Aceste produse dulci și flăcări de produse de caisă daneze sunt super simple pentru a pregăti și a face un brunch sau desert perfect scrumptious!
Auriu și crocant, sunt irezistibile mini produse de produse dulci de casă.
Folosirea de patiserie cumpărată din magazin înseamnă că este necesară foarte puțină pregătire pentru a face aceste delicioase mini caise. Și cine poate rezista la o gură de caise și umplutură de brânză cremă dulce, învelită într -o patiserie cu unt auriu ?? Nu eu!
Aceste daneze în stil patiserie sunt doar lucrul de servit cu cafea pentru Sunday Brunch, împreună cu sulurile mele de mere și scorțișoară.
Sau servește -le pentru desert, fac o alternativă rapidă și ușoară la plăcinta clasică de mere de casă sau plăcintelor mele mixte cu dimensiuni de brioșă.
Folosiți orice rămasă peste jumătăți de caise într -o budincă de modă veche – o prăpastie de încălzire de iarnă!
De ce o să iubești această rețetă
Aceste caise de patisserie arată un pic special, și totuși sunt unul dintre cele mai ușoare plăcuțe de patiserie de făcut!
- Pregătirea simplă – Folosind magazinul cumpărat de patiserie puf și jumătăți de caise din conserve, aceste daneze durează doar minute pentru a se pregăti, apoi se răcește înainte de coacere!
- Faceți dinainte de timp – le puteți pregăti mai devreme în ziua (sau cu o seară înainte), acoperiți și răciți, apoi pop în cuptor pentru a coace 25-30 de minute chiar înainte de servire.
- Opțiuni pentru servire – Daneza de caise sunt delicioase pentru a servi cu cafea pentru un ceai de dimineață, micul dejun sau brunch, încălzit alternativ cu puțină cremă sau înghețată face un desert de bun venit.
- Versatile – aceste daneze de dimensiuni mușcate sunt destul de mici, cu toate acestea, dacă doriți să faceți serviri mai mari, trebuie doar să tăiați foile de patiserie în patru în loc de nouă.
Ce ai nevoie
Caise proaspete pot fi utilizate dacă sunt în sezon, cu toate acestea, folosind jumătăți de caise din conserve, aceste daneze pot fi făcute pe tot parcursul anului.
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
- Puff Pastry – foi decongelate.
- Jumătăți de caise – Îmi place să folosesc jumătăți de caise jalnice în suc natural – sunt convenabile, au mult mai puțin zahăr decât cele din sirop și sunt disponibile pe tot parcursul anului.
- Cremă de brânză – la temperatura camerei pentru o amestecare ușoară. De preferință, folosiți brânză cu cremă de grăsime completă, mai degrabă decât versiunea cu conținut scăzut de grăsimi pentru cele mai bune rezultate de gust, dar depinde de preferințele dvs. dietetice.
- Zahăr de gheață – Puteți utiliza fie zahăr cu gheață pură, fie un amestec de zahăr cu gheață în această rețetă.
- Extract de vanilie – sau esență de vanilie. Folosiți vanilia de cea mai bună calitate pentru cel mai bun gust din toată coacerea.
- Ou – bătut, pentru a fi folosit ca o spălare de ou peste produse de patiserie chiar înainte de coacere pentru un finisaj de patiserie auriu.
Echipament necesar
- Bătăi de mână, mixer de suport sau Thermomix – pentru combinarea amestecului.
- Tava de copt plat – căptușită cu hârtie de copt.
- Cuptor – Temperatura cuptorului meu se bazează pe utilizarea unui cuptor forțat de ventilator. Dacă cuptorul nu este forțat de ventilator, creșteți pur și simplu temperatura cu 10-20 de grade Celsius.
Instrucțiuni pas cu pas
Comoditatea de patiserie și magazin de puf congelat a cumpărat jumătăți de caise, face ca aceste daneze simple să fie o rețetă atât de ușoară pentru un rezultat impresionant!
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
Pasul 1 – Pregătiți patiseria și caisele
Tăiați fiecare foaie de patiserie dezghețată în nouă pătrate de dimensiuni egale și puneți deoparte.
Scurgeți bine jumătățile de caise și tăiați bucățile la jumătate. Puneți sferturi deoparte într -un bol.
Pasul 2 – Combinați umplutura
Puneți brânza cremă, zahărul glazurat și extractul de vanilie într -un bol de amestecare.
Folosind bătăi sau un Thermomix, bateți ingredientele împreună până la neted și cremos.
Pasul 3 – Asamblați danezii
Puneți o linguriță de amestec de brânză cremă pe centrul fiecărui pătrat de patiserie și răspândiți -vă ușor.
Adăugați două sferturi de caise în diagonală pe fiecare piață de patiserie.
Îndoiți -vă în colțurile opuse ale fiecărui pătrat de patiserie și apăsați ușor pentru a sigila colțurile împreună.
Puneți produse de patiserie de caise pe o tavă de copt căptușită cu hârtie și răcoriți timp de 30 de minute.
Pasul 4 – Coacere
Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius (ventilatorul forțat).
Periați oul bătut peste fiecare danez, apoi coaceți 25-30 de minute până când sunt aurii și pufniți. Rotiți tăvile parțial prin gătit.
Răciți produsele de patiserie pe tava de copt timp de 10 minute înainte de a transfera într -un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Prafați -vă danenele de caise cu un pic de zahăr înghețat chiar înainte de servire.
Sfaturi pentru experți
- Îndepărtați danezii timp de 30 de minute înainte de coacere, fie la frigider, fie la congelator, deoarece acest lucru îi ajută să se țină împreună la coacere.
- Folosiți jumătăți de caise îmbuteliat în suc natural – au mult mai puțin zahăr decât caisele în sirop.
- Puteți îngheța danemele nedelate până la 2 luni – nu este nevoie să decongelați, doar așezați pe tavă, periați cu spălare de ouă și coacere, permițând câteva minute în plus de coacere.
- Servicii mai mari – Prefer danezii de dimensiuni de mușcătură delicioase, cu toate acestea, vă puteți tăia foaia de patiserie în 4 pătrate, mai degrabă decât 9 pentru serviri mai mari, dacă preferați.
- Variații – Încercați Danishes Raspberry sau Apple. Înlocuiți caisele cu zmeură proaspătă sau mărul de plăcintă feliat.
Întrebări frecvente
Cum sugerați să serviți daneza caisului?
Pentru ceaiul de dimineață, micul dejun sau brunch -ul, serviți danezii de caise praf cu un zahăr glazurat și fie la temperatura camerei, fie ușor încălzită.
Pentru desert, praf cu zahăr glazurat și servit încălzit, cu o păpușă de cremă groasă sau o lingură de înghețată de vanilie. Delicios!
Cum depozitați caisul danez?
Danecile de caise se vor păstra la frigider timp de 3-4 zile sau puteți îngheța danemele coapte într-un recipient etanș până la 2 luni.
Este de preferat să reîncălziți ușor danezii într -un cuptor sau friteuza de aer pentru a croi din nou patiseria chiar înainte de a servi.
Rețete conexe
Patiseria de puf crocantă este un articol atât de versatil pentru coacerea unei varietăți de feluri dulci sau savuroase și gustări – este întotdeauna o capsă în congelatorul meu!
Brie și mușcături de patiserie cu puf de afine






Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.
Caise daneză
Cea mai ușoară rețetă daneză de caise de casă! O umplutură de brânză cremă dulce, completată cu bucăți de caise și învelită în patiserie cu puf, apoi copt până la aur.
Ac
Curs: Brunch, deserturi
Bucătărie: produse de patiserie Gătiți timpul: 25 minute minute
Timp de răcire: 30 minute minute
Timp total: 1 oră oră 5 minute minute
Timp de pregătire: 10 minute minute
Porții: 18 servește
Calorii: 97kcalIngrediente
Instrucţiuni
Note
Note și sfaturi despre rețetă
- Îndepărtați danezii – timp de 30 de minute înainte de coacere, fie la frigider, fie la congelator, pentru a ține mai bine la coacere.
- Folosiți jumătăți de caise îmbuteliat sau conservat în suc natural – au mult mai puțin zahăr decât caise în sirop.
- Puteți îngheța danemele nedelate până la 2 luni – nu este nevoie să decongelați, doar așezați pe tavă, periați cu spălare de ouă și coacere, permițând câteva minute în plus de coacere.
- Servicii mai mari – Prefer danezii de dimensiuni de mușcătură delicioase, cu toate acestea, vă puteți tăia foaia de patiserie în 4 pătrate, mai degrabă decât 9 pentru serviri mai mari, dacă preferați.
- Storare – Danecile de caise vor păstra la frigider timp de 3-4 zile. Este de preferat să reîncălziți ușor danezii într -un cuptor sau friteuza de aer pentru a croi din nou patiseria chiar înainte de a servi.
- Îngheț – îngheț danezi coapte într -un recipient etanș de până la 2 luni.
- Variații – Încercați Danishes Raspberry sau Apple. Înlocuiți caisele cu zmeură proaspătă sau mărul de plăcintă feliat.
-
Nutriţie
Calorii: 97kcal | Carbohidrați: 11g | Proteină: 2g | Grăsime: 5g | Grăsime saturată: 3g | Grăsime polinesaturată: 0,3g | Grăsime monoinsaturată: 1g | Grăsime trans: 0,001g | Colesterol: 23Mg | Sodiu: 58Mg | Potasiu: 114Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 9g | Vitamina A: 874Iu | Vitamina C: 4Mg | Calciu: 20Mg | Fier: 0,3Mg
Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!
ePoftă bună!
.
De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.
Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.
(Tagstotranslate) Daneza caisului