O rețetă clasică de cocktail Midori Splice, care este atât de ușor de făcut, necesită doar 4 ingrediente și este gata să bea în doar 2 minute!
Fabricat cu lichior Midori, Rum Malibu, suc de ananas și cremă … Acest cocktail tropical dulce va deveni băutura ta preferată de vară.
Să ne retragem la începutul anilor 2000, când Midori a fost toată furia! Ce distracție!
Îmi amintesc că am sorbit cocktail -uri Midori și Champagne la una dintre cele mai bune nunți ale mele de prieteni în acea epocă … Deci, atât de delicioasă!
Și să nu uităm combo -ul preferat de Midori cu limonadă. Ori atât de simple!
Dar atunci dintr -o dată … Midori părea să dispară. Toată lumea a trecut la cocktail -uri mai fantastice precum pornstar martinis, răsărite de vodka și concoctions cu caramel sărat Baileys.
Rapid înainte de astăzi și se pare că Midori, cu lichiorul de aromă dulce de pepene, face în sfârșit o revenire în lumea cocktail -urilor.
Și dacă acest cocktail Midori Splice trebuie să treacă ceva, cu toții putem fi încântați de întoarcerea vechiului nostru prieten!
De ce o să iubești acest cocktail
Sorbirea pe o despicare Midori este ca și cum ai fi într-un delicios-război de timp!
- Dulce, fructat și cremos – echilibrul perfect al aromelor! Crema ajută la tăierea dulceaței cocktailului.
- Favoritul de vară – acest cocktail tropical de pin de pin țipă de vară și zile leneșe de piscină.
- Rețetă de 2 minute – veți sorbi pe acest faimos cocktail Midori Splice în doar 2 minute.
- Nu este necesar echipament – întregul cocktail este pregătit în paharul de servire! !
Ce ai nevoie
Asta este – doar 4 ingrediente pentru a face această încântare tropicală!
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
- Midori – Un lichior cu aromă dulce și fructat cu aromă de pepene, care are o culoare verde.
- Malibu – un rom carribbean aromat cu nucă de cocos. În mod alternativ, puteți utiliza orice marcă de rom de nucă de cocos.
- Sucul de ananas – îndulcit sau neîndoielnic este bine. Cumpărat cu ușurință la supermarket.
- Cuburi de gheață – gheață pentru a răcori face cu adevărat aromele să apară!
- Cremă – Folosiți o cremă de turnare (nu biciuită). Lumina, îngroșată sau grea sunt potrivite. Crema este stropită deasupra și se taie prin dulceața cocktailului.
- Panouri de ananas – opțional, pentru a decora.
Echipament necesar
Nu aveți nevoie de deloc echipament pentru a face această rețetă de splice Midori.
Tot ce veți avea nevoie este ochelarii pentru servire (orice formă este în regulă).
Instrucțiuni pas cu pas
Acest cocktail Midori Splice este la fel de ușor ca 1.2.3 …!
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
Pasul 1 – Turnați sucul Midori, Malibu și ananas
Măsurați lichiorul Midori, romul Malibu și sucul de ananas direct în ochelarii de servire.
Pasul 2 – Adăugați cuburi de gheață
Adăugați ușor cuburi de gheață până când cocktailul este aproape în vârful paharului.
Pasul 3 – Drizzle cu cremă
Foarte atent, aruncați o cantitate mică de cremă pe partea de sus a cocktailului.
Sfat: Folosiți o linguriță pentru a lingura ușor crema pe cocktail, mai degrabă decât să o turnați direct din recipient. Acest lucru permite cremei să stea pe partea de sus a cocktailului.
Garnisiți cu o felie de ananas (opțional).
Sfaturi pentru experți
Vrei să faci cel mai delicios cocktail de pepene de pin în stil retro?
Iată sfaturile mele de top:
- Puteți utiliza cremă de nucă de cocos în locul cremei pentru o opțiune fără lactate.
- Adăugați suficiente cuburi de gheață pentru a aduce cocktail -ul aproape în vârful paharului.
- Puteți utiliza orice marcă de rom de nucă de cocos.
- Se poate folosi suc de ananas îndulcit sau neîndulcit.
- Folosiți o linguriță pentru a strecura foarte ușor crema deasupra – acest lucru asigură că stratul de cremă rămâne mai degrabă decât să cadă imediat în partea de jos a paharului.
- Cel mai bine servit imediat – înainte ca cuburile de gheață să se topească și crema să cadă lent în fundul paharului.
Întrebări frecvente
Această rețetă poate fi dublată sau triplată?
Absolut! Este ușor să măriți numărul de porții, deoarece cocktailul este pregătit direct în paharele de servire, ceea ce înseamnă că puteți pregăti cu ușurință numărul de băuturi pe care le aveți nevoie.
Pot face midori splice fără lactate?
Da Poți! Pur și simplu înlocuiți crema cu cremă de nucă de cocos și procedați conform rețetei.
Sfat: Mulți oameni preferă de fapt să folosească cremă de nucă de cocos, deoarece face cocktail -ul și mai aromat tropical!
Pot să pregătesc splice Midori înainte de timp?
Un cocktail splice ar trebui să fie pregătit imediat înainte de servire. Odată ce crema a fost adăugată, aceasta se va scufunda încet prin cocktail.
Servirea asigură imediat că stratul de cremă rămâne deasupra – oferind cocktailului un aspect clasic de splice!
Notă: Această rețetă durează doar 2 minute pentru a se pregăti, astfel încât nu există niciun beneficiu în pregătirea ei înainte de timp și este mai distractiv să faci împreună cu prietenii!
De ce se numește o despicare Midori?
Se numește o splice Midori, deoarece există o divizare între sucul de pepene/rom/ananas și stratul de cremă deasupra. Este, de asemenea, o aromă similară cu celebrele înghețate Splice care sunt disponibile aici în Australia.
Rețete conexe
Cine poate rezista unui cocktail dulce și delicios?
Cu siguranță nu eu!
Iată câteva dintre cele mai populare rețete ale mele de cocktail:
Cocktail de rom de nucă de cocos albastru | Malibu, Vodka și Curacao albastru






Splice Midori
4 Ingredient Midori Splice Cocktail care este gata în doar 2 minute! Fabricat cu Midori, Malibu, suc de ananas și cremă … cea mai bună băutură de vară!
Ac
Curs: Cocktailuri, băuturi
Bucătărie: occidental Timp total: 2 minute minute
Timp de pregătire: 2 minute minute
Porții: 2 servește
Calorii: 238kcalIngrediente
Note
Note și sfaturi despre rețetă
- Puteți utiliza cremă de nucă de cocos în locul cremei pentru o opțiune fără lactate.
- Adăugați suficiente cuburi de gheață pentru a aduce cocktail -ul aproape în vârful paharului.
- Puteți utiliza orice marcă de rom de nucă de cocos.
- Se poate folosi suc de ananas îndulcit sau neîndulcit.
- Folosiți o linguriță pentru a strecura foarte ușor crema deasupra – acest lucru asigură că stratul de cremă rămâne mai degrabă decât să cadă imediat în partea de jos a paharului.
- Cel mai bine servit imediat – înainte ca cuburile de gheață să se topească și crema să cadă lent în fundul paharului.
Nutriţie
Calorii: 238kcal | Carbohidrați: 34g | Proteină: 1g | Grăsime: 0,1g | Grăsime saturată: 0,01g | Grăsime polinesaturată: 0,04g | Grăsime monoinsaturată: 0,01g | Sodiu: 2Mg | Potasiu: 117Mg | Fibră: 0,2g | Zahăr: 32g | Vitamina A: 4Iu | Vitamina C: 9Mg | Calciu: 12Mg | Fier: 0,3Mg
Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!
(Tagstotranslate) Splice Midori