Pui cremos, slănină și supă de porumb
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Pui cremos, slănină și supă de porumb


un bol umplut cu pui gros și supă de porumb, completat cu bucăți de slănină crocantă.

Această ciorbă cremoasă în stil chowder și ciorbă de porumb cu cartofi și slănină crocantă este o masă ușoară și reconfortantă pe care toată lumea o iubește … preparată, gătită și pe masă în mai puțin de o oră.

Serviți această supă reconfortantă de la sine sau cu bucăți de pâine pentru o cină ușoară de familie fără tampenie, perfectă pentru orice noapte a săptămânii!

o priveliște laterală a supă de porumb cremos de pui într -un bol, completată cu slănină crocantă.Pui cremos, slănină și supă de porumb0 (0)

Cu bucăți de pui fraged, izbucniri de sâmburi dulci de porumb și slănină sărată, acest pui cremos, slănină și supă de porumb este o supă groasă în stil chowder, perfectă pentru a se confrunta cu o zi de ierni rece.

Nu puteți bate un bol cu ​​supă fierbinte aburitoare servită cu rulouri de pâine sau pâine crustă pe lateral, pentru o mâncare delicioasă de confort de iarnă sănătoasă! De la ciorbă de pui și orez hrănitoare și ciorbă de porumb de 20 de minute, până la ciorbă de pui și legume sănătoase, supe de pui sunt o cină ușoară de familie, care sunt întotdeauna populare cu întreaga familie și îi revin pe toți să se întoarcă timp de câteva secunde!

o lingură care ține niște supă de porumb de pui deasupra unui bol.o lingură care ține niște supă de porumb de pui deasupra unui bol.

De ce o să iubești această rețetă

  • Buget Friendly – Această ciorbă de pui și slănină este făcută cu ingrediente de bază care sunt economice de cumpărat. Este foarte umplut, așa că nici nu ai nevoie de nimic pentru a -l servi!
  • Friendly Family – Această supă groasă și cremoasă de pui este iubită de copii și adulți și face cea mai ușoară masă la mijlocul săptămânii.
  • Rețeta ușoară de oală – cu doar 15 minute timp de pregătire, slănină cremoasă de pui și ciorbă de porumb poate fi, de asemenea, făcută cu pui gătit rămas sau pui de rotiserie, ceea ce face și mai rapid pregătirea!
  • Mâncare confortabilă – cremoasă și delicioasă, cu pui, slănină, porumb și brânză – ceea ce ar putea fi mai reconfortant într -o zi de ierni reci!

Ce ai nevoie

Ai nevoie doar de o mână de ingrediente de bază pentru a face această delicioasă pui cremos și porumb.

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

ingredientele necesare pentru a face supa măsurată și așezate în boluri individuale.ingredientele necesare pentru a face supa măsurată și așezate în boluri individuale.

  • Ulei de măsline – pentru a rumeni puiul.
  • Filetele coapselor de pui – Folosiți coapse de pui fără piele și dezosată.
  • Bacon streaky – puteți folosi slănină mijlocie sau scurtătură în loc de slănină strecurată, trebuie doar să vă asigurați că coaja este îndepărtată.
  • Unt – Folosiți unt nesaltat dacă puteți, deoarece slănina este sărată și stocul poate fi sărat.
  • Ceapa maro – Dacă sunteți în SUA, folosiți o ceapă galbenă.
  • Făină simplă – numită și făină de toate scopuri, aceasta este folosită pentru a îngroșa supa.
  • Lichid de stoc de pui – Un stoc de pui lichid de bună calitate va oferi cea mai bună aromă. Puteți utiliza, de asemenea, pudră de stoc de pui, adăugând 1 linguriță de pulbere la fiecare 1 cană de apă sau puteți chiar să vă faceți singuri dacă preferați.
  • Laptele – laptele cu cremă completă este cel mai bun.
  • Cartofii roșii – Cartofii roșii își țin forma atunci când se gătesc și nu se descompun prea mult, asigurându -vă că aveți bucăți de cartofi moi în supa ta.
  • Cimbru uscat – această ierburi cu aromă ușor de mentă se împerechează atât de bine cu puiul.
  • Kernels de porumb – atât porumbul conservat, fie porumbul congelat în această rețetă de supă.
  • Porumb cremă – Porumbul crem ajută la îngroșarea ciorbei, precum și la adăugarea unei arome bogate și dulci.
  • Brânză cheddar – sau brânză gustoasă.
  • Cremă de gătit – cremă de gătit, așa cum a fost dezvoltată special pentru a putea rezista la temperaturi ridicate, fără a se împărți sau a se curge. Puteți utiliza cremă obișnuită, dar asigurați -vă că nu o supraîncălziți, deoarece se poate împărți.

Echipament necesar

Nu aveți nevoie de prea multe echipamente pentru a face această supă! Doar un cuțit pentru a toca ingredientele, o cratiță mare și o lingură!

Instrucțiuni pas cu pas

Această ciorbă de slănină de pui de oală durează doar 15 minute pentru a se pregăti, apoi aveți o ciorbă de pui cremoasă fierbinte aburind pe masă în mai puțin de o oră!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

Pasul 1 – Gătiti puiul

Încălziți un vas mare la foc mare. Adăugați uleiul de măsline și gătiți puiul tăiat până se rumenesc și se gătește.



bucăți de pui prăjind într -o cratiță.bucăți de pui prăjind într -o cratiță.

Puneți puiul gătit deoparte.

bucăți de pui gătite într -un bol.bucăți de pui gătite într -un bol.

Pasul 2 – prăjiți slănina

Puneți slănina stropită tăiată cubulețe în oală și gătiți până când este crocantă. Puneți slănina pe prosopul de hârtie pentru a scurge orice exces de ulei. Pune deoparte.

bucăți de slănină crocantă pe prosopul de hârtie de bucătărie.bucăți de slănină crocantă pe prosopul de hârtie de bucătărie.

Pasul 3 – Pregătiți supa

Topiți untul în oală. Adăugați ceapa tăiată și săgeți până la translucid. Presărați peste făină și gătiți, amestecând, timp de 1-2 minute.

ceapa salată în tigaie cu făină adăugată.ceapa salată în tigaie cu făină adăugată.

Adăugați lichidul de pui, lapte, cartofi și cimbru uscat.

laptele și stocul adăugat la sos din cratiță.laptele și stocul adăugat la sos din cratiță.

Pasul 4 – Filmează ciorba

Se fierbe ușor timp de 10 minute, amestecând ocazional.

baza de supă cremoasă groasă într -o cratiță cu o lingură de lemn.baza de supă cremoasă groasă într -o cratiță cu o lingură de lemn.

Pasul 5 – Adăugați pui și porumb

Adăugați sâmburele de porumb, porumbul crem și puiul.

sâmburele de porumb, porumbul crem și puiul gătit adăugat la sos.sâmburele de porumb, porumbul crem și puiul gătit adăugat la sos.

Se fierbe timp de 15 minute.

supa odată ce s -a îngroșat.supa odată ce s -a îngroșat.

Pasul 6 – Amestecați prin ingredientele rămase

Amestecați prin slănină (rezervați -vă puțin pentru servire), brânză rasă și smântână.

brânză rasă, slănină crocantă și cremă adăugată la supă.brânză rasă, slănină crocantă și cremă adăugată la supă.

Condimentează cu sare și piper.

ciorba cremoasă gătită în tigaie gata de servit.ciorba cremoasă gătită în tigaie gata de servit.

Pasul 7 – Serviți

Serviți cu slănină suplimentară crocant deasupra.



o apropiere a unui bol de supă cremă de porumb de pui cu slănină crocantă presărată deasupra pentru a servi.o apropiere a unui bol de supă cremă de porumb de pui cu slănină crocantă presărată deasupra pentru a servi.

Sfaturi pentru experți

  • Pui de pui – Puteți găti coapse de pui sau file de sân în conformitate cu rețeta sau puteți folosi pui de grătar restrâns gătit.
  • Asigurați -vă că tocați cartofii în bucăți de dimensiuni egale pentru a asigura chiar gătitul.
  • Folosiți cremă de gătit sau cremă de turnare subțire, deoarece acestea sunt mai puțin susceptibile să se despartă sau să se încolăcească atunci când sunt încălzite.
  • Dacă supa este prea groasă – adăugați puțin lichid de stoc de pui în plus.
  • Depozitare – Depozitați orice pui cremos, slănină și supă de porumb în frigider până la 3 zile sau înghețați până la 3 luni.

Întrebări frecvente

Pot folosi pui fript rămas în această supă?

Absolut! Puteți utiliza orice pui gătit rămas în această supă, de la pui prăjit, la un pui de rotiserie sau pui de grătar. Tăiați puiul și apoi adăugați la supă când adăugați porumbul.

Poate fi congelată această supă cremă de pui?

Da, puteți îngheța această supă! Înghețați până la 3 luni, apoi decongelați în frigider peste noapte și reîncălziți până la pipa fierbinte.

Cum mă asigur că crema mea nu se încolăcește în supă?

Utilizați tipul potrivit de cremă – Anumite tipuri de cremă, cum ar fi crema de gătit au fost dezvoltate în mod specific pentru a putea rezista la temperaturi ridicate fără a se împărți sau a se curd. Apoi, asigurați -vă că nu vă fierbeți supa – pur și simplu fierbeți la o căldură blândă.

o lingură într -un bol cu ​​supă de pui completată cu slănină care prezintă bucăți de cartofi.o lingură într -un bol cu ​​supă de pui completată cu slănină care prezintă bucăți de cartofi.

Căutați mai multe supe reconfortante?

Iată câteva dintre cele mai populare rețete ale mele de supă:

  • Broccoli cremos și ciorbă de conopidă
  • Supa de pui mexican de aragaz lent Pui cremos și ciorbă de ciuperci Supa de cartofi și praz cu slănină crocantă

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

un bol de pui cremos și supă de porumb cu cartofi și slănină.un bol de pui cremos și supă de porumb cu cartofi și slănină.

Pui cremos, slănină și supă de porumb

O cremă cremoasă de pui cremos, slănină și supă de porumb cu bucăți de cartofi și slănină crocantă în întregime. Pe masă în mai puțin de o oră.


Ac

Curs: Cina, prânz, supă

Bucătărie: occidental
Timp de pregătire: 15 minute

Gătiți timpul: 35 minute

Timp total: 50 minute


Porții: 8 servește
Calorii: 797kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Încălziți un vas mare la foc mare. Adăugați uleiul de măsline și gătiți puiul tăiat până se rumenesc și se gătește.Pune deoparte.
  2. Puneți slănina stropită tăiată cubulețe în oală și gătiți până când este crocantă.Puneți slănina pe prosopul de hârtie pentru a scurge orice exces de ulei. Pune deoparte.
    Topiți untul în oală. Adăugați ceapa tăiată și săgeți până la translucid. Presărați peste făină și gătiți, amestecând, timp de 1-2 minute. Adăugați lichidul de pui, lapte, cartofi și cimbru uscat. Se fierbe ușor timp de 10 minute, amestecând ocazional. Adăugați sâmburele de porumb, porumbul crem și puiul și se fierbe timp de 15 minute. Amestecați prin slănină (rezervați -vă puțin pentru servire), brânză rasă și smântână. Condimentează cu sare și piper. Serviți cu slănină suplimentară crocant deasupra.

Note

Note și sfaturi despre rețetă

  • Pui – puteți găti coapse de pui sau piept conform rețetei sau puteți folosi puiul de grătar restrâns gătit.
  • Folosiți cartofi roșii – cartofii roșii își țin forma atunci când se gătesc și nu se descompun prea mult, asigurându -vă că aveți bucăți de cartofi moi în supa ta.
  • Asigurați -vă că tocați cartofii în bucăți de dimensiuni egale pentru a asigura chiar gătitul.
  • Folosiți cremă de gătit sau cremă de turnare subțire, deoarece acestea sunt mai puțin susceptibile să se despartă sau să se încolăcească atunci când sunt încălzite.
  • Dacă supa este prea groasă – adăugați puțin lichid de stoc de pui în plus.
  • Depozitare – Depozitați orice supă rămasă la frigider până la 3 zile sau înghețați până la 3 luni.

Nutriţie

Calorii: 797kcal | Carbohidrați: 57g | Proteină: 30g | Grăsime: 53g | Grăsime saturată: 23g | Grăsime polinesaturată: 7g | Grăsime monoinsaturată: 19g | Grăsime trans: 0,2g | Colesterol: 159Mg | Sodiu: 708Mg | Potasiu: 1123Mg | Fibră: 5g | Zahăr: 14g | Vitamina A: 1262Iu | Vitamina C: 16Mg | Calciu: 222Mg | Fier: 2Mg

Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

ePoftă bună!

.

De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.



Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

(Tagstotranslate) Supa cremă de slănină și porumb de pui de pui

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]