Mini tarte de ciocolată
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Mini tarte de ciocolată


mini torturi de ciocolată, presărate cu sare de mare, servite pe un suport de tort alb.

Aceste 4 tarte de ciocolată cu ingrediente sunt cel mai ușor desert vreodată!

Luând doar 5 minute pentru a se pregăti, aceste mini tarte sunt perfecte pentru petreceri, ca un desert rapid sau un deliciu dulce indulgent!

mini tarte de ciocolată pe un suport de tort alb.Mini tarte de ciocolată0 (0)

Această rețetă ușoară de tartă de ciocolată combină cutii de patiserie cu unt cu ganache de ciocolată netedă mătăsoasă și o stropire de sare de mare pentru a crea un desert indulgent fără bătaie de cap. Ca și tarta mea de ganache de ciocolată de zmeură, aceste torturi individuale de ciocolată sunt perfecte și pentru orice dinte dulce.

Sunt un fan imens al mini -tarte pentru un desert rapid și ușor de desert sau dulce, sigur că va satisface orice poftă: de la tarte de ciocolată caramel și mini tarte de gem, până la mini tarte de marshmallow și torturi cu cremă de vanilie, există o aromă pentru toată lumea!

două torturi de ciocolată pe un suport de tort alb, una cu mușcătură pentru a arăta textura ganachei de ciocolată.două torturi de ciocolată pe un suport de tort alb, una cu mușcătură pentru a arăta textura ganachei de ciocolată.

De ce o să iubești această rețetă

  • Rețetă rapidă și ușoară – aceasta este într -adevăr cea mai ușoară rețetă de făcut! Folosind cochilii pre-făcute de patiserie, puteți doar să coaceți și să umpleți tartele în câteva minute!
  • 4 ingrediente – ai nevoie doar de carcase de patiserie, ciocolată, smântână și sare de mare!
  • Arată impresionant – Cu toate acestea, mini tarte de ciocolată sunt atât de ușor de făcut!
  • Portabil – Du -te la un picnic, petrecere de cină, prânz de familie sau grătar – și oriunde vi se cere să aduceți o farfurie.
  • Convențional și Thermomix – Ambele metode sunt scrise pe cardul de rețete la sfârșitul postului.

Ce ai nevoie

Ai nevoie de doar 4 ingrediente pentru a face aceste tarte de ciocolată sărată!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

cele patru ingrediente necesare pentru a face mini tarte.cele patru ingrediente necesare pentru a face mini tarte.

  • Mini cutii de patiserie cu tarta dulce – Folosesc marca Pampas de cutii de mini -tarte înghețate (există 12 într -un pachet de 275g) pentru super comoditate. De asemenea, puteți cumpăra cazuri mini-tarte pre-gătite în secțiunea de panificație a majorității supermarketurilor (săriți pasul de coacere dacă utilizați cazuri de tartă pre-gătite). În mod alternativ, puteți face propriile dvs. cazuri de patiserie folosind această rețetă.
  • Ciocolată întunecată de gătit – Recomand să folosești o ciocolată de gătit de bună calitate, deoarece se topește mai ușor decât ciocolata obișnuită (îmi plac mărcile Lindt, Nestle și Cadbury). În această rețetă am folosit topiri de ciocolată neagră, mai degrabă decât un bloc de ciocolată de gătit.
  • Cremă – grăsime completă, fie îngroșată, grea sau frișcă.
  • Sare de mare – O stropire de sare de mare deasupra mini -tarilor de ciocolată nu numai că scoate la iveală aroma ciocolatei, dar notele savuroase echilibrează dulceața tartlet -urilor.

Echipament necesar

  • Tava de coacere – pentru coacerea cazurilor de patiserie.
  • Bol mic – pentru umplutura de ganache de ciocolată și cremă.
  • Cablul sigur cu microunde sau Thermomix.
  • Cuptor – Folosesc un cuptor forțat de ventilator. Dacă utilizați un cuptor convențional, creșteți temperatura cu 10-20 grade Celsius.

Instrucțiuni pas cu pas

Realizarea acestor mini tarte de ganache de ciocolată este într -adevăr la fel de ușoară ca 1, 2, 3!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

Pasul 1 – Gătiți cazurile de patiserie

Odată ce cuptorul este preîncălzit la 160 de grade Celsius, gătiți mini cutii de patiserie. Pune deoparte să se răcească.

cazurile de patiserie pe o tavă de copt.cazurile de patiserie pe o tavă de copt.

Pasul 2 – Faceți ganache

Turnați crema într-un bol sigur cu microunde și încălziți până la cald, dar nu fierbeți.



cremă într -un bol sigur cu microunde.cremă într -un bol sigur cu microunde.

Puneți ciocolata se topește într -un bol mic separat.

Notă: Dacă utilizați un bloc de ciocolată de gătit, mai degrabă decât topiți, apoi tocați, rupeți sau grătați -vă ciocolata în bucăți mici, astfel încât să se topească uniform.

ciocolata neagră se topește într -un bol.ciocolata neagră se topește într -un bol.

Turnați crema fierbinte peste ciocolată și lăsați -o să stea 5 minute.

crema fierbinte turnată peste ciocolata se topește într -un bol.crema fierbinte turnată peste ciocolata se topește într -un bol.

Apoi amestecați continuu până când ciocolata s -a topit și ganache -ul este neted.

amestecul combinat de ciocolată și cremă.amestecul combinat de ciocolată și cremă.

Pasul 3 – Completați cazurile de tartă cu ganache

Lăsați ganache -ul să se răcească ușor, apoi împărțiți -l între carcasele de patiserie răcite și puneți -vă în frigider pentru a se răcori.

Când este gata să servească mini torturi de ciocolată, presărați puțină sare de mare deasupra.

ganache de ciocolată s -a turnat într -o carcasă de patiserie și s -a presărat cu sare.ganache de ciocolată s -a turnat într -o carcasă de patiserie și s -a presărat cu sare.

Sfaturi pentru experți

  • Ciocolată neagră – am folosit topiri de ciocolată neagră în această rețetă. Dacă folosiți un bloc de ciocolată de gătit, atunci tocați, rupeți sau grătați -vă ciocolata în bucăți mici, astfel încât să se topească uniform.
  • Cremă – Folosiți o grăsime completă îngroșată, grea sau frișcă.
  • Nu fierbeți crema – pur și simplu aduceți -o la foc mic.
  • Pentru cel mai bun ganache – folosiți crema de cea mai bună calitate și ciocolată pe care o puteți. Brandurile mai ieftine de ciocolată pot face ganache -ul granulos sau pot face ca acesta să se împartă.
  • Stocarea mini -tarilor de ciocolată – depozitați la temperatura camerei până la 2 zile (doar la temperaturi reci), altfel se păstrează la frigider până la 1 săptămână. Permiteți să vină la temperatura camerei înainte de servire.

Întrebări frecvente

Pot congela mini tarte de ciocolată?

Absolut! Aceste mini torturi de ciocolată vor îngheța până la 1 lună. Se lasă să se dezghețe în frigider, apoi să aducă la temperatura camerei chiar înainte de servire.

Pot face aceste tarte înainte de timp?

Da! Ei au nevoie de timp pentru a se stabili la frigider, așa că sunt potrivite pentru a face înainte. Le puteți depozita la frigider până la o săptămână, stropind cu sare chiar înainte de servire.

Trebuie să fie refrigerate aceste mini -ciocolată?

Dacă vă aflați într -un climat răcoros, puteți depozita aceste tarte la temperatura camerei până la 2 zile. Cu toate acestea, dacă vremea este caldă, vă recomand să depozitați aceste torturi de ciocolată la frigider.

fotografia aeriană a mini -torturilor de ciocolată, presărată cu sare de mare, pe un suport de tort alb.fotografia aeriană a mini -torturilor de ciocolată, presărată cu sare de mare, pe un suport de tort alb.

Căutați mai multe rețete de tartă mai ușoare? Iată câteva dintre cele mai populare rețete ale mele pe care îmi place să le coace din când în când!



  • TART BANOFFEE
  • Tartă clasică de lămâie de casă Blackberry Cheesecake Tart Tart de migdale și pere

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

o jumătate de mâncare de ciocolată mâncată cu sare de mare deasupra.o jumătate de mâncare de ciocolată mâncată cu sare de mare deasupra.

Mini tarte de ciocolată

Cele mai ușoare 4 tarte mini de ciocolată de ingrediente umplute cu ganache bogată de ciocolată și completate cu o stropire de sare de mare.


Ac

Curs: Desert

Bucătărie: Franceză, occidentală
Timp de pregătire: 5 minute

Gătiți timpul: 10 minute

Timp total: 15 minute


Porții: 12 servește
Calorii: 141kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Preîncălziți cuptorul la 160 de grade Celsius (forțat de fan).Gătiti mini cutii de patiserie timp de 10 minute. Pune deoparte să se răcească.
  2. Rupeți ciocolata de gătit într -un bol mic și dați deoparte.Într-un bol sigur cu microunde, încălziți crema la nivel înalt timp de 1-2 minute (amestecând la fiecare 30 de secunde) până la cald, dar nu fierbe.Turnați crema fierbinte peste ciocolată și lăsați -o să stea 5 minute înainte de a se agita continuu până când ciocolata s -a topit și ganache -ul este neted.
    Dacă utilizați un Thermomix: Puneți ciocolata de gătit în vasul Thermomix și grătați -vă pe viteza 8, 10 secunde. Adăugați crema și încălziți timp de 2 minute, 50 de grade, viteză 3. Lăsați ganache să se îngroașe pe măsură ce se răcește ușor. Odată ce ganache -ul s -a răcit ușor, împărțiți -l între cazurile de patiserie și așezați -vă în frigider. Când este gata de servit, presărați cu sare de mare.

Note

Note și sfaturi despre rețetă
Ingrediente:

  • Ciocolată neagră – am folosit topiri de ciocolată neagră în această rețetă. Dacă folosiți un bloc de ciocolată de gătit, atunci tocați, rupeți sau grătați -vă ciocolata în bucăți mici, astfel încât să se topească uniform.
  • Cremă – Folosiți o grăsime completă îngroșată, grea sau frișcă.
  • Nu fierbeți crema – pur și simplu aduceți -o la foc mic.
  • Pentru cel mai bun ganache – folosiți crema de cea mai bună calitate și ciocolată pe care o puteți. Brandurile mai ieftine de ciocolată pot face ganache -ul granulos sau pot face ca acesta să se împartă.


    Depozitarea mini -tarte de ciocolată:

    • La temperatura camerei (doar temperaturi răcoroase) până la 2 zile.
    • La frigider timp de până la 1 săptămână (permiteți să ajungeți la temperatura camerei înainte de utilizare).
    • Înghețați până la 1 lună (permiteți să vă dezghețați la frigider, apoi să aduceți la temperatura camerei chiar înainte de servire).

    Nutriţie

    Calorii: 141kcal | Carbohidrați: 13g | Proteină: 1g | Grăsime: 11g | Grăsime saturată: 7g | Grăsime polinesaturată: 0,4g | Grăsime monoinsaturată: 3g | Colesterol: 12Mg | Sodiu: 6Mg | Potasiu: 70Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 11g | Vitamina A: 154Iu | Vitamina C: 0,1Mg | Calciu: 12Mg | Fier: 1Mg

    Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

    ePoftă bună!

    .

    De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

    Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

    (Tagstotranslate) Mini tarte de ciocolată

    Votează această rețetă
    [Total votanți: 0 Nota medie: 0]