Cupa de ouă de Paște de caramel sărat | 3 ingrediente
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Cupa de ouă de Paște de caramel sărat | 3 ingrediente


aceste 3 căni de ou de paște cu caramel sărat cu ingrediente durează doar 10 minute pentru a face și face cel mai drăguț mic desert de paște !!

Aceste 3 căni de ou de Paște cu caramel sărat cu ingrediente durează doar 10 minute pentru a face și face cel mai drăguț mic desert de Paște !!

Cupa de ouă de Paște de caramel sărat | 3 ingrediente0 (0)

Știi ce iubesc absolut ??? Un desert super drăguț! Și aceste căni de ouă de Paște cu mousse de caramel sărat sunt exact așa. Oh și, de asemenea, ajută să fie ușori și să nu aibă nevoie de aproape ingrediente. Whoop Whoop !!

  mousse de caramel în ouă de paște de ciocolată.  mousse de caramel în ouă de paște de ciocolată.

Cum se face ouă de Paște pline de mousse de caramel

Totul este nevoie pentru a face aceste mici mușcături de rai de ciocolată/caramel este câțiva pași simpli!

  1. Începeți prin a bici crema și amestecați ușor sosul de caramel sărat.
  2. Folosind un cuțit ascuțit, îndepărtați secțiunea superioară a ouălor goale de Paște și puneți -vă într -un carton de ou.
  3. Împărțiți mousse -ul dintre ouăle de Paște de ciocolată.
  4. Presărați cu sclipici comestibile aurii (opțional).
  5. Refrigerați până la nevoie.

un carton de ou umplut cu ouă de paște de ciocolată și mousse de caramel. un carton de ou umplut cu ouă de paște de ciocolată și mousse de caramel.

Cum să tăiați ouăle de Paște fără ca acestea

Un mic truc atunci când faceți aceste căni de ouă de Paște cu caramel sărat este să vă asigurați că ouăle dvs. goale de ciocolată sunt la temperatura camerei înainte de a tăia blaturile. Acest lucru face ușor să le feliați fără a crăpa ouăle (prea mult!).

mousse de caramel sărat în ouă goale de paște stând într -un carton de ou.mousse de caramel sărat în ouă goale de paște stând într -un carton de ou.

Celebrul 2 rețete de mousse de caramel ingredient

Realizarea mousse -ului caramel nu a fost niciodată mai ușoară!

Tot ce ai nevoie sunt două ingrediente:



  • friptură
  • Sos caramel sărat

Pentru a menține textura mousse-ului caramel minunat și ușor, amestecați sosul de caramel sărat printr-o porție mică (aproximativ 3-4 TB) a amestecului de frișcă, apoi pliați-o prin frișca rămasă.

o ceașcă de ou cu un ou de paște de ciocolată umplut cu mousse.o ceașcă de ou cu un ou de paște de ciocolată umplut cu mousse.

Sos caramel sărat de casă față de sos de caramel cumpărat din magazin

Uite, îmi place un sos de caramel sărat de casă la fel de mult ca oricine (și aceasta este o rețetă bună dacă vrei să -ți faci singur!). DAR! Când vine vorba de această rețetă, nu există literalmente nicio diferență față de gustul final între un sos de caramel sărat cumpărat de casă și un magazin. Deci, dacă ai chef să -ți faci singur, mergi pentru asta! Dar dacă sunteți fericit să „înșelați” cu o versiune cumpărată din magazin, atunci este și perfectă!

Și asta e !!! Cupele de ouă de Paște cu caramel super sărat, care sunt sigure, care sunt sigur că vor fi un succes în acest Paște!

Cele mai bune rețete de Paște

Vezi întreaga mea colecție de rețete de Paște făcând clic chiar aici!

aceste 3 căni de ou de paște cu caramel sărat cu ingrediente durează doar 10 minute pentru a face și face cel mai drăguț mic desert de paște !!aceste 3 căni de ou de paște cu caramel sărat cu ingrediente durează doar 10 minute pentru a face și face cel mai drăguț mic desert de paște !!

Căni de ou de Paște cu caramel sărat

Aceste 3 căni de ou de Paște cu caramel sărat cu ingrediente durează doar 10 minute pentru a face și face cel mai drăguț mic desert de Paște !!

5 din 2 voturi


Ac
Rata

Curs: Desert

Bucătărie: Paşti
Timp de pregătire: 10 minute

Timp fricol: 4 ore

Timp total: 4 ore

10 minute


Porții: 12 servește
Calorii: 172kcal
Autor: Lucy – Bake Play Smile

Ingrediente

Metric – SUA obișnuite

Instrucţiuni

  1. Tăiați cu grijă blaturile de pe ouăle de ciocolată goală și puneți ouăle într -un recipient gol de ou.
  2. Bateți crema îngroșată până când s -au format vârfuri moi (dacă folosiți un termomix, bateți pe viteza 3 până când se formează vârfuri moi).
    Luați 3-4 linguri de frișcă și așezați într-un bol separat cu sosul de caramel sărat. Se amestecă bine. Îndoiți frișca sărată caramel prin frișca rămasă până la combinație. Folosiți o linguriță pentru a împărți amestecul de mousse între cupele goale de ou de Paște. Top cu sclipici de aur comestibil (opțional) pentru decorare. Se răcește la frigider timp de 4-6 ore sau peste noapte.

Note

Asigurați -vă că ouăle goale de ciocolată sunt la temperatura camerei înainte de a tăia blaturile. Acest lucru face ușor să le feliați fără a crăpa ouăle.

Puteți utiliza un sos de caramel sărat cumpărat din magazin sau puteți face singur (am folosit unul cumpărat de la Coles pentru această rețetă).

Nutriţie

Calorii: 172kcal | Carbohidrați: 7g | Proteină: 1g | Grăsime: 15g | Grăsime saturată: 9g | Colesterol: 57Mg | Sodiu: 49Mg | Potasiu: 39Mg | Fibră: 0g | Zahăr: 0g | Vitamina A: 620Iu | Vitamina C: 0,2Mg | Calciu: 34Mg | Fier: 0Mg

Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

un carton de ou umplut cu ouă de paște și o sticlă de sos de caramel în fundal.un carton de ou umplut cu ouă de paște și o sticlă de sos de caramel în fundal.

un ou de paște umplut de caramel umplut într -o ceașcă de ou cu mai multe ouă de ciocolată în fundal.un ou de paște umplut de caramel umplut într -o ceașcă de ou cu mai multe ouă de ciocolată în fundal.



(Tagstotranslate) Cupa de mousse de Paște de caramel sărat

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]