorbă cremoasă de dovlecel.

Un alt favorit al meu din toate timpurile sunt supa mea cremoasă de ciuperci – dacă îți place ciupercile, îți va plăcea această supă!

Hai să gătim …!

o lovitură aeriană de ciorbă cu brânză albastră s -a prăbușit deasupra.o lovitură aeriană de ciorbă cu brânză albastră s -a prăbușit deasupra.

De ce o să iubești această rețetă

Supa de broccoli și brânză albastră duce bolul umil de supă la un nivel complet nou! Aveți niște pâine crustă caldă la îndemână pentru a vă scufunda!

  • Atât de rapid și ușor – doar pregătește legumele, se fierbe și se amestecă – acolo îl ai, o farfurie gourmet în 40 de minute plat!
  • Brânză albastră – oferă acestei supă o adâncime subtilă de aromă distinctă și este probabil să convertească chiar și pe cei care spun că sunt avers la gustul brânzei albastre!
  • Opțiune sănătoasă – Ambalată cu legume, această supă nu este doar super gustoasă, dar și atât de hrănitoare. O modalitate excelentă de a -ți spori aportul zilnic de legume într -un bol gustos!
  • Friendly Friendly – Este întotdeauna la îndemână să ai câteva mese disponibile în congelator pentru acele nopți când știi că vei alerga la timp!

o lingură de supă ținut deasupra unui bol.o lingură de supă ținut deasupra unui bol.

Ce ai nevoie

Încărcat cu legume, această ciorbă de broccoli și brânză albastră este hrănitoare și delicioasă!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

  • Ulei de măsline și unt – pentru a salta ceapa, țelina și prazul.
  • Ceapa – o ceapă maroniu mediu, fină tăiată.
  • Țelină – tăiată în bucăți mici.
  • Praz – spălat și tăiat fin.
  • Cartofi – doi cartofi de dimensiuni medii, decojite și tăiate.
  • Broccoli – Două capete de broccoli, tăiate în flori.
  • Stoc de pui – sau stoc de legume. Utilizați un magazin cumpărat stoc lichid, cum ar fi Campbell’s pentru comoditate, sau alcătuiți lichid din pulbere de stoc. Desigur, puteți să vă faceți propriul stoc de la zero, dacă preferați.
  • Brânză albastră – cum ar fi Stilton, s -a prăbușit.
  • Pepper – la sezon. Un pic de piper negru crăpat deasupra termină perfect acest fel de mâncare, iar pe măsură ce stocul și brânza albastră conțin deja sare, nu va trebui să adăugați niciun sezon în plus.

ingrediente necesare, așezate pe un blat de bancă.ingrediente necesare, așezate pe un blat de bancă.

Echipament necesar

Pe lângă o placă de tocat și ustensile pentru a pregăti legumele, veți avea nevoie de:



  • Cranchar mare și sobă-top.
  • Procesor alimentar, blender sau Thermomix – pentru amestecarea supa.

o lovitură strânsă de sheese albastre înfiorătoare presărate peste ciorba de broccoli.o lovitură strânsă de sheese albastre înfiorătoare presărate peste ciorba de broccoli.

Instrucțiuni pas cu pas

Cartofii îngrocă perfect această supă, în timp ce ceapa, țelina și prazul fac aromele clasice de bază. Cu toate acestea, broccoli și brânză albastră este cea care fură spectacolul și oferă acestei supă aroma sa unic delicioasă!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

Pasul 1 – Săgeți ceapa, țelina și prazul

Într -o cratiță mare la foc mediu, adăugați uleiul de măsline și untul. Sare ceapa tocată, țelina tăiată și prazul feliat timp de 5 minute sau până când s -au înmuiat.

ceapa, țelina și prazul fiind salate în oală.ceapa, țelina și prazul fiind salate în oală.

Pasul 2 – Adăugați cartofii, broccoli și stoc

Adăugați cartofii tăiați cubulețe și flori de broccoli în cratiță.

frotele cubizate de cartofi și broccoli s -au adăugat la oală.frotele cubizate de cartofi și broccoli s -au adăugat la oală.

Se toarnă în stocul de pui lichid (sau legume).

stocul lichid este turnat în oala de legume.stocul lichid este turnat în oala de legume.

Aduceți acest lucru la foc mic, acoperiți și gătiți (amestecând ocazional) timp de 15-20 de minute sau până când legumele s-au înmuiat.

legumele din oală după fierbere până la gătit.legumele din oală după fierbere până la gătit.

Pasul 3 – Amestecați supa

Rezervați 1-2 căni de ciorbă și puneți-o deoparte.

Folosind un blender de mână, procesor alimentar sau Thermomix, amestecați supa rămasă până la neted și cremos. Aveți grijă când amestecați supa fierbinte (vezi sfaturile de mai jos).

Notă: Dacă doriți ca supa să fie mai lină, amestecați întreaga ciorbă.

ciorbă pură în cratiță.ciorbă pură în cratiță.

Adăugați supa rezervată înapoi în oală cu supa purificată și amestecați (vezi sfaturile de mai jos).



Adăugați 120 g de brânză albastră sfărâmată în supă (rezervând restul de 30 g pentru a se prăbuși peste partea de sus). Se amestecă până când brânza s -a topit aproape.

brânza albastră sfărâmată fiind amestecată în supă.brânza albastră sfărâmată fiind amestecată în supă.

Condimentează cu piper.

Serviți ciorba de broccoli cu brânza albastră suplimentară sfărâmată deasupra.

Sfaturi pentru experți

  • Pureingul supa – lăsând ciorba descoperită timp de aproximativ 5 minute o va răci suficient pentru a curăța în siguranță sau a o amesteca. Dacă săriți acest pas, există riscul ca aburul din supa fierbinte să creeze presiune în procesorul alimentar sau în blender. Acest lucru poate face ca capacul să se desprindă sau să se desprindă și ar putea duce la arsuri.
  • Supa chunky vs netedă – amestecarea tuturor, cu excepția 1-2 căni de ciorbă, vă oferă echilibrul perfect al unei supă netedă și cremoasă cu câteva bucăți rămase! Dacă preferați o supă mai netedă, pur și simplu amestecați întreaga supă.
  • Stocare – Depozitați orice supă rămasă într -un recipient etanș la frigider până la 2 zile.
  • Friendly Friendly – Lăsați supa să se răcească complet și apoi să înghețe într -un recipient etanș până la 3 luni. Decongelare și reîncălziți în cuptorul cu microunde sau pe topul sobei.
  • Sugestii de servire: rulouri de pâine de casă, pâine cu aluat, brioșe savuroase sau pâine de tracțiune.

o apropiere a unui bol alb, plin de supă de broccoli.o apropiere a unui bol alb, plin de supă de broccoli.

Întrebări frecvente

Aroma de brânză albastră este puternică în această supă de broccoli?

Unele brânzeturi albastre pot avea un gust foarte puternic atunci când sunt mâncate pe cont propriu, cu toate acestea, atunci când este topită prin această supă purificată, brânza albastră se amestecă ușor în legume pentru a oferi acestei supă un gust subtil și unic.
De asemenea, depinde de ce tip de brânză albastră alegeți. Unele pot fi extrem de ascuțite, în timp ce altele sunt cremoase și netede – alegeți -vă preferatul!

Care sunt diferitele tipuri de brânză albastră?

Unii dintre cei cunoscuți clasici sunt Roquefort francez, English Stilton, italian Gorgonzola și Danez Blue. Cu toate acestea, există zeci de soiuri de brânzeturi albastre făcute în toată lumea acum și variază de la moale și cremos, la uscat, crud și mușcat ascuțit – unele sunt deosebit de stinky!
Vă sugerez să încercați un albastru ușor cremos pentru a începe!

Căutați câteva supe mai sănătoase, satisfăcătoare și favorabile bugetului? Asigurați -vă că faceți parte și în congelator!

  • Supa sănătoasă și cremoasă de conopidă | Fără cremă!
  • 20 de minute supă de pui și porumb Supa de mazăre și șuncă | Rețetă de aragaz lent Ciorbă de morcov și linte

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

un bol de broccoli și ciorbă de brânză albastră cu brânză albastră suplimentară se sfărâmă deasupra.un bol de broccoli și ciorbă de brânză albastră cu brânză albastră suplimentară se sfărâmă deasupra.

Broccoli și ciorbă de brânză albastră

O ciorbă netedă și cremoasă de broccoli și brânză albastră, care este ambalată cu aromă!


Ac

Curs: Cină

Bucătărie: Ciorbă sănătoasă
Timp de pregătire: 10 minute

Gătiți timpul: 30 minute

Timp total: 40 minute


Porții: 6 servește
Calorii: 232kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Puneți uleiul de măsline și untul într-o oală pe aragaz-top la foc mediu. Adăugați ceapa tocată, țelina și prazul și lăsați -o timp de 5 minute sau până la moale.
  2. Adăugați cartofii tăiați cubulețe, flori de broccoli și stoc de pui lichid (sau legume). Se aduce la foc mic, acoperiți și gătiți (amestecând ocazional) timp de 15-20 de minute sau până când legumele s-au înmuiat.
    Rezervați 1-2 căni de ciorbă și lăsați deoparte. Folosind un blender de mână, procesor alimentar sau Thermomix, amestecați supa rămasă până la neted și cremos. Notă: Dacă doriți ca supa să fie mai lină, amestecați întreaga ciorbă. Adăugați supa chunky înapoi în oală cu supa purificată (vezi note). Amestecați 120 g de brânză albastră sfărâmată (rezervați restul de 30 g pentru a se prăbuși peste vârf). Se amestecă până când brânza s -a topit aproape. Condimentează cu piper. Se servește cu brânza albastră suplimentară sfărâmată deasupra.

Note

Note și sfaturi despre rețetă

  • Pureingul supa – lăsând ciorba descoperită timp de aproximativ 5 minute o va răci suficient pentru a curăța în siguranță sau a o amesteca. Dacă săriți acest pas, există riscul ca aburul din supa fierbinte să creeze presiune în procesorul alimentar sau în blender. Acest lucru poate face ca capacul să se desprindă sau să se desprindă și ar putea duce la arsuri.
  • Supa chunky vs netedă – amestecarea tuturor, cu excepția 1-2 căni de ciorbă, vă oferă echilibrul perfect al unei supă netedă și cremoasă cu câteva bucăți rămase! Dacă preferați o supă mai netedă, pur și simplu amestecați întreaga supă.
  • Stocare – Depozitați orice supă rămasă într -un recipient etanș la frigider până la 2 zile.
  • Friendly Friendly – Lăsați supa să se răcească complet și apoi să înghețe într -un recipient etanș până la 3 luni. Decongelare și reîncălziți în cuptorul cu microunde sau pe topul sobei.
  • Sugestii de servire: rulouri de pâine de casă, pâine cu aluat, brioșe savuroase sau pâine de tracțiune.

Nutriţie

Calorii: 232kcal | Carbohidrați: 18g | Proteină: 12g | Grăsime: 15g | Grăsime saturată: 7g | Grăsime polinesaturată: 1g | Grăsime monoinsaturată: 6g | Grăsime trans: 0,1g | Colesterol: 24Mg | Sodiu: 374Mg | Potasiu: 762Mg | Fibră: 6g | Zahăr: 5g | Vitamina A: 1765Iu | Vitamina C: 184Mg | Calciu: 241Mg | Fier: 2Mg

Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

ePoftă bună!

.

De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.



Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

(Tagstotranslate) Supa de broccoli și brânză albastră

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]