Felie de Paște cu arici de ciocolată
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Felie de Paște cu arici de ciocolată


bucăți dintr-o felie de ciocolată fără coacere completate cu ciocolată albă și decorate cu ouă de paște de paște colorate, servite pe o farfurie neagră și aurie

O felie rapidă și ușoară de coacere a ciocolatei de ciocolată, care durează doar 10 minute pentru a se pregăti! Fabricat din lapte condensat îndulcit, biscuiți zdrobiți, ciocolată topită, nucă de cocos și cacao, apoi decorate cu mini ouă de Paște de ciocolată. Un delicios delicios delicios perfect pentru sărbătorile de Paște.

Felie de Paște cu arici de ciocolată0 (0)

Cu Paștele chiar după colț, acum este momentul să începeți să profitați la maxim de toate ouăle delicioase de Paște care aliniază rafturile supermarketurilor!

Indiferent dacă este o felie simplă fără coacere (ca aceasta!), Sau un desert de Paște, chifle încrucișate de casă, cocktail, brownie sau tort … când vine vorba de Paște, rețetele nu devin mai dulci sau mai delicioase!

bucăți dintr -o felie de paște de ciocolată pe o farfurie. bucăți dintr -o felie de paște de ciocolată pe o farfurie.

De ce o să iubești această rețetă

Sunt multe de iubit la această rețetă dulce de Paște:

  • Nu-coace-cine nu iubește o rețetă fără coacere? Uitați de pornirea cuptorului … doar topiți, amestecați și răcoriți!
  • Rețetă pentru copii grozavi – copiilor le va plăcea să facă această rețetă la fel de mult ca și le va plăcea să o mănânce. Activitatea perfectă de Paște pentru cei mici.
  • Faceți mai departe – Pregătiți -vă pentru sărbătorile dvs. de Paște, pregătind felia cu câteva zile înainte și depozitarea acesteia la frigider. Cookie -urile/biscuiții se vor înmuia, oferind feliei o aromă și o textură clasică de arici.
  • Perfect pentru utilizarea ouălor de Paște rămase – dacă aveți niște ouă de Paște rămase după terminarea sărbătorilor, faceți această felie și folosiți -vă mini ouă!

Ce ai nevoie

Felia noastră de Paște cu arici de ciocolată se bazează pe felia mea de arici de ciocolată preferat din toate timpurile (este, de asemenea, un favorit al cititorului).

Nu este complet o coacere, durează doar 10 minute pentru a se pregăti și este întotdeauna un succes absolut!

Dacă aveți o cutie de lapte condensat îndulcit și un pachet de biscuiți dulci (prăjituri) la îndemână … atunci aceasta este rețeta pentru dvs.!

Iată ce ai nevoie:

ingredientele pentru o felie de ou de paște de ciocolată.ingredientele pentru o felie de ou de paște de ciocolată.

  • Cookie -uri dulci simple – Alegeți orice marcă de prăjituri dulci simple care vă plac. În general, folosesc biscuiți cu degetul Marie sau Scotch, care sunt ambele soiuri populare de biscuiți în Australia.
  • Nucă de cocos – Utilizați nucă de nucă de nucă de nucă de nucă de nucă de nucă de nucă de cocos sau făină de nucă de cocos).
  • pudră de cacao
  • Ciocolată cu lapte – Alegeți o ciocolată cu lapte de bună calitate sau se topește coacerea de ciocolată.
  • Unt – Alegeți unt sărat sau nesaltat.
  • Lapte condensat îndulcit – Puteți folosi lapte condensat cu grăsime completă sau degresat. Grăsimea completă este de preferință, deoarece se stabilește mai ferm.
  • Ciocolată albă – pentru topirea deasupra.
  • Mini ouă de Paște de ciocolată – Îmi place să folosesc Cadbury Mini Eggs, deoarece au o culoare destul de pastelată.

Instrucțiuni pas cu pas

Pasul 1 – Topit

Topiți ciocolata cu lapte, untul și laptele condensat îndulcit într -un cuptor cu microunde, termomix sau sondaj.

unt, ciocolată și lapte condensat îndulcit într -un bol.unt, ciocolată și lapte condensat îndulcit într -un bol.

unt topit, ciocolată și lapte condensat îndulcit într -un bol.unt topit, ciocolată și lapte condensat îndulcit într -un bol.

Pasul 2 – Mix

Amestecați prin biscuiții zdrobiți, cacao și nucă de cocos.



biscuiți zdrobiți, nucă de cocos și cacao într -un bol.biscuiți zdrobiți, nucă de cocos și cacao într -un bol.

Pasul 3 – Apăsați în staniu

Apăsați ferm amestecul într -un staniu căptușit cu hârtie de copt.

ciocolată, lapte condensat îndulcit și nucă de cocos într -un cositor căptușit.ciocolată, lapte condensat îndulcit și nucă de cocos într -un cositor căptușit.

Pasul 4 – Decorați

Se toarnă peste ciocolata albă topită și se decorează cu mini ouă de Paște.

Se răcește la frigider până se stabilește.

mini ouă de paște pastelate deasupra unei felii de ciocolată albă.mini ouă de paște pastelate deasupra unei felii de ciocolată albă.

Sfaturi pentru experți

Tip de cookie -uri

Puteți utiliza orice marcă de biscuiți dulci simpli (sau cookie -uri dacă sunteți în SUA). În general, folosesc biscuiții cu degetul scoțian al lui Arnott.

Tăiați biscuiții

Zdrobiți aproximativ biscuiții (este bine să rămân niște bucăți mai mari).

Tăierea feliei

Adăugați puțin ulei vegetal sau ulei de nucă de cocos la ciocolata albă atunci când se topește – acest lucru face mai ușor tăierea în felii. Folosiți un cuțit plat ascuțit pentru a marca prin stratul de ciocolată înainte de a apăsa ferm.

Tip de ouă de Paște mini

Puteți utiliza orice tip de ouă de Paște mini care vă plac (am folosit Cadbury Mini Eggs, care sunt mici ouă de ciocolată cu acoperire cu bomboane colorate pastelate).

Depozitare

Depozitați această felie într -un recipient etanș la frigider până la 5 zile.

Congelare

Această felie poate fi înghețată într -un recipient etanș de până la 3 luni. Lăsați să se dezgroste în frigider înainte de a servi. Notă: Ouăle de Paște deasupra își vor pierde o parte din culoarea lor atunci când sunt înghețate.

o felie strălucitoare și colorată de ou de paște servită pe o farfurie. o felie strălucitoare și colorată de ou de paște servită pe o farfurie.

Dacă vă place să coaceți cu ouă de Paște la fel de mult ca mine, răsfoiți mai multe din rețetele mele preferate de ouă de Paște.



  • Ou de Paște Rocky Road – Aceasta este o rețetă atât de grozavă pentru utilizarea oricăror ouă de Paște rămase pe care le -ai întins (dacă ai resturi, adică!)
  • Căni de ouă de Paște de caramel sărat – aceasta este o rețetă atât de drăguță de Paște și una simplă de făcut cu copiii.
  • Coaja de iepuraș de Paște – rapid, ușor și delicios! Acest lucru este sigur că va fi un fave cu cei mai mici membri ai casei tale.
  • Tart de caramel de ciocolată de Paște – Dacă îți place felia de caramel de ciocolată, atunci aceasta este rețeta pentru tine. Mini ouă de Paște deasupra oferă acestui desert clasic o răsucire de Paște.
  • Brownies de ouă de Paște – Brownies bogate și fudgy cu ouă dulci de Paște ascunse în interior. Uimitor, nu!?

o colecție de rețete de paște de casă.o colecție de rețete de paște de casă.

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

o farfurie cu felie de arici decorată cu glazură albă și dulciuri roz și galbeno farfurie cu felie de arici decorată cu glazură albă și dulciuri roz și galben

Felie de Paște cu arici de ciocolată

O felie simplă de 10 minute de ciocolată cu ciocolată de 10 minute, obținută din lapte condensat îndulcit, biscuiți zdrobiți, ciocolată topită, nucă de cocos și cacao!

5 din 5 voturi


Ac
Rata

Curs: dulciuri

Bucătărie: Paşti
Timp de pregătire: 10 minute

Timp de răcire: 3 ore

Timp total: 3 ore

10 minute


Porții: 30 servește
Calorii: 247kcal
Autor: Lucy – Bake Play Smile

Ingrediente

Metric – SUA obișnuite

Instrucţiuni

Metoda convențională

  1. Ungeți și aliniați un staniu de copt de 18cm x 28cm cu hârtie de copt și lăsați deoparte.
  2. Puneți ciocolata cu lapte, untul și laptele condensat într-un bol sigur cu microunde și topiți-vă în cuptorul cu microunde pe o putere de 50% timp de 2-3 minute sau până când se topește (dați amestecului o amestecare la fiecare 30 de secunde).
    Adăugați biscuiții zdrobiți, nuca de cocos și pudra de cacao și amestecați pentru a se combina. Apăsați ferm în cositorul de copt pregătit. Topiți ciocolata albă și uleiul de nucă de cocos într-un bol sigur cu microunde pe o putere de 50% timp de 2-3 minute sau până când se topește (dați ciocolata o amestecare la fiecare 30 de secunde). Turnați ciocolata topită pe partea de sus a feliei, decorați cu mini ouă de ciocolată și puneți -l în frigider pentru a seta timp de 3 ore.

Metoda Thermomix

  1. Ungeți și aliniați un staniu de copt de 18cm x 28cm cu hârtie de copt și lăsați deoparte.
  2. Puneți biscuiții în vasul Thermomix și zdrobiți apăsând Turbo până când rămân doar bucăți mici. Pune deoparte.
    Puneți ciocolata cu lapte, untul și laptele condensat în vasul Thermomix și topiți-vă timp de 2-3 minute, 60 de grade, viteza 2, (până la topire). Adăugați biscuiții zdrobiți, nuca de cocos și pudra de cacao în vasul Thermomix. Se amestecă timp de 10-15 secunde, invers, viteza 2, (folosind spatula pentru a ajuta la amestecare). Apăsați ferm amestecul în cositorul de copt pregătit. Topiți ciocolata albă și uleiul de nucă de cocos într-un bol curat și uscat al termomixului timp de 3-4 minute, 60 de grade, viteza 2, (până la topire). Turnați ciocolata topită pe partea de sus a feliei, decorați cu ouăle de Paște de ciocolată și puneți -vă în frigider pentru a se stabili timp de 3 ore.

Note

Note și sfaturi despre rețetă
Puteți utiliza orice marcă de biscuiți dulci simpli (sau cookie -uri dacă sunteți în SUA). În general, folosesc biscuiții cu degetul scoțian al lui Arnott.
Zdrobiți aproximativ biscuiții (este bine să rămân niște bucăți mai mari).
Folosiți nucă de nucă de nucă de nucă de cocos (nucă de cocos fină), nu de nucă de cocos mărunțită.
Puteți utiliza orice marcă de ciocolată cu lapte (sau ciocolată neagră, dacă preferați).
Laptele condensat cu grasime completă este preferat, deoarece se stabilește mai ferm.
Adăugați puțin ulei vegetal sau ulei de nucă de cocos la ciocolata albă la topire – acest lucru face mai ușor să se taie în felii
Puteți utiliza orice tip de ouă de Paște mini care vă plac (am folosit Cadbury Mini Eggs, care sunt mici ouă de ciocolată cu acoperire cu bomboane colorate pastelate).
Depozitați această felie într -un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile sau înghețați până la 3 luni.

Nutriţie

Calorii: 247kcal | Carbohidrați: 25g | Proteină: 3g | Grăsime: 16g | Grăsime saturată: 10g | Colesterol: 16Mg | Sodiu: 98Mg | Potasiu: 140Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 20g | Vitamina A: 129Iu | Vitamina C: 1Mg | Calciu: 68Mg | Fier: 1Mg

Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

ePoftă bună!

.

De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

(Tagstotranslate) felie de arici de Paște

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]