Cookie -uri ușoare de zahăr
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Cookie -uri ușoare de zahăr


o grămadă de prăjituri cu zahăr înghețat.

Aceste fursecuri ușoare cu zahăr sunt cookie -urile perfecte pentru a -ți tăia formele preferate și pentru a decora cu gheață.

Faceți niște prăjituri ușoare și crocante cu zahăr cu această rețetă simplă – o activitate atât de distractivă de făcut cu copiii!

Cookie -uri ușoare de zahăr0 (0)

Această rețetă de prăjituri cu zahăr este făcută cu doar 7 ingrediente de coacere de bază și este rețeta perfectă a prăjiturilor pentru petrecerile de naștere, Crăciunul, vânzările de coacere sau când vrei ceva simplu și dulce pentru a umple staniu de biscuiți.

Un pic mai crocant și nu la fel de buttery ca prăjiturile cu pâine scurtă, aceste prăjituri vor satisface orice dinte dulce.

Indiferent dacă le decorați cu gheață regală, o glazură vitrată și stropiți sau le lăsați simplu, aceste cookie -uri simple de vanilie sunt garantate să fie un succes cu toată lumea!

o tavă de prăjituri cu zahăr la cuptor.o tavă de prăjituri cu zahăr la cuptor.

De ce o să iubești această rețetă

  • Rețetă ușoară – Aceasta este o rețetă de un bol care durează doar 10 minute pentru a se pregăti!
  • Prieteni pentru copii – o rețetă distractivă de făcut cu copiii, le va plăcea să -și elimine formele preferate!
  • Își păstrează forma – compoziția amestecului și răcește aluatul, asigură că aceste prăjituri ușoare de zahăr își păstrează bine forma – fără răspândire!
  • Buget Friendly – Fabricat folosind cămară și frigider, aceste cookie -uri sunt o coacere economică.
  • Convențional sau Thermomix – Ambele metode sunt incluse în cardul de rețete de la sfârșitul postului.

Ce ai nevoie

Aveți nevoie doar de o mână de ingrediente de bază pentru a face această rețetă de prăjituri cu zahăr.

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

  • Unt – prefer să folosesc unt nesaltat în coacerea mea, dar puteți folosi unt sărat dacă preferați. Dacă folosiți unt sărat, omiteți vârful suplimentar de sare.
  • Zahăr caster – numit și zahăr superfine. Acest zahăr este perfect pentru coacere, deoarece se dizolvă ușor atunci când este amestecat cu alte ingrediente.
  • Ou – folosesc ouă de dimensiuni mari, cu o greutate de aprox. 55-60g fiecare. Aveți ouăle la temperatura camerei pentru cele mai bune rezultate.
  • Extract de vanilie – sau esență de vanilie.
  • Făină simplă – cunoscută și sub denumirea de făină de toate scopurile.
  • Pulbere de coacere – Acest agent în creștere ajută la crearea de prăjituri cu zahăr ușor.
  • Sare – doar un vârf dacă folosiți unt nesaltat.

ingredientele necesare pentru a face rețeta măsurată și așezată în boluri individuale.ingredientele necesare pentru a face rețeta măsurată și așezată în boluri individuale.

Echipament necesar

  • Mixer de bol mediu și de mână – sau Thermomix.
  • Sită – pentru a cernica făina.
  • Pin de rulare – pentru a rula aluatul de prăjituri cu zahăr.
  • Foi de copt – pentru a răcori aluatul rulat.
  • 2 tăvi de copt – pentru a coace prăjiturile.
  • Cuptor – specific temperaturi ale cuptorului forțate de ventilator în rețetele mele, deci dacă aveți un cuptor convențional, creșteți temperatura între 10 și 20 de grade Celsius.

Instrucțiuni pas cu pas

Este nevoie de doar 10 minute pentru a pregăti aceste prăjituri clasice cu zahăr, apoi lăsați să se răcească în frigider timp de o oră, tăiați și coaceți în formele preferate de prăjituri!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

Pasul 1 – Cream amestecul

Într -un bol mediu, bateți untul înmuiat și zahărul de roabă până când este palid și cremos.



Adăugați oul și extractul de vanilie și bateți până la combinație.

Dacă utilizați un Thermomix: introduceți fluturele în vasul Thermomix. Adăugați untul înmuiat, zahărul de roabă și amestecați timp de 20 de secunde, viteza 4. Răzuiți în jos părțile laterale ale bolului și amestecați încă 40 de secunde, viteza 4 (sau până când este palid și cremos).

Reduceți la viteza 2 și odată cu fluturele care se întoarce în continuare, adăugați oul și extractul de vanilie prin gaura MC. Creșteți la viteza 4 timp de 20 de secunde. Scoateți fluturele.

untul înmuiat și zahărul de roată au șters împreună într -un bol.untul înmuiat și zahărul de roată au șters împreună într -un bol.

Pasul 2 – Cernirea în ingrediente uscate

Cerneti peste făina simplă, praful de copt și sarea si bate pe jos pentru a se combina.

Dacă folosiți un Thermomix: adăugați făina simplă, praful de copt și sarea în bol. Se amestecă timp de 10 secunde, viteza 4. Răzuiți în jos laturile bolului și repetați încă 10 secunde.

făină simplă într -o sită peste bolul amestecului de unt crem.făină simplă într -o sită peste bolul amestecului de unt crem.

Pasul 3 – Recuperați aluatul

Împărțiți aluatul în 2 porții egale.

Folosind un știft de rulare, rostogoliți fiecare porțiune pe foi de hârtie de copt ușor înflorite până la o grosime de ½ cm.

Reduceți aluatul pe foile de hârtie de copt în frigider timp de cel puțin 1 oră.

Pasul 4 – Tăiați forme

Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius (forțat de fan). Ungeți și liniați două tăvi de copt cu hârtie de copt.

Folosiți tăietori de prăjituri pentru a tăia forme și a le așeza pe tăvile de copt pregătite, permițând un decalaj de aproximativ 8 cm între fiecare cookie.



Apăsați aluatul rămas împreună și rulați -l. Tăiați mai multe forme până când a fost utilizat tot aluatul.

aluat cu forme de inimă decupate cu tăieturi de prăjituri.aluat cu forme de inimă decupate cu tăieturi de prăjituri.

Pasul 5 – Coaceți prăjiturile

Coaceți prăjiturile timp de aproximativ 10 minute sau până când apar „uscate” deasupra. Nu exagerați.

aproape de prăjituri coapte în formă de inimă pe hârtie de copt.aproape de prăjituri coapte în formă de inimă pe hârtie de copt.

Pasul 6 – Decorați cookie -urile (opțional)

Serviți așa cum este, sau decorați cu gheață regală sau cu o simplă glazură de gheață.

aproape de o inimă cu prăjituri cu zahăr înghețat, cu alte prăjituri în formă de flori doar vizibile.aproape de o inimă cu prăjituri cu zahăr înghețat, cu alte prăjituri în formă de flori doar vizibile.

Sfaturi pentru experți

  • Utilizați ingrediente de temperatură a camerei pentru cele mai bune rezultate.
  • Permiteți camera între prăjituri atunci când se așează pe tăvile de copt, deoarece se pot răspândi ușor la coacere.
  • Nu coaceți mai mult prăjiturile – ar trebui să fie ușor aurii.
  • Depozitare – Depozitați prăjiturile cu zahăr într -un recipient etanș de până la o săptămână.
  • Decorați cu glazură regală care stabilește fermă sau o simplă glazură de gheață.

Întrebări frecvente

Care este diferența dintre un cookie și un cookie cu zahăr?

Cookie -urile cu zahăr au un raport de făină ușor mai mare, ceea ce le face excelente pentru tăiere, deoarece își țin bine formele la coacere. Sunt mai puțin scurte și cu unt, apoi o pâine scurtă și sunt rulate spre deosebire de alte prăjituri care pot fi conducte pe foaia de copt sau rulate în bile.

Cum știu când se coapte prăjiturile cu zahăr?

Cookie -urile cu zahăr vor apărea „uscate” în partea de sus atunci când vor fi coapte.

Puteți îngheța prăjiturile cu zahăr?

Absolut! Bisajele cu zahăr la cuptor pot fi înghețate până la 3 luni. Vă recomand să le înghețați neexat.

Pentru rețete mai simple de cookie -uri, pe care copiilor le va plăcea să ajute la coacere, acestea sunt întotdeauna populare:

  • Biscuiți Hokey Pokey
  • Biscuiți de miere Faimoasa rețetă de 100 de prăjituri | Prăjituri cu lapte condensat ușor Biscuiți Milo | Rețeta cutiei de prânz

vedere laterală a unei stive de 4 biscuiți în formă de flori înghețate.vedere laterală a unei stive de 4 biscuiți în formă de flori înghețate.

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

cookie -urile de zahăr sunt tăiate în forme și decorate cu gheață regală.cookie -urile de zahăr sunt tăiate în forme și decorate cu gheață regală.

Cookie -uri ușoare de zahăr

O rețetă super ușoară de prăjituri cu zahăr, care este perfectă pentru tăierea în forme (fără răspândire!) Și pentru decorarea cu glazură regală sau o glazură simplă.


Ac

Curs: Cookie -uri

Bucătărie: occidental
Timp de pregătire: 10 minute

Gătiți timpul: 10 minute

Timp de răcire: 1 oră

Timp total: 1 oră

20 minute


Porții: 24 servește
Calorii: 124kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Într -un bol mediu, bateți untul înmuiat și zahărul de roabă până când este palid și cremos. Dacă utilizați un Thermomix: introduceți fluturele în vasul Thermomix. Adăugați untul înmuiat, zahărul de roabă și amestecați timp de 20 de secunde, viteza 4. Răzuiți în jos părțile laterale ale bolului și amestecați încă 40 de secunde, viteza 4 (sau până când este palid și cremos).
  2. Adăugați oul și extractul de vanilie și bateți până la combinație. Dacă utilizați un Thermomix: reduceți la viteza 2 și cu fluturele încă rotind, adăugați oul și extractul de vanilie prin gaura MC. Creșteți la viteza 4 timp de 20 de secunde. Scoateți fluturele.
    Cerneti peste făina simplă, praful de copt și sarea si bate pe jos pentru a se combina. Dacă folosiți un Thermomix: adăugați făina simplă, praful de copt și sarea în bol. Se amestecă timp de 10 secunde, viteza 4. Răzuiți în jos laturile bolului și repetați încă 10 secunde. Împărțiți aluatul în 2 porții egale. Folosind un știft fluturat, rostogoliți fiecare porțiune pe foi de hârtie de copt ușor florate până la ½ cm grosime. Reduceți aluatul pe foile de hârtie de copt în frigider timp de cel puțin 1 oră (până la 2 zile). Preîncălziți cuptorul la 175 de grade Celsius (forțat de fan). Ungeți și liniați două tăvi de copt cu hârtie de copt. Folosiți tăietori de prăjituri pentru a tăia forme și a le așeza pe tăvile de copt pregătite, permițând un decalaj de aproximativ 8 cm între fiecare cookie. Apăsați împreună și derulați aluatul rămas. Tăiați mai multe forme până când a fost utilizat tot aluatul. Coaceți prăjiturile timp de aproximativ 10 minute sau până când apar „uscate” deasupra. Nu exagerați. Serviți așa cum este, sau decorați cu gheață regală (vezi note) sau o glazură simplă.

Note

Note și sfaturi despre rețetă

  • Utilizați ingrediente de temperatură a camerei pentru cele mai bune rezultate.
  • Permiteți camera între prăjituri atunci când se așează pe tăvile de copt, deoarece se pot răspândi atât de ușor atunci când coaceți.
  • Nu coaceți mai mult prăjiturile: vor să fie ușor aurii.
  • Depozitare – Depozitați prăjiturile cu zahăr într -un recipient etanș de până la o săptămână.
  • Decorați cu glazură regală care stabilește fermă sau o simplă glazură de gheață.

Nutriţie

Calorii: 124kcal | Carbohidrați: 16g | Proteină: 2g | Grăsime: 6g | Grăsime saturată: 4g | Grăsime polinesaturată: 0,3g | Grăsime monoinsaturată: 2g | Grăsime trans: 0,2g | Colesterol: 22Mg | Sodiu: 4Mg | Potasiu: 27Mg | Fibră: 0,3g | Zahăr: 6g | Vitamina A: 187Iu | Calciu: 8Mg | Fier: 1Mg

Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

ePoftă bună!



.

De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

(Tagstotranslate) Cookie -uri ușoare de zahăr

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]