Aceste 4 tarte de ciocolată cu ingrediente sunt cel mai ușor desert vreodată!
Luând doar 5 minute pentru a se pregăti, aceste mini tarte sunt perfecte pentru petreceri, ca un desert rapid sau un deliciu dulce indulgent!
Această rețetă ușoară de tartă de ciocolată combină cutii de patiserie cu unt cu ganache de ciocolată netedă mătăsoasă și o stropire de sare de mare pentru a crea un desert indulgent fără bătaie de cap. Ca și tarta mea de ganache de ciocolată de zmeură, aceste torturi individuale de ciocolată sunt perfecte și pentru orice dinte dulce.
Sunt un fan imens al mini -tarte pentru un desert rapid și ușor de desert sau dulce, sigur că va satisface orice poftă: de la tarte de ciocolată caramel și mini tarte de gem, până la mini tarte de marshmallow și torturi cu cremă de vanilie, există o aromă pentru toată lumea!
De ce o să iubești această rețetă
- Rețetă rapidă și ușoară – aceasta este într -adevăr cea mai ușoară rețetă de făcut! Folosind cochilii pre-făcute de patiserie, puteți doar să coaceți și să umpleți tartele în câteva minute!
- 4 ingrediente – ai nevoie doar de carcase de patiserie, ciocolată, smântână și sare de mare!
- Arată impresionant – Cu toate acestea, mini tarte de ciocolată sunt atât de ușor de făcut!
- Portabil – Du -te la un picnic, petrecere de cină, prânz de familie sau grătar – și oriunde vi se cere să aduceți o farfurie.
- Convențional și Thermomix – Ambele metode sunt scrise pe cardul de rețete la sfârșitul postului.
Ce ai nevoie
Ai nevoie de doar 4 ingrediente pentru a face aceste tarte de ciocolată sărată!
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
- Mini cutii de patiserie cu tarta dulce – Folosesc marca Pampas de cutii de mini -tarte înghețate (există 12 într -un pachet de 275g) pentru super comoditate. De asemenea, puteți cumpăra cazuri mini-tarte pre-gătite în secțiunea de panificație a majorității supermarketurilor (săriți pasul de coacere dacă utilizați cazuri de tartă pre-gătite). În mod alternativ, puteți face propriile dvs. cazuri de patiserie folosind această rețetă.
- Ciocolată întunecată de gătit – Recomand să folosești o ciocolată de gătit de bună calitate, deoarece se topește mai ușor decât ciocolata obișnuită (îmi plac mărcile Lindt, Nestle și Cadbury). În această rețetă am folosit topiri de ciocolată neagră, mai degrabă decât un bloc de ciocolată de gătit.
- Cremă – grăsime completă, fie îngroșată, grea sau frișcă.
- Sare de mare – O stropire de sare de mare deasupra mini -tarilor de ciocolată nu numai că scoate la iveală aroma ciocolatei, dar notele savuroase echilibrează dulceața tartlet -urilor.
Echipament necesar
- Tava de coacere – pentru coacerea cazurilor de patiserie.
- Bol mic – pentru umplutura de ganache de ciocolată și cremă.
- Cablul sigur cu microunde sau Thermomix.
- Cuptor – Folosesc un cuptor forțat de ventilator. Dacă utilizați un cuptor convențional, creșteți temperatura cu 10-20 grade Celsius.
Instrucțiuni pas cu pas
Realizarea acestor mini tarte de ganache de ciocolată este într -adevăr la fel de ușoară ca 1, 2, 3!
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
Pasul 1 – Gătiți cazurile de patiserie
Odată ce cuptorul este preîncălzit la 160 de grade Celsius, gătiți mini cutii de patiserie. Pune deoparte să se răcească.
Pasul 2 – Faceți ganache
Turnați crema într-un bol sigur cu microunde și încălziți până la cald, dar nu fierbeți.
Puneți ciocolata se topește într -un bol mic separat.
Notă: Dacă utilizați un bloc de ciocolată de gătit, mai degrabă decât topiți, apoi tocați, rupeți sau grătați -vă ciocolata în bucăți mici, astfel încât să se topească uniform.
Turnați crema fierbinte peste ciocolată și lăsați -o să stea 5 minute.
Apoi amestecați continuu până când ciocolata s -a topit și ganache -ul este neted.
Pasul 3 – Completați cazurile de tartă cu ganache
Lăsați ganache -ul să se răcească ușor, apoi împărțiți -l între carcasele de patiserie răcite și puneți -vă în frigider pentru a se răcori.
Când este gata să servească mini torturi de ciocolată, presărați puțină sare de mare deasupra.
Sfaturi pentru experți
- Ciocolată neagră – am folosit topiri de ciocolată neagră în această rețetă. Dacă folosiți un bloc de ciocolată de gătit, atunci tocați, rupeți sau grătați -vă ciocolata în bucăți mici, astfel încât să se topească uniform.
- Cremă – Folosiți o grăsime completă îngroșată, grea sau frișcă.
- Nu fierbeți crema – pur și simplu aduceți -o la foc mic.
- Pentru cel mai bun ganache – folosiți crema de cea mai bună calitate și ciocolată pe care o puteți. Brandurile mai ieftine de ciocolată pot face ganache -ul granulos sau pot face ca acesta să se împartă.
- Stocarea mini -tarilor de ciocolată – depozitați la temperatura camerei până la 2 zile (doar la temperaturi reci), altfel se păstrează la frigider până la 1 săptămână. Permiteți să vină la temperatura camerei înainte de servire.
Întrebări frecvente
Pot congela mini tarte de ciocolată?
Absolut! Aceste mini torturi de ciocolată vor îngheța până la 1 lună. Se lasă să se dezghețe în frigider, apoi să aducă la temperatura camerei chiar înainte de servire.
Pot face aceste tarte înainte de timp?
Da! Ei au nevoie de timp pentru a se stabili la frigider, așa că sunt potrivite pentru a face înainte. Le puteți depozita la frigider până la o săptămână, stropind cu sare chiar înainte de servire.
Trebuie să fie refrigerate aceste mini -ciocolată?
Dacă vă aflați într -un climat răcoros, puteți depozita aceste tarte la temperatura camerei până la 2 zile. Cu toate acestea, dacă vremea este caldă, vă recomand să depozitați aceste torturi de ciocolată la frigider.
Rețete conexe
Căutați mai multe rețete de tartă mai ușoare? Iată câteva dintre cele mai populare rețete ale mele pe care îmi place să le coace din când în când!
TART BANOFFEE






Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.
Mini tarte de ciocolată
Cele mai ușoare 4 tarte mini de ciocolată de ingrediente umplute cu ganache bogată de ciocolată și completate cu o stropire de sare de mare.
Ac
Curs: Desert
Bucătărie: Franceză, occidentală Gătiți timpul: 10 minute minute
Timp total: 15 minute minute
Timp de pregătire: 5 minute minute
Porții: 12 servește
Calorii: 141kcalIngrediente
Instrucţiuni
Note
Note și sfaturi despre rețetă
Ingrediente:
- Ciocolată neagră – am folosit topiri de ciocolată neagră în această rețetă. Dacă folosiți un bloc de ciocolată de gătit, atunci tocați, rupeți sau grătați -vă ciocolata în bucăți mici, astfel încât să se topească uniform.
- Cremă – Folosiți o grăsime completă îngroșată, grea sau frișcă.
- Nu fierbeți crema – pur și simplu aduceți -o la foc mic.
- Pentru cel mai bun ganache – folosiți crema de cea mai bună calitate și ciocolată pe care o puteți. Brandurile mai ieftine de ciocolată pot face ganache -ul granulos sau pot face ca acesta să se împartă.
Depozitarea mini -tarte de ciocolată:
- La temperatura camerei (doar temperaturi răcoroase) până la 2 zile.
- La frigider timp de până la 1 săptămână (permiteți să ajungeți la temperatura camerei înainte de utilizare).
- Înghețați până la 1 lună (permiteți să vă dezghețați la frigider, apoi să aduceți la temperatura camerei chiar înainte de servire).
Nutriţie
Calorii: 141kcal | Carbohidrați: 13g | Proteină: 1g | Grăsime: 11g | Grăsime saturată: 7g | Grăsime polinesaturată: 0,4g | Grăsime monoinsaturată: 3g | Colesterol: 12Mg | Sodiu: 6Mg | Potasiu: 70Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 11g | Vitamina A: 154Iu | Vitamina C: 0,1Mg | Calciu: 12Mg | Fier: 1Mg
Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!
ePoftă bună!
.
De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.
Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.
(Tagstotranslate) Mini tarte de ciocolată