Ciorbă cremoasă toscană cu tortellini și cârnați
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Ciorbă cremoasă toscană cu tortellini și cârnați


o lovitură aeriană a unui bol de tortellini cu sauasge italian, roșii uscate la soare și spanac.

Cea mai cremoasă ciorbă de toscan, plină de aromă, cu tortellini și cârnați, spanac pentru copii și roșii uscate la soare este mâncarea finală de confort de iarnă!

Pe masă în 30 de minute, această supă plină de inimă este cina perfectă ușoară pentru nopțile de săptămână aglomerate!

un bol cu ​​supă cremoasă de cârnați toscani cu o lingură care ține o porție din ea.Ciorbă cremoasă toscană cu tortellini și cârnați0 (0)

Această supă cremă de tortellini de cârnați este cea mai finală cină de familie de iarnă.

La fel ca puiul meu toscan de aragaz lent, puiul de pui și ciuperci și cârnați clasici curry, această supă cremoasă de toscan este atât de simplă de făcut și este cea mai delicioasă mâncare de confort garantată pentru a vă încălzi într -o zi de ierni reci!

Îndepărtarea pe un scaun confortabil cu un bol mare de supă fierbinte de casă este modalitatea perfectă de a bate frigul!

un bol cu ​​supă cremoasă de cârnați.un bol cu ​​supă cremoasă de cârnați.

De ce o să iubești această rețetă

  • Rețetă ușoară – Du -te doar la 15 minute pentru a se pregăti, fără pași complicați, această supă este atât de simplă de făcut.
  • O cină de tigaie – făcută într -o singură oală, această supă rapidă nu are nici o spălare – întotdeauna un plus!
  • Familie -Friendly – Această ciorbă de tortellini din cârnați primește întotdeauna degetele mari din toată familia!
  • Cina de săptămână – această supă ușoară necesită un efort minim pentru a face și este o cină abundentă perfectă pentru umplerea burtelor flămândă.

Ce ai nevoie

Fabricat cu ingrediente de bază, supa de tortellini din mezeluri italiene este sigur că va deveni o cină de cină de iarnă!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

ingrediente necesare pentru a face supa plasată în boluri individuale.ingrediente necesare pentru a face supa plasată în boluri individuale.

  • Ulei de măsline – folosiți ulei de măsline obișnuit.
  • Cârnați de porc italieni – Folosesc cârnați ușoare italieni, dar puteți folosi cele cu mai multe lovituri pentru a condimenta lucrurile, dacă preferați!
  • Unt – fie unt sărat sau nesaltat este bine de utilizat aici.
  • Ceapa maro – sau ceapa galbenă, de dimensiuni medii.
  • Usturoiul – fie usturoiul proaspăt tocat, fie usturoiul tocat cumpărat.
  • Roșiile uscate la soare – aceste roșii deshidratate în ulei au o aromă intensă, sărată, de roșii.
  • Stoc de pui lichid – Îmi place să folosesc stocul de pui pentru o ciorbă bogată în aromă, dar nu ezitați să folosesc stocul de legume în schimb, dacă doriți.
  • Apă.
  • Tortellini cu brânză – sau ravioli. Cred că tortellini cu brânză merge cel mai bine în această supă, cu toate acestea puteți folosi aroma preferată de tortellini.
  • Spanacul pentru copii – dacă nu aveți frunze de spanac pentru bebeluși, înlocuiți cu spanacul obișnuit tocat.
  • Cremă – fie cremă îngroșată, cremă de gătit sau cremă grea.
  • Brânză de parmezan – Recomand să folosești brânză de parmezan proaspăt și să o grăbești singur pentru cele mai bune rezultate.
  • Sare și piper – pentru a condimenta.
  • Cornflour – dizolvat în ¼ cană de apă rece pentru a îngroșa supa.

Echipament necesar

Această ciorbă de cârnați de tortellini cu brânză nu necesită deloc echipamente de făcut! Doar o cratiță mare sau o oală pentru a găti toate ingredientele din – asta este!

Instrucțiuni pas cu pas

Este nevoie de doar 15 minute pentru a pregăti această ciorbă cremoasă de tortellini de cârnați.

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.



Pasul 1 – maro carnea de cârnați

Încălziți uleiul într -o cratiță mare sau oală la foc mare. Scoateți carnea de cârnați de pe carcasele lor și așezați -vă în oală. Gătiti carnea de cârnați până se rumenesc și se gătește, rupând -o cu o lingură.

cârnați scoase din carcasele lor și fiind gătite într -o tigaie.cârnați scoase din carcasele lor și fiind gătite într -o tigaie.

Îndepărtați carnea de cârnați gătită într -un bol separat, acoperiți cu folie și puneți deoparte deocamdată.

carnea de cârnați rumeniți într -un bol.carnea de cârnați rumeniți într -un bol.

Pasul 2 – Sare ceapă, usturoi și roșii uscate la soare

Topiți untul în vasul folosit pentru a găti cârnații și adăugați ceapa brună tăiată, usturoiul și roșii uscate la soare. Sare până când ceapa s -a înmuiat.

ceapa, usturoiul și roșiile uscate la soare fiind saltate într-o tigaie.ceapa, usturoiul și roșiile uscate la soare fiind saltate într-o tigaie.

Pasul 3 – Adăugați stocul de pui

Turnați în lichidul de pui de pui și apă, întoarceți căldura și aduceți la fierbere. Întoarceți căldura la foc mic și gătiți timp de 5 minute.

stocul și apa adăugate în tigaie.stocul și apa adăugate în tigaie.

Pasul 4 – Adăugați cârnații și pastele gătite

Adăugați gătitul carne de cârnați Înapoi în tigaie împreună cu tortellini. Gătiti conform instrucțiunilor de pe pachetul Tortellini. Scoateți de pe foc.

cârnații gătiți și tortellini s -au adăugat în tigaie.cârnații gătiți și tortellini s -au adăugat în tigaie.

Pasul 5 – Adăugați spanacul, crema și parmezanul

Amestecați prin spanacul pentru copii, smântână și brânză de parmezan rasă.

spanacul pentru copii, smântâna și parmezanul s -au adăugat la oală.spanacul pentru copii, smântâna și parmezanul s -au adăugat la oală.

Pasul 6 – Adăugați porumbul de porumb

Într -o cană sau un bol mic, amestecați floarea de porumb cu apă rece și amestecați până când floarea de porumb s -a dizolvat, apoi adăugați acest amestec în supă și amestecați până se îngroașă ușor. Condimentează cu sare și piper.

o tigaie de ciorbă de cârnați de tortellini cremoși toscani.o tigaie de ciorbă de cârnați de tortellini cremoși toscani.

Pasul 7 – Serviți

Serviți supa completată cu brânză de parmezan în plus.

aproape de un bol de supă italiană de cârnați, completată cu roșii uscate la soare.aproape de un bol de supă italiană de cârnați, completată cu roșii uscate la soare.

Sfaturi pentru experți

  • Prăjirea cărnii de cârnați mai întâi – aceasta adaugă o adâncime suplimentară de aromă în ciorbă.
  • Depozitare – Depozitați orice supă rămasă într -un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
  • Îngheț – Nu recomand să înghețe supa cremoasă toscană cu tortellini cu cârnați, deoarece crema se poate împărți și deveni granulos.
  • Sugestii de topping – Serviți această ciorbă presărată cu brânză de parmezan rasă, roșii mărunțite de soare tocat, niște pătrunjel italian tăiat sau o mână de crutoane crocante.

Întrebări frecvente

Ce să mănânci cu supă cremoasă toscană cu tortellini și cârnați?

Dacă hrăniți o mulțime, puteți înlătura această supă de tortellini, servind cu niște pâine de usturoi, scons de brânză, brioșe savuroase sau rulouri de pâine moale pe lateral. Perfect pentru a ridica ultimele picături ale acestei supă aromate!

Pot folosi ravioli în această supă?

Absolut! Ravioli ar funcționa la fel de bine în această supă.



Pot face această supă vegetariană?

Da! Această supă ar fi o supă vegetariană delicioasă, deoarece există atât de multă aromă în roșii și brânzeturi uscate la soare. Pur și simplu lăsați cârnații și folosiți stocul de legume. Verificați dacă brânza dvs. de parmezan este potrivită și pentru vegetarieni.

o lingură care ține o lingură de ciorbă de tortellini cu roșii uscate la soare.o lingură care ține o lingură de ciorbă de tortellini cu roșii uscate la soare.

Dacă vremea mai răcoroasă îți dorește mai multe supe de încălzire, iată câteva rețete de supă mai populare:

  • Cooker lent Supa de pui mexican
  • Broccoli cremos și ciorbă de conopidă Supa de cartofi și praz cu slănină crocantă Pui cremos, slănină și supă de porumb

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

un bol cu ​​supă cremoasă cu cârnați, tortellini, spanac și roșii uscate la soare.un bol cu ​​supă cremoasă cu cârnați, tortellini, spanac și roșii uscate la soare.

Ciorbă cremoasă toscană cu tortellini și cârnați

O delicioasă supă de toscan „demnă de masă” cu tortellini, cârnați, roșii uscate la soare și spanac!


Ac

Curs: Supă

Bucătărie: Italian, occidental
Timp de pregătire: 15 minute

Gătiți timpul: 15 minute

Timp total: 30 minute


Porții: 6 servește
Calorii: 668kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Încălziți uleiul într -o cratiță mare sau oală la foc mare. Scoateți carnea de cârnați de pe carcasele lor și așezați -vă în oală. Gătiti, în timp ce rupe carnea de cârnați până se rumenesc și se gătește. Puneți deoparte într -un bol și acoperiți -vă cu folie pentru a menține cald.
  2. Topiți untul în oală și adăugați ceapa maro, usturoiul și roșiile uscate la soare. Se să se înmoaie timp de 2-3 minute sau până când ceapa s-a înmuiat.
    Adăugați lichidul de pui de pui și apa și aduceți la fierbere. Întoarceți căldura la foc mic și gătiți timp de 5 minute. Adăugați carnea rezervată de cârnați și tortellini în oală. Gătiti atâta timp cât pachetul de paste direcționează (de obicei în jur de 5 minute). Scoateți de pe foc. Amestecați prin spanacul pentru copii, smântână și parmezan. Adăugați floarea de porumb dizolvată și amestecați până se îngroașă ușor. Condimentează cu sare și piper. Se servește cu brânză de parmezan suplimentară.

Note

Note și sfaturi despre rețetă

  • Prăjirea cărnii de cârnați mai întâi – acest lucru adaugă o adâncime suplimentară de aromă în ciorbă.
  • Sugestii de topping – Serviți această supă presărată cu brânză de parmezan rasă, roșii mărunțite de soare tocat fin, pătrunjel italian tăiat sau o mână de crutoane crocante.
  • Pentru o versiune vegetariană, lăsați pur și simplu cârnați și folosiți stocul de legume. Verificați dacă brânza dvs. de parmezan este potrivită și pentru vegetarieni.
  • Depozitare – Depozitați orice supă rămasă într -un recipient etanș la frigider până la 3 zile.
  • Îngheț – Nu recomand să înghețați această supă, deoarece crema se poate împărți și deveni granulată.

Nutriţie

Calorii: 668kcal | Carbohidrați: 22g | Proteină: 27g | Grăsime: 53g | Grăsime saturată: 25g | Grăsime polinesaturată: 5g | Grăsime monoinsaturată: 19g | Grăsime trans: 0,3g | Colesterol: 143Mg | Sodiu: 1104Mg | Potasiu: 1183Mg | Fibră: 3g | Zahăr: 12g | Vitamina A: 2627Iu | Vitamina C: 14Mg | Calciu: 289Mg | Fier: 4Mg

Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

ePoftă bună!

.

De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

(Tagstotranslate) Ciorbă cremoasă toscană cu tortellini și cârnați

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]