Brownii bogați și mestecați Cadbury Creme Egg sunt un vis de chocoholici! Faceți un lot din aceste brownies dulci, gooey și puneți -le gata să mănânce în doar 45 de minute. Un desert de Paște preferat de toate timpurile.
Singurul lucru mai bun decât un brownie de ciocolată este un brownie de ciocolată umplut cu ouă de creme Cadbury !!!
Acesta este cu adevărat desertul final de Paște … bogat, mestecat, dulce și delicios!
În plus, este un showstopper absolut al unui desert pe care întreaga familie îl va iubi la sărbătorile tale de Paște.
Ce sunt ouăle de creme Cadbury?
Pentru a -l spune ușor, sunt unul dintre cele mai vorbite despre ouăle de Paște vreodată! Fie îi iubești, fie îi urăști … nu există niciunul dintre!
Ouăle au o coajă groasă de ciocolată, cu o umplutură în stil de fondant alb și galben (menit să reprezinte un ou).
Puteți cumpăra mini versiuni ale ouălor în pachete sau ouă mai mari pe cont propriu. Sunt super dulci și oozy, gooey!
De ce o să iubești această rețetă
După ce încercați aceste brownies de ouă Cadbury Creme, veți fi agățat!
- Perfect pentru chocoholici – această rețetă de brownie de Paște este plină de ciocolată. Este bogat, decadent și fudgy.
- Servește o mulțime – ai nevoie doar de o mică bucată din acest brownie umed și umplut. La 16 ani, acest lucru este perfect pentru sărbătorile tale de Paște.
- Gata în 45 de minute – de la început până la sfârșit, îți vei mânca brownies în doar 45 de minute (15 minute de pregătire și 30 de minute de gătit).
Ingrediente
Notă: Vă rugăm să derulați pe cardul de rețete din partea de jos a postului pentru cantități de ingrediente și metoda completă detaliată.
Cel mai bun lucru despre aceste brownies este că se bazează pe o rețetă de brownie de ciocolată super simplă folosind:
- Ingrediente umede – unt, ciocolată topită, ouă și extract de vanilie
- Ingrediente uscate – zahăr (superfină), zahăr simplu (făină cu totul scop) și sare
- … și desigur, ouă de creme Cadbury!
Instrucțiuni pas cu pas – o rețetă de topire și amestecare
Această rețetă de brownie nu ar putea fi mai ușoară sau mai rapidă! Pur și simplu topiți -vă (în cuptorul cu microunde, pe un aragaz sau un termomix) și apoi amestecați. Este la fel de ușor ca asta!
Notă: Vă rugăm să derulați pe cardul de rețete din partea de jos a postului pentru cantități de ingrediente și metoda completă detaliată.
Pasul 1 – Topit
Topiți untul și ciocolata împreună până când au dispărut toate bumbele de ciocolată și unt.
Pasul 2 – Mix
Adăugați oul, vanilia și zahărul și amestecați împreună.
Pasul 3 – Fold
Cerniți făina peste vârful amestecului. Adăugați sarea și pliați ușor până când este doar combinat.
Pasul 4 – Decorați
Turnați amestecul într -un cositor de copt pregătit. Tăiați cu atenție ouăle creme în jumătate și așezați partea tăiată în amestec. Coaceți până când flakey deasupra, dar încă umed pe interior.
Sfaturi pentru gătitul brownies
Un brownie de ciocolată ar trebui să aibă un top crocant, dar o umplutură densă, bogată și umedă. Această rețetă Cadbury Creme Egg Brownie vă va oferi acele brownies perfecte … de fiecare dată!
Când gătiți Brownies, este important să nu le exagerați. Odată ce au primit acel top minunat și o broască iese cu câteva firimituri lipicioase pe el, sunt gata.
Contrastul caramelului crocant și al ouălor creme oozy se împerechează perfect cu brownies -ul de ciocolată neagră bogată și fudgy. Absolut delicios!
Mai multe sfaturi de experți
Tip de ciocolată
Alegeți o ciocolată de bună calitate, deoarece este un ingredient major în această rețetă. Cu cât ciocolata va fi mai bună, cu atât vor fi mai bune brownies -urile.
Echipament
Veți avea nevoie de un cuptor cu microunde, un aragaz sau un termomix pentru a topi untul și ciocolata.
Timp de gătit
Toate cuptoarele sunt ușor diferite, așa că este important să fii cu ochii pe brownies -urile tale, astfel încât să nu se extindă. Brownies -urile sunt gata atunci când o broască introdusă în mijloc iese cu un frotiu de firimituri umede pe ea.
Depozitare
Depozitați brownie -urile într -un recipient etanș la temperatura camerei până la 5 zile.
Congelare
Înghețați într -un recipient etanș de până la 3 luni. Permiteți dezghețarea la frigider înainte de a consuma.
Rețetă Credit: Mulțumesc foarte mult pentru superba Sarah de la Love Swah, care a postat această delicioasă rețetă de brownie de ou creme. Dacă nu sunteți familiarizat cu rețetele delicioase ale lui Sarah, trebuie să o verificați !! Creațiile ei frumoase îmi fac mereu înnebunit și trebuie să spun că dintele ei dulce este un meci foarte, foarte bun pentru al meu. Fata asta îi iubește deserturile … Care, desigur, mă face să o ador și mai mult!
Mai multe rețete de ouă creme
Consultați întreaga noastră colecție de rețete de ouă Cadbury Creme aici (aveți încredere în noi … sunt super delicioase !!!), inclusiv:
- Cheesecake cu ouă creme – fără coacere și super decadent. Această cheesecake de ciocolată albă simplă este desertul final de Paște.
- Fudge de ou creme cu microunde – aceasta este rețeta de care ai nevoie atunci când vin acele pofte de ciocolată târzie de noapte.
- EASTER ROCKY ROAD – Mini Creme Eggs Take această rețetă de drum stâncoasă inspirată de Paște la un nivel cu totul nou!
Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.
Cadbury Creme Egg Brownies
Aceste brownies de ouă Cadbury Creme sunt perfecte pentru Paște! Acestea sunt într -adevăr un vis Chocoholics! Rapid, ușor și oh atât de delicios !!
5 din 4 voturi
Ac
Rata
Curs: Paşti
Bucătărie: Brownies Gătiți timpul: 30 minute minute
Timp total: 45 minute minute Metric – SUA obișnuite
Timp de pregătire: 15 minute minute
Porții: 16 bucăți
Calorii: 239kcal
Autor: Lucy – Bake Play SmileIngrediente
Instrucţiuni
Metoda convențională
Metoda Thermomix
- Preîncălziți cuptorul la 170 de grade Celsius (forțat de fan). Ungeți și aliniați un staniu de copt pătrat de 20 cm cu hârtie de copt și lăsați deoparte.
Note
Note și sfaturi despre rețetă
Ouăle creme sunt o ciocolată de Paște în formă de ou. Au o umplutură dulce albă moale și galbenă, care este concepută pentru a reprezenta albusul de ou și gălbenușul unui ou. Ouăle creme sunt produse de Cadbury și sunt disponibile într -o singură dimensiune mai mare, precum și în pachete de ouă mici.
Alegeți o ciocolată de bună calitate, deoarece este un ingredient major în această rețetă. Cu cât ciocolata va fi mai bună, cu atât vor fi mai bune brownies -urile.
Folosiți un cuțit ascuțit șters pentru a tăia ouăle creme în jumătate.
Când gătiți Brownies, este important să nu le exagerați. Odată ce au un top flakey și ies cu câteva firimituri lipicioase pe ele, sunt gata.
Depozitați brownie -urile într -un recipient etanș la temperatura camerei până la 5 zile.
În mod alternativ, înghețați într -un recipient etanș de până la 3 luni. Permiteți dezghețarea la frigider înainte de a consuma.
Nutriţie
Calorii: 239kcal | Carbohidrați: 22g | Proteină: 2g | Grăsime: 15g | Grăsime saturată: 9g | Colesterol: 56Mg | Sodiu: 172Mg | Potasiu: 105Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 15g | Vitamina A: 345Iu | Calciu: 17Mg | Fier: 1.8Mg
Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!
ePoftă bună!
.
De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.
Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.
(Tagstotranslate) Cadbury Creme Eggs (T) Creme Egg Brownies