Caise daneză
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Caise daneză


apricot danish

Aceste produse dulci și flăcări de produse de caisă daneze sunt super simple pentru a pregăti și a face un brunch sau desert perfect scrumptious!

Auriu și crocant, sunt irezistibile mini produse de produse dulci de casă.

Caise daneză0 (0)

Folosirea de patiserie cumpărată din magazin înseamnă că este necesară foarte puțină pregătire pentru a face aceste delicioase mini caise. Și cine poate rezista la o gură de caise și umplutură de brânză cremă dulce, învelită într -o patiserie cu unt auriu ?? Nu eu!

Aceste daneze în stil patiserie sunt doar lucrul de servit cu cafea pentru Sunday Brunch, împreună cu sulurile mele de mere și scorțișoară.

Sau servește -le pentru desert, fac o alternativă rapidă și ușoară la plăcinta clasică de mere de casă sau plăcintelor mele mixte cu dimensiuni de brioșă.

Folosiți orice rămasă peste jumătăți de caise într -o budincă de modă veche – o prăpastie de încălzire de iarnă!

un danez copt auriu cu praf cu zahăr glazurat.un danez copt auriu cu praf cu zahăr glazurat.

De ce o să iubești această rețetă

Aceste caise de patisserie arată un pic special, și totuși sunt unul dintre cele mai ușoare plăcuțe de patiserie de făcut!

  • Pregătirea simplă – Folosind magazinul cumpărat de patiserie puf și jumătăți de caise din conserve, aceste daneze durează doar minute pentru a se pregăti, apoi se răcește înainte de coacere!
  • Faceți dinainte de timp – le puteți pregăti mai devreme în ziua (sau cu o seară înainte), acoperiți și răciți, apoi pop în cuptor pentru a coace 25-30 de minute chiar înainte de servire.
  • Opțiuni pentru servire – Daneza de caise sunt delicioase pentru a servi cu cafea pentru un ceai de dimineață, micul dejun sau brunch, încălzit alternativ cu puțină cremă sau înghețată face un desert de bun venit.
  • Versatile – aceste daneze de dimensiuni mușcate sunt destul de mici, cu toate acestea, dacă doriți să faceți serviri mai mari, trebuie doar să tăiați foile de patiserie în patru în loc de nouă.

o apropiere de danezi de caise de aur pe o tavă de sârmă.o apropiere de danezi de caise de aur pe o tavă de sârmă.

Ce ai nevoie

Caise proaspete pot fi utilizate dacă sunt în sezon, cu toate acestea, folosind jumătăți de caise din conserve, aceste daneze pot fi făcute pe tot parcursul anului.

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

ingredientele au pornit pe un blat.ingredientele au pornit pe un blat.

  • Puff Pastry – foi decongelate.
  • Jumătăți de caise – Îmi place să folosesc jumătăți de caise jalnice în suc natural – sunt convenabile, au mult mai puțin zahăr decât cele din sirop și sunt disponibile pe tot parcursul anului.
  • Cremă de brânză – la temperatura camerei pentru o amestecare ușoară. De preferință, folosiți brânză cu cremă de grăsime completă, mai degrabă decât versiunea cu conținut scăzut de grăsimi pentru cele mai bune rezultate de gust, dar depinde de preferințele dvs. dietetice.
  • Zahăr de gheață – Puteți utiliza fie zahăr cu gheață pură, fie un amestec de zahăr cu gheață în această rețetă.
  • Extract de vanilie – sau esență de vanilie. Folosiți vanilia de cea mai bună calitate pentru cel mai bun gust din toată coacerea.
  • Ou – bătut, pentru a fi folosit ca o spălare de ou peste produse de patiserie chiar înainte de coacere pentru un finisaj de patiserie auriu.

Echipament necesar

  • Bătăi de mână, mixer de suport sau Thermomix – pentru combinarea amestecului.
  • Tava de copt plat – căptușită cu hârtie de copt.
  • Cuptor – Temperatura cuptorului meu se bazează pe utilizarea unui cuptor forțat de ventilator. Dacă cuptorul nu este forțat de ventilator, creșteți pur și simplu temperatura cu 10-20 de grade Celsius.

o despărțire daneză de caise pentru a dezvălui umplutura.o despărțire daneză de caise pentru a dezvălui umplutura.

Instrucțiuni pas cu pas

Comoditatea de patiserie și magazin de puf congelat a cumpărat jumătăți de caise, face ca aceste daneze simple să fie o rețetă atât de ușoară pentru un rezultat impresionant!



NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

Pasul 1 – Pregătiți patiseria și caisele

Tăiați fiecare foaie de patiserie dezghețată în nouă pătrate de dimensiuni egale și puneți deoparte.

Scurgeți bine jumătățile de caise și tăiați bucățile la jumătate. Puneți sferturi deoparte într -un bol.

Pasul 2 – Combinați umplutura

Puneți brânza cremă, zahărul glazurat și extractul de vanilie într -un bol de amestecare.

cremă de brânză, zahăr glazurat și extract de vanilie într -un bol alb de amestecare.cremă de brânză, zahăr glazurat și extract de vanilie într -un bol alb de amestecare.

Folosind bătăi sau un Thermomix, bateți ingredientele împreună până la neted și cremos.

brânză cremă și zahăr glazurat bine împreună în amestecarea bolului.brânză cremă și zahăr glazurat bine împreună în amestecarea bolului.

Pasul 3 – Asamblați danezii

Puneți o linguriță de amestec de brânză cremă pe centrul fiecărui pătrat de patiserie și răspândiți -vă ușor.

o mică lingură de amestec de brânză cremă s -a răspândit pe fiecare pătrat dintr -o foaie de patiserie care a fost tăiată în nouă pătrate.o mică lingură de amestec de brânză cremă s -a răspândit pe fiecare pătrat dintr -o foaie de patiserie care a fost tăiată în nouă pătrate.

Adăugați două sferturi de caise în diagonală pe fiecare piață de patiserie.

două cartiere de caise s -au așezat disgonal pe amestecul de brânză cremă pe fiecare pătrat de patiserie.două cartiere de caise s -au așezat disgonal pe amestecul de brânză cremă pe fiecare pătrat de patiserie.

Îndoiți -vă în colțurile opuse ale fiecărui pătrat de patiserie și apăsați ușor pentru a sigila colțurile împreună.

colțurile opuse de patiserie pliate peste bucăți de caise și amestec de brânză cremă.colțurile opuse de patiserie pliate peste bucăți de caise și amestec de brânză cremă.

Puneți produse de patiserie de caise pe o tavă de copt căptușită cu hârtie și răcoriți timp de 30 de minute.

danishele neatinse pe o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt, gata de a fi răcite înainte de coacere.danishele neatinse pe o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt, gata de a fi răcite înainte de coacere.

Pasul 4 – Coacere

Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius (ventilatorul forțat).



Periați oul bătut peste fiecare danez, apoi coaceți 25-30 de minute până când sunt aurii și pufniți. Rotiți tăvile parțial prin gătit.

Răciți produsele de patiserie pe tava de copt timp de 10 minute înainte de a transfera într -un suport de sârmă pentru a se răci complet.

Prafați -vă danenele de caise cu un pic de zahăr înghețat chiar înainte de servire.

Sfaturi pentru experți

  • Îndepărtați danezii timp de 30 de minute înainte de coacere, fie la frigider, fie la congelator, deoarece acest lucru îi ajută să se țină împreună la coacere.
  • Folosiți jumătăți de caise îmbuteliat în suc natural – au mult mai puțin zahăr decât caisele în sirop.
  • Puteți îngheța danemele nedelate până la 2 luni – nu este nevoie să decongelați, doar așezați pe tavă, periați cu spălare de ouă și coacere, permițând câteva minute în plus de coacere.
  • Servicii mai mari – Prefer danezii de dimensiuni de mușcătură delicioase, cu toate acestea, vă puteți tăia foaia de patiserie în 4 pătrate, mai degrabă decât 9 pentru serviri mai mari, dacă preferați.
  • Variații – Încercați Danishes Raspberry sau Apple. Înlocuiți caisele cu zmeură proaspătă sau mărul de plăcintă feliat.

o apropiere de danezi de caise aurii, ușor praf cu zahăr glazurat.o apropiere de danezi de caise aurii, ușor praf cu zahăr glazurat.

Întrebări frecvente

Cum sugerați să serviți daneza caisului?

Pentru ceaiul de dimineață, micul dejun sau brunch -ul, serviți danezii de caise praf cu un zahăr glazurat și fie la temperatura camerei, fie ușor încălzită.
Pentru desert, praf cu zahăr glazurat și servit încălzit, cu o păpușă de cremă groasă sau o lingură de înghețată de vanilie. Delicios!

Cum depozitați caisul danez?

Danecile de caise se vor păstra la frigider timp de 3-4 zile sau puteți îngheța danemele coapte într-un recipient etanș până la 2 luni.
Este de preferat să reîncălziți ușor danezii într -un cuptor sau friteuza de aer pentru a croi din nou patiseria chiar înainte de a servi.

danecile caisului pe o tavă de răcire cu sârmă neagră.danecile caisului pe o tavă de răcire cu sârmă neagră.

Patiseria de puf crocantă este un articol atât de versatil pentru coacerea unei varietăți de feluri dulci sau savuroase și gustări – este întotdeauna o capsă în congelatorul meu!

  • Brie și mușcături de patiserie cu puf de afine
  • Plăcintă tradițională de ouă și slănină cu patiserie puf Plăcintă ușoară de mere de casă Ricotta și tarte de spanac

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

danecile de caise flakey presărate cu zahăr glazurat.danecile de caise flakey presărate cu zahăr glazurat.

Caise daneză

Cea mai ușoară rețetă daneză de caise de casă! O umplutură de brânză cremă dulce, completată cu bucăți de caise și învelită în patiserie cu puf, apoi copt până la aur.


Ac

Curs: Brunch, deserturi

Bucătărie: produse de patiserie
Timp de pregătire: 10 minute

Gătiți timpul: 25 minute

Timp de răcire: 30 minute

Timp total: 1 oră

5 minute


Porții: 18 servește
Calorii: 97kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Tăiați foile de patiserie cu puf în 9 pătrate de dimensiuni egale. Pune deoparte.
  2. Tăiați jumătățile de caise drenate în două bucăți și dați deoparte.
    Bateți brânza cremă, zahărul cu gheață și extractul de vanilie până la neted și cremos.Dacă utilizați un Thermomix: Puneți brânza cremă, zahărul de gheață și extractul de vanilie în vasul Thermomix și amestecați timp de 20 de secunde, viteza 4. Răzuiește în jos părțile laterale ale bolului și repetă încă 10 secunde. Puneți o linguriță din amestecul de brânză cremă în centrul fiecăruia dintre pătratele de patiserie. Top cu două dintre piesele de caise. Îndoiți două colțuri opuse ale patiseriei împreună. Puneți pe o tavă de copt plană și răcoriți -vă în frigider sau congelator timp de cel puțin 30 de minute. Preîncălziți cuptorul la 190 de grade Celsius (forțat de fan). Periați oul bătut ușor peste patiserie. Coaceți timp de 25 – 30 de minute sau până când patiseria este aurii și pufoase (rotiți tăvile partway prin coacere). Lăsați produsele de patiserie să se răcească pe tăvi timp de 10 minute înainte de a se transfera într -un suport de sârmă pentru a se răci complet. Praf cu zahăr glazurat înainte de servire.

Note

Note și sfaturi despre rețetă

  • Îndepărtați danezii – timp de 30 de minute înainte de coacere, fie la frigider, fie la congelator, pentru a ține mai bine la coacere.
  • Folosiți jumătăți de caise îmbuteliat sau conservat în suc natural – au mult mai puțin zahăr decât caise în sirop.
  • Puteți îngheța danemele nedelate până la 2 luni – nu este nevoie să decongelați, doar așezați pe tavă, periați cu spălare de ouă și coacere, permițând câteva minute în plus de coacere.
  • Servicii mai mari – Prefer danezii de dimensiuni de mușcătură delicioase, cu toate acestea, vă puteți tăia foaia de patiserie în 4 pătrate, mai degrabă decât 9 pentru serviri mai mari, dacă preferați.
  • Storare – Danecile de caise vor păstra la frigider timp de 3-4 zile. Este de preferat să reîncălziți ușor danezii într -un cuptor sau friteuza de aer pentru a croi din nou patiseria chiar înainte de a servi.
  • Îngheț – îngheț danezi coapte într -un recipient etanș de până la 2 luni.
  • Variații – Încercați Danishes Raspberry sau Apple. Înlocuiți caisele cu zmeură proaspătă sau mărul de plăcintă feliat.





    Nutriţie

    Calorii: 97kcal | Carbohidrați: 11g | Proteină: 2g | Grăsime: 5g | Grăsime saturată: 3g | Grăsime polinesaturată: 0,3g | Grăsime monoinsaturată: 1g | Grăsime trans: 0,001g | Colesterol: 23Mg | Sodiu: 58Mg | Potasiu: 114Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 9g | Vitamina A: 874Iu | Vitamina C: 4Mg | Calciu: 20Mg | Fier: 0,3Mg

    Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

    ePoftă bună!

    .

    De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.



    Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

    (Tagstotranslate) Daneza caisului

    Votează această rețetă
    [Total votanți: 0 Nota medie: 0]