Dacă sunteți după un tratament rapid, fără coacere, care este egală părți distractive și delicioase, acești păianjeni de ciocolată cu 3 ingredienți sunt doar chestia!
Fabricate cu taitei crocante, unt cremos de arahide și ciocolată topită, se reunesc în câteva minute și sunt întotdeauna o lovitură.
Indiferent dacă bici o gustare înfricoșătoare de Halloween, o umplutură ușoară de prânz sau un tratament obraznic de după -amiază, acești mici critici de ciocolată sunt garantate să dispară repede! Să începem – nu este necesar un cuptor!
O activitate excelentă în weekend sau în vacanțele școlare sau un tratament drăguț de împărtășit la petrecerile copiilor … acești păianjeni clasici de ciocolată sunt atât de ușoare!
Cu doar trei ingrediente, chiar și cei mai mici bucătari pot crea o farfurie de păianjeni de ciocolată în doar câteva minute.
Pur și simplu topiți -vă, amestecați și lingurați pe o tavă!
Sunt un mare fan al deserturilor și dulciurilor simple, așa că consultați alte câteva dintre rețetele mele care necesită, de asemenea, doar trei ingrediente, cum ar fi Tim Tam Fudge, Tartlets cu ciocolată caramel, tort cu ondulare de ciocolată și trufe Oreo. Toate sunt ușor de făcut pentru copii (sau cel puțin să facă tot posibilul să ajute!)
Salt la:
- De ce o să iubești această rețetă
- Ce ai nevoie
- Echipament necesar
- Instrucțiuni pas cu pas
- Sfaturi pentru experți
- Întrebări frecvente
- Rețete conexe
- Păianjeni de ciocolată
De ce o să iubești această rețetă
Distracție, ieftină și rapidă …… Ce nu trebuie să iubești la asta?
- O activitate excelentă pentru copii – asta nu costă o avere !!
- Petreceri pentru copii—Share o farfurie cu păianjeni de ciocolată la petrecerile copiilor sau la orice ocazie specială; Sunt întotdeauna o opțiune populară!
- Rețetă cu un singur bowl-este atât de rapid și ușor atunci când este necesar un singur bol …Doar amestecați și răcoriți!
- Combo cu aromă câștigătoare – ciocolată și unt de arahide făcute crocante, da!
Ce ai nevoie
Sunt necesare doar trei ingrediente pentru această rețetă distractivă de păianjeni de ciocolată.
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
- Ciocolată cu lapte – aceasta este una dintre acele rețete în care ciocolata este „steaua”, așa că alegeți o ciocolată de bună calitate pentru cei mai buni păianjeni de ciocolată. Am folosit topirea de coacere a lui Cadbury aici. Puteți înlocui ciocolata cu lapte cu ciocolată neagră sau ciocolata albă, dacă preferați.
- Unt de arahide-Utilizați un unt de arahide cumpărat din magazin. Acest lucru funcționează mai bine decât untul de arahide de casă, deoarece este mai cremos. Puteți utiliza un unt de arahide neted sau crocant; Cu toate acestea, Prefer untul de arahide crocante pentru textura și crunch -ul suplimentar!
- Fiii prăjiți – Am întotdeauna un pachet de tăiței prăjiți ai lui Chang în dulap, deoarece sunt ieftine și atât de versatile în multe rețete.
Echipament necesar
Orice rețetă care are doar câteva vase de spălat este întotdeauna un hit, nu?!
- Cablul cu microunde și cu microunde.
- Tava de copt, foaie de copt sau farfurie mare – căptușită cu hârtie de copt/hârtie pergament/hârtie de ceară.
- Frigider – Pentru a răcori păianjenii.
Instrucțiuni pas cu pas
Acești păianjeni ușori de ciocolată (de asemenea, Tarantule de ciocolată!) Sunt perfecte pentru brutarii începători. Sunt atât de simple, cu doar trei pași rapizi!
O rețetă excelentă pentru copii cu care să experimenteze pentru a deveni mai încrezători în bucătărie – și să se distreze simultan!
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
Pasul 1 – Topiți ciocolata și untul de arahide
Puneți ciocolata topită și untul de arahide într -un bol sigur cu microunde. Cu microunde la o putere de 50% timp de 2-3 minute, amestecând în intervale de 30 de secunde sau până când ciocolata tocmai s-a topit.
Se amestecă împreună pentru a amesteca ciocolata topită și untul de arahide.
Pasul 2 – Adăugați tăiței prăjiți
Adăugați tăiței prăjiți în amestecul de unt de arahide de ciocolată.
Amestecați bine să se acopere bine tăiței prăjiți.
Pasul 3 – Așezați -vă pe tava de copt
Puneți linguri de amestec de tăiței de ciocolată pe tava pregătită sau pe farfurie mare căptușită cu hârtie de copt.
Puneți tava la frigider timp de 30 de minute sau până când păianjenii de ciocolată s -au așezat.
Sfaturi pentru experți
- Alegeți o marcă bună de ciocolată – cu cât este mai bună de o calitate a ciocolatei, cu atât vor avea mai bine păianjenii. Folosesc un brand de bună calitate, cum ar fi topiturile de coacere a ciocolatei cu lapte Cadbury, deoarece sunt concepute special pentru topire.
- Ciocolată topită—Microwaving în scurte explozii la jumătate de putere este cea mai bună modalitate de a topi ciocolata, deoarece vă permite Controlează -l și asigură -te că se încălzește suficient pentru a produce un rezultat neted și mătăsos. În mod alternativ, puteți topi ciocolata într -un bol peste o cratiță cu apă clocotită sau într -un cazan dublu. Vezi întrebări frecvente.
- Am folosit Fidea prăjită a lui Chang în această rețetă, dar Puteți folosi tăiței prăjiți care vă plac.
- Folosiți un unt cremos de arahide cumpărat de magazin (crocant sau neted). Evitați untul de arahide de casă sau natural, deoarece textura nu este la fel de cremoasă.
- Stocare – păianjenii de ciocolată pot fi depozitate într -un recipient sigilat la frigider până la 1 săptămână.
Întrebări frecvente
Copile de ciocolată pot fi făcute înainte și înghețate?
Păianjenii de ciocolată pot fi făcute înainte și depozitate într -un recipient etanș la frigider timp de până la o săptămână sau înghețat într -un recipient etanș de până la o lună. Dacă este înghețat, așezați recipientul în frigider pentru a se dezgheța înainte de a servi.
Care este cel mai bun mod de a topi ciocolata?
Cel mai bun mod de a topi ciocolata este ușor și lent să evitați arderea sau confiscarea. Folosind un cazan dublu (un bol rezistent la căldură peste o oală cu apă de apă) sau microunde la foc mic în explozii scurte, amestecând între ele, vă va oferi de fiecare dată ciocolata topită netedă, lucioasă.
Ce face ca ciocolata să se prindă?
Ciocolata se prinde atunci când umiditatea sau aburul atinge ciocolata topită, ceea ce o face groasă, granuloasă și nefuncțională. Supraîncălzirea poate determina, de asemenea, să devină uscată și plină de viață. Pentru a preveni acest lucru, topiți ușor ciocolata și mențineți ustensilele complet uscate. Dacă se confruntă, încercați să agitați într -un pic de lichid cald, cum ar fi crema sau untul topit, pentru a -l readuce la o consistență lină.
Rețete conexe
Iată câteva mai simple 3 deserturi și gustări ingrediente care sunt, de asemenea, rapide și ușor de făcut, dar au gust absolut divin!
Microunde malteser fudge | 3 ingrediente






Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.
Păianjeni de ciocolată
Păianjeni clasici de ciocolată de modă veche, făcute cu doar 3 ingrediente … tăiței prăjiți de Chang, ciocolată topită și unt de arahide! Gata în mai puțin de 10 minute!
Ac
Curs: dulciuri
Bucătărie: deserturi Timp de răcire: 30 minute minute
Timp total: 40 minute minute Metric – SUA obișnuite
Timp de pregătire: 10 minute minute
Porții: 8 cuiburi
Calorii: 203kcalIngrediente
Instrucţiuni
Metoda convențională
Metoda Thermomix
- Puneți untul de ciocolată și de arahide în vasul Thermomix. Se topește 3-4 minute, 50 de grade, viteza 2.
Note
Note și sfaturi despre rețetă
- Alegeți o marcă bună de ciocolată – cu cât este mai bună de o calitate a ciocolatei, cu atât vor avea mai bine păianjenii. Folosesc topirea de copt de ciocolată cu lapte Cadbury, deoarece sunt concepute special pentru topire.
- Am folosit marca de tăiței Fried’s Chang în această rețetă, cu toate acestea puteți folosi orice tăiței prăjiți care vă plac.
- Folosiți un unt cremos de arahide cumpărat de magazin (crocant sau neted). Evitați untul de arahide de casă sau natural, deoarece nu sunt la fel de cremoși.
- Melting Chocolate – microunde în explozii scurte la jumătate de putere este cea mai bună modalitate de a topi ciocolata, astfel încât să o puteți controla și să vă asigurați că se încălzește suficient pentru a produce un rezultat neted și mătăsos. În mod alternativ, puteți topi ciocolata într -un bol peste o cratiță cu apă clocotită sau într -un cazan dublu.
- Depozitați într -un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.
- Înghețați într -un recipient etanș de până la 1 lună. Puneți în frigider pentru a decongela înainte de a servi.
Nutriţie
Calorii: 203kcal | Carbohidrați: 24g | Proteină: 3g | Grăsime: 12g | Grăsime saturată: 6g | Grăsime polinesaturată: 1g | Grăsime monoinsaturată: 5g | Sodiu: 274Mg | Potasiu: 116Mg | Fibră: 2g | Zahăr: 13g | Vitamina A: 2Iu | Vitamina C: 0,04Mg | Calciu: 11Mg | Fier: 1Mg
Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!
ePoftă bună!
.
De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.
Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.
(Tagstotranslate) Păianjeni de ciocolată