Ciorbă de ciuperci cremoase
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Ciorbă de ciuperci cremoase


un bol cu ​​supă cremoasă de ciuperci garnisită cu bretele de cimbru.

Bogat și plin de inimă, această supă cremă de ciuperci durează doar 10 minute pentru a se pregăti și va fi pe masă în 40 de minute.

Această supă reconfortantă și hrănitoare este un favorit personal al meu!

ciorbă de ciuperci cremoase într -un bol completat cu cimbru proaspăt.Ciorbă de ciuperci cremoase0 (0)

Nu puteți bate un bol mare de supă sănătoasă pentru a vă încălzi într -o zi rece a iernii, iar această ciorbă cremoasă de ciuperci cu cimbru va face exact asta!

Pentru o cină rapidă și ușoară de familie în timpul săptămânii aglomerate, împreună cu supa cremoasă de pui și ciuperci, supă sănătoasă de pui și broccoli cremos și ciorbă de conopidă, această ciorbă de ciuperci este una dintre rețetele noastre preferate de ciorbă. Atât de bogat și cremos, și o masă fără fâșie, care depune eforturi minime pentru a se pregăti!

Serviți această supă de umplutură pe cont propriu, cu un rulou cald de pâine, sau adăugați suluri de șuncă și brânză, brioșe gustoase savuroase sau rulouri crocante de cârnați pe lateral!

aproape de ciorba de ciuperci într -un bol cu ​​o lingură.aproape de ciorba de ciuperci într -un bol cu ​​o lingură.

De ce o să iubești această rețetă

  • Mâncare confortabilă – Un bol din această supă aburitoare cremoasă este masa perfectă confortabilă!
  • Versatil – bucurați -vă de prânz, ca starter sau ca un fel de mâncare principal cu pâine crustă.
  • Friendly Friendly – Coaceți un lot mare de supă, înghețați resturi, apoi dezghețați, încălziți și bucurați -vă de un bol de încălzire cu ciorbă de ciuperci cremoase, cu efort minim – perfect pentru acele zile super aglomerate!
  • Rețetă ușoară – Pe masă în doar 40 de minute și cu o pregătire minimă, această supă este perfectă pentru nopțile de săptămână aglomerate.

Ce ai nevoie

Fabricat din ingrediente simple, această rețetă cremoasă de ciorbă de ciuperci este o mulțime de mulțimi garantate.

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

  • Unt și ulei de măsline – pentru a salta ceapa, usturoiul și ciupercile.
  • Ceapă maro – sau ceapă albă.
  • Usturoiul – Folosiți fie un magazin cumpărat usturoi tocat sau zdrobiți -vă propriile cuișoare de usturoi.
  • Ciupercile maro – puteți folosi, de asemenea, ciuperci cu buton, ciuperci de portobello sau de câmp sau un amestec de ciupercile preferate.
  • CHIME – CHIME este o împerechere delicioasă pentru ciuperci. Cimbru proaspăt sau uscat funcționează bine în această supă.
  • Vin alb – acest lucru face ca ciorba să fie mai bogată și delicioasă. Alcoolul arde în timpul gătitului, dar dacă nu doriți să faceți ciorba cu vin să folosească stoc suplimentar, cu toate acestea, supa nu va avea un gust la fel de bogat.
  • Făină simplă – cunoscută și sub denumirea de făină de toate scopurile.
  • Pulbere de stoc de vită – pentru o aromă suplimentară.
  • Stoc de pui lichid – sau stoc de legume.
  • Cremă – Folosiți cremă îngroșată sau cremă de gătit pentru cea mai cremoasă supă de ciuperci.
  • Sare și piper – după gust.

ingredientele rețetei cântărite și așezate în boluri individuale.ingredientele rețetei cântărite și așezate în boluri individuale.

Echipament necesar

Ciorba de ciuperci cremoase necesită foarte puțin echipament pentru a face – atât de gustos, dar atât de ușor!

  • Crain mare – pentru a găti supa înăuntru.
  • Lingură de lemn – pentru a agita ingredientele.
  • Stick Blender – pentru a pirat supa.

Instrucțiuni pas cu pas

Este nevoie de doar 10 minute pentru a pregăti această supă de ciuperci cremoase ambalate de aromă!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.



Pasul 1- Sare ceapa și usturoiul

Încălziți untul și uleiul de măsline într -o cratiță mare la foc mediu. Adăugați ceapa și lăsați -o timp de 3 minute sau până la moale și translucid.

s -a aruncat ceapa într -o tigaie.s -a aruncat ceapa într -o tigaie.

Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă un minut.

usturoiul zdrobit adăugat la ceapa din tigaie.usturoiul zdrobit adăugat la ceapa din tigaie.

Pasul 2 – Adăugați ciupercile

Adăugați ciupercile feliate și cimbru și gătiți până când ciupercile sunt maro aurii.

ciupercile feliate și cimbru adăugate în tigaie.ciupercile feliate și cimbru adăugate în tigaie.

Pasul 3 – Turnați vinul și stocul

Adăugați vinul alb și gătiți, amestecând, timp de 1 minut sau până la evaporare.

vinul este turnat în tigaie cu ciupercile.vinul este turnat în tigaie cu ciupercile.

Se presară peste făină și praf de stoc de vită. Gătiti, amestecând, timp de 2 minute.

Se toarnă în stocul de pui lichid, se amestecă și se aduce la foc mic timp de 15 minute.

faina, carnea de vită și stocul de pui s -au adăugat în tigaie.faina, carnea de vită și stocul de pui s -au adăugat în tigaie.

Pasul 4 – amestec

Puneți -vă și rezervați 2 căni de supă într -un ulcior sau un bol. Puneți deoparte (acest pas este pentru o supă de ciuperci chunky, cu toate acestea, dacă doriți o supă netedă – lăsați acest pas).

două căni de ciorbă s -au așezat într -un ulcior rezistent la căldură.două căni de ciorbă s -au așezat într -un ulcior rezistent la căldură.

Folosiți un blender de stick pentru a curăța supa rămasă.

supa amestecată în tigaie.supa amestecată în tigaie.

Pasul 5 – Adăugați crema și serviți

Adăugați supa rezervată și crema în supa pură. Condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina.

NOTĂ: Odată ce crema este adăugată, încălziți bine, dar nu lăsați ciorba să fiarbă.



fotografie deasupra capului de ciuperci într -un bol.fotografie deasupra capului de ciuperci într -un bol.

Sfaturi pentru experți

  • Înainte de adăugarea stocului, rumenirea ciupercilor în tigaie, înainte de a adăuga stocul, conferă supăului o mulțime de arome pământești bogate.
  • Textura supa – puteți curăța întreaga supă pentru o textură cremoasă netedă. Cu toate acestea, vă recomand să lăsați deoparte 2 căni din ciorba chunky în timp ce curățați supa rămasă. Acest lucru vă oferă combinația perfectă a unei ciorbe cremoase netede, cu textura adăugată a unor felii de ciuperci.
  • Sugestii de topping – Topiți supa cu niște crutoane crocante de casă, brânză parmezană ras, câteva picături de ulei de măsline, pătrunjel proaspăt sau cimbru și/sau câteva ciuperci în plus.
  • Depozitare – Stocați orice resturi la frigider până la 3 zile.

Întrebări frecvente

Pot congela ciorba de ciuperci cremoase?

Absolut! Această supă îngheață și se reîncălzește frumos. Asigurați -vă că răciți ciorba complet înainte de îngheț, apoi așezați într -un recipient etanș în congelator până la 3 luni în oricare dintre serverile individuale, fie ca un lot întreg. Dezghețați și reîncălziți ciorba de ciuperci cremoase atunci când este necesar.

Pot adăuga ciuperci uscate la ciorba mea?

Da! Dacă doriți să adăugați porcini sau alte ciuperci uscate pentru o aromă suplimentară de ciuperci, le puteți adăuga la supă, cu toate acestea trebuie să fie rehidratate în apă caldă timp de 5-10 minute mai întâi, înainte de a adăuga în tigaie.

De ce este ciorba mea de ciuperci?

Nu fierbeți supa odată ce ați adăugat crema, altfel crema se poate împărți și supa se va curge.

vederea laterală a ciorbei de ciuperci cremoase servite cu cimbru proaspăt.vederea laterală a ciorbei de ciuperci cremoase servite cu cimbru proaspăt.

Pentru supe mai ușoare și reconfortante pe care toată familia le place, consultați aceste rețete populare – toate încălzitoarele de iarnă perfecte!

  • Supa de cartofi și praz cu slănină crocantă
  • Supa de pui și orez Ciorba de dovleac prăjită | Rețetă clasică Supa Orzo de pui grecesc

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

un bol cu ​​ciorbă cremoasă de ciuperci cu cimbru.un bol cu ​​ciorbă cremoasă de ciuperci cu cimbru.

Ciorbă de ciuperci cremoase

Ciorba de ciuperci cremă de casă finală cu cimbru! Gata să servească în mai puțin de o oră.


Ac

Curs: Supă

Bucătărie: occidental
Timp de pregătire: 10 minute

Gătiți timpul: 30 minute

0 minute

Timp total: 40 minute


Porții: 8 servește
Calorii: 315kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Încălziți untul și uleiul de măsline într -o cratiță mare la foc mediu. Adăugați ceapa și saltați timp de 3 minute sau până la moale.Adăugați usturoiul tocat și gătiți încă 1 minut.
  2. Adăugați ciupercile feliate și cimbru și gătiți până se rumenesc (acest lucru va dura aproximativ 5 minute).
    Adăugați vinul alb și gătiți, amestecând, timp de 1 minut sau până la evaporare. Se presară peste făină și praf de stoc de vită. Gătiti, amestecând, timp de 2 minute. Se toarnă în stocul de pui lichid, se amestecă și se aduce la foc mic timp de 15 minute. Puneți -vă și rezervați 2 căni de supă într -un ulcior sau un bol. Puneți deoparte (vezi note). Folosiți un blender de stick pentru a curăța supa rămasă. Adăugați supa rezervată și crema în supa pură. Condimentați cu sare și piper și amestecați pentru a combina.

Note

Note și sfaturi despre rețetă:

  • Înainte de adăugarea stocului, rumenirea ciupercilor în tigaie, înainte de a adăuga stocul, conferă supăului o mulțime de arome pământești bogate.
  • Rezervând și purificare supa – puteți curăța întreaga supă pentru o textură cremoasă netedă. Cu toate acestea, vă recomand să lăsați deoparte 2 căni din ciorba chunky în timp ce curățați supa rămasă. Acest lucru vă oferă combinația perfectă a unei supă netedă cremoasă cu textura adăugată a unor ciuperci feliate.
  • Sugestii de topping – Topiți supa cu niște crutoane crocante de casă, brânză parmezană ras, câteva picături de ulei de măsline, pătrunjel proaspăt sau cimbru și/sau câteva ciuperci în plus.
  • Depozitare – Stocați orice resturi la frigider până la 3 zile.
  • Îngheț – această supă îngheață și se reîncălzește frumos. Asigurați -vă că răciți ciorba complet înainte de îngheț, apoi așezați într -un recipient etanș în congelator până la 3 luni în oricare dintre serverile individuale, fie ca un lot întreg. Dezghețați și reîncălziți după cum este necesar.

Nutriţie

Calorii: 315kcal | Carbohidrați: 18g | Proteină: 8g | Grăsime: 23g | Grăsime saturată: 13g | Grăsime polinesaturată: 1g | Grăsime monoinsaturată: 7g | Grăsime trans: 0,2g | Colesterol: 62Mg | Sodiu: 408Mg | Potasiu: 664Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 6g | Vitamina A: 779Iu | Vitamina C: 4Mg | Calciu: 64Mg | Fier: 1Mg

Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

ePoftă bună!

.

De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

(Tagstotranslate) Ciorbă cremă de ciuperci

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]