O felie rapidă și ușoară de coacere a ciocolatei de ciocolată, care durează doar 10 minute pentru a se pregăti! Fabricat din lapte condensat îndulcit, biscuiți zdrobiți, ciocolată topită, nucă de cocos și cacao, apoi decorate cu mini ouă de Paște de ciocolată. Un delicios delicios delicios perfect pentru sărbătorile de Paște.
Cu Paștele chiar după colț, acum este momentul să începeți să profitați la maxim de toate ouăle delicioase de Paște care aliniază rafturile supermarketurilor!
Indiferent dacă este o felie simplă fără coacere (ca aceasta!), Sau un desert de Paște, chifle încrucișate de casă, cocktail, brownie sau tort … când vine vorba de Paște, rețetele nu devin mai dulci sau mai delicioase!
De ce o să iubești această rețetă
Sunt multe de iubit la această rețetă dulce de Paște:
- Nu-coace-cine nu iubește o rețetă fără coacere? Uitați de pornirea cuptorului … doar topiți, amestecați și răcoriți!
- Rețetă pentru copii grozavi – copiilor le va plăcea să facă această rețetă la fel de mult ca și le va plăcea să o mănânce. Activitatea perfectă de Paște pentru cei mici.
- Faceți mai departe – Pregătiți -vă pentru sărbătorile dvs. de Paște, pregătind felia cu câteva zile înainte și depozitarea acesteia la frigider. Cookie -urile/biscuiții se vor înmuia, oferind feliei o aromă și o textură clasică de arici.
- Perfect pentru utilizarea ouălor de Paște rămase – dacă aveți niște ouă de Paște rămase după terminarea sărbătorilor, faceți această felie și folosiți -vă mini ouă!
Ce ai nevoie
Felia noastră de Paște cu arici de ciocolată se bazează pe felia mea de arici de ciocolată preferat din toate timpurile (este, de asemenea, un favorit al cititorului).
Nu este complet o coacere, durează doar 10 minute pentru a se pregăti și este întotdeauna un succes absolut!
Dacă aveți o cutie de lapte condensat îndulcit și un pachet de biscuiți dulci (prăjituri) la îndemână … atunci aceasta este rețeta pentru dvs.!
Iată ce ai nevoie:
- Cookie -uri dulci simple – Alegeți orice marcă de prăjituri dulci simple care vă plac. În general, folosesc biscuiți cu degetul Marie sau Scotch, care sunt ambele soiuri populare de biscuiți în Australia.
- Nucă de cocos – Utilizați nucă de nucă de nucă de nucă de nucă de nucă de nucă de nucă de cocos sau făină de nucă de cocos).
- pudră de cacao
- Ciocolată cu lapte – Alegeți o ciocolată cu lapte de bună calitate sau se topește coacerea de ciocolată.
- Unt – Alegeți unt sărat sau nesaltat.
- Lapte condensat îndulcit – Puteți folosi lapte condensat cu grăsime completă sau degresat. Grăsimea completă este de preferință, deoarece se stabilește mai ferm.
- Ciocolată albă – pentru topirea deasupra.
- Mini ouă de Paște de ciocolată – Îmi place să folosesc Cadbury Mini Eggs, deoarece au o culoare destul de pastelată.
Instrucțiuni pas cu pas
Pasul 1 – Topit
Topiți ciocolata cu lapte, untul și laptele condensat îndulcit într -un cuptor cu microunde, termomix sau sondaj.
Pasul 2 – Mix
Amestecați prin biscuiții zdrobiți, cacao și nucă de cocos.
Pasul 3 – Apăsați în staniu
Apăsați ferm amestecul într -un staniu căptușit cu hârtie de copt.
Pasul 4 – Decorați
Se toarnă peste ciocolata albă topită și se decorează cu mini ouă de Paște.
Se răcește la frigider până se stabilește.
Sfaturi pentru experți
Tip de cookie -uri
Puteți utiliza orice marcă de biscuiți dulci simpli (sau cookie -uri dacă sunteți în SUA). În general, folosesc biscuiții cu degetul scoțian al lui Arnott.
Tăiați biscuiții
Zdrobiți aproximativ biscuiții (este bine să rămân niște bucăți mai mari).
Tăierea feliei
Adăugați puțin ulei vegetal sau ulei de nucă de cocos la ciocolata albă atunci când se topește – acest lucru face mai ușor tăierea în felii. Folosiți un cuțit plat ascuțit pentru a marca prin stratul de ciocolată înainte de a apăsa ferm.
Tip de ouă de Paște mini
Puteți utiliza orice tip de ouă de Paște mini care vă plac (am folosit Cadbury Mini Eggs, care sunt mici ouă de ciocolată cu acoperire cu bomboane colorate pastelate).
Depozitare
Depozitați această felie într -un recipient etanș la frigider până la 5 zile.
Congelare
Această felie poate fi înghețată într -un recipient etanș de până la 3 luni. Lăsați să se dezgroste în frigider înainte de a servi. Notă: Ouăle de Paște deasupra își vor pierde o parte din culoarea lor atunci când sunt înghețate.
Rețete de Paște conexe
Dacă vă place să coaceți cu ouă de Paște la fel de mult ca mine, răsfoiți mai multe din rețetele mele preferate de ouă de Paște.
- Ou de Paște Rocky Road – Aceasta este o rețetă atât de grozavă pentru utilizarea oricăror ouă de Paște rămase pe care le -ai întins (dacă ai resturi, adică!)
- Căni de ouă de Paște de caramel sărat – aceasta este o rețetă atât de drăguță de Paște și una simplă de făcut cu copiii.
- Coaja de iepuraș de Paște – rapid, ușor și delicios! Acest lucru este sigur că va fi un fave cu cei mai mici membri ai casei tale.
- Tart de caramel de ciocolată de Paște – Dacă îți place felia de caramel de ciocolată, atunci aceasta este rețeta pentru tine. Mini ouă de Paște deasupra oferă acestui desert clasic o răsucire de Paște.
- Brownies de ouă de Paște – Brownies bogate și fudgy cu ouă dulci de Paște ascunse în interior. Uimitor, nu!?
Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.
Felie de Paște cu arici de ciocolată
O felie simplă de 10 minute de ciocolată cu ciocolată de 10 minute, obținută din lapte condensat îndulcit, biscuiți zdrobiți, ciocolată topită, nucă de cocos și cacao!
5 din 5 voturi
Ac
Rata
Curs: dulciuri
Bucătărie: Paşti Timp de răcire: 3 ore ore
Timp total: 3 ore ore 10 minute minute Metric – SUA obișnuite
Timp de pregătire: 10 minute minute
Porții: 30 servește
Calorii: 247kcal
Autor: Lucy – Bake Play SmileIngrediente
Instrucţiuni
Metoda convențională
Metoda Thermomix
- Ungeți și aliniați un staniu de copt de 18cm x 28cm cu hârtie de copt și lăsați deoparte.
Note
Note și sfaturi despre rețetă
Puteți utiliza orice marcă de biscuiți dulci simpli (sau cookie -uri dacă sunteți în SUA). În general, folosesc biscuiții cu degetul scoțian al lui Arnott.
Zdrobiți aproximativ biscuiții (este bine să rămân niște bucăți mai mari).
Folosiți nucă de nucă de nucă de nucă de cocos (nucă de cocos fină), nu de nucă de cocos mărunțită.
Puteți utiliza orice marcă de ciocolată cu lapte (sau ciocolată neagră, dacă preferați).
Laptele condensat cu grasime completă este preferat, deoarece se stabilește mai ferm.
Adăugați puțin ulei vegetal sau ulei de nucă de cocos la ciocolata albă la topire – acest lucru face mai ușor să se taie în felii
Puteți utiliza orice tip de ouă de Paște mini care vă plac (am folosit Cadbury Mini Eggs, care sunt mici ouă de ciocolată cu acoperire cu bomboane colorate pastelate).
Depozitați această felie într -un recipient etanș în frigider timp de până la 5 zile sau înghețați până la 3 luni.
Nutriţie
Calorii: 247kcal | Carbohidrați: 25g | Proteină: 3g | Grăsime: 16g | Grăsime saturată: 10g | Colesterol: 16Mg | Sodiu: 98Mg | Potasiu: 140Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 20g | Vitamina A: 129Iu | Vitamina C: 1Mg | Calciu: 68Mg | Fier: 1Mg
Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!
ePoftă bună!
.
De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.
Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.
(Tagstotranslate) felie de arici de Paște