Aceste trufe decadente Baileys sunt desertul perfect pentru adulți.
Cu o ganache bogată, bogată, de ciocolată, care este sigur că va impresiona orice fan Baileys Irish Cream, aceste 5 trufe de ingrediente sunt cele mai ușoare tratare dulce fără coacere.
Trufele de ciocolată Baileys, cu ganache -ul lor de ciocolată bogat și un pumn de cremă irlandeză, sunt tratamentul perfect de ciocolată cu o surpriză boozy. Sunt indulgente, luxoase și una dintre cele mai ușoare rețete Baileys de făcut!
Pentru deserturile decadente cu o răsucire Baileys, Brownies-ul meu Baileys, budinca de auto-saucare Baileys și budinca Baileys Malteser Cheesecake sunt întotdeauna plăceri de mulțime.
Dacă într -adevăr nu doriți să gătiți, acest lucru de brownie de ciocolată Baileys are nevoie doar de asamblare și nu puteți bate o lingură de înghețată de vanilie cu sos de ciocolată Baileys turnat peste ea. Super ușor și atât de delicios!
De ce o să iubești această rețetă
- Rețetă rapidă și ușoară – doar topiți, amestecați, răcoriți și rulați. Asta este!
- 5 ingrediente – Aveți nevoie doar de 5 ingrediente pentru a face aceste trufe de decadente de cremă irlandeză.
- Perfect pentru sărbători – serviți ca un dulce de după cină cu cafea sau pe un platou deșert, împreună cu Baileys Fudge sau Baileys Tim Tam Balls. Această rețetă de trufe Baileys poate fi, de asemenea, dublată cu ușurință pentru mulțimi mai mari.
- Convențional și Thermomix – Ambele metode pentru trufele Baileys sunt incluse în cardul de rețete de mai jos.
Ce ai nevoie
Trufele Baileys de casă sunt făcute cu doar 5 ingrediente!
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
- Cremă – Folosiți cremă îngroșată sau cremă grea, nu cremă ușoară.
- Baileys Irish Cream – Puteți utiliza Baileys cumpărat sau de casă sau înlocuiți cu rom dacă doriți.
- Unt – prefer să folosesc unt nesaltat și apoi să adaug un vârf de sare, dar puteți folosi unt sărat și puteți lăsa sarea suplimentară.
- Sare – îmbunătățește aroma de ciocolată.
- Ciocolată neagră – Folosiți se topește ciocolata neagră de bună calitate pentru cea mai bună aromă și cea mai netedă textură.
- Pulbere de cacao, zahăr glazurat, alune zdrobite sau nucă de cocos desicată – pentru acoperirea trufelor.
Echipament necesar
- Cuptorul cu microunde și un cuplu sigur cu microunde – pentru încălzirea cremei, baileys și unt. Desigur, dacă aveți un Thermomix (opțional), puteți utiliza și asta!
- Spatula cu boluri și cauciuc – pentru fabricarea ganachei de ciocolată.
- Boluri mici – pentru acoperirea trufelor Baileys.
Instrucțiuni pas cu pas
Este nevoie de doar câteva minute pentru a pregăti această rețetă de trufe, apoi răcoriți -vă în frigider pentru a se consolida înainte de a se rostogoli în bile și a le acoperi.
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
Pasul 1 – cuptor cu microunde
Încălziți crema, crema irlandeză Baileys, untul și sarea în cuptorul cu microunde timp de 1-2 minute (amestecând la fiecare 30 de secunde), până la cald, dar nu fierbe.
Pasul 2 – Lasă să se topească
Puneți ciocolata neagră să se topească într -un bol. Turnați amestecul de cremă fierbinte deasupra.
Se lasă să stea 5 minute înainte de a agita cu o spatulă de cauciuc până la neted și combinat.
Pasul 3 – Chill
Puneți vasul în frigider timp de cel puțin 4 ore (peste noapte este cel mai bun).
Pasul 4 – Roll
Rotiți lingurițe de amestec în bile și așezați pe o tavă căptușită cu hârtie de copt.
NOTĂ: Amestecul va fi moale și lipicios, așa că păstrați -l cât mai fain posibil – consultați sfaturi.
Pasul 5 – Coat
Înveliți trufele rulând în pulbere de cacao, nucă de nucă de nucă de nucă de nucă de nucă de cocos, arahide zdrobite sau zahăr cu gheață. Depozitați trufe acoperite în frigider până când este gata de servit.
Îmi place să fac o combinație de acoperiri, deoarece nu doar arată frumos, dar înseamnă că toată lumea își poate alege favoritul.
Sfaturi pentru experți
- Tipul de cremă – Aceste trufe Baileys necesită cremă îngroșată (așa cum este menționată în Australia) sau cremă grea (așa cum este cunoscută în SUA).
- Sfaturi pentru rularea trufelor:
- Lăsați amestecul de trufă să se răcească la frigider timp de cel puțin 4 ore înainte de rulare. Vă recomand să -l lăsați la frigider peste noapte, dacă puteți.
- Amestecul de trufe va fi moale și lipicios pentru a face față. Am recomandat să plasați un pachet de gheață pe bancă și să vă înghețați mâinile între rularea fiecărei trufe. De asemenea, puteți așeza un alt pachet de gheață sub bolul de amestec de trufe pentru a vă menține răcoros, dacă doriți.
- Stocare – Trufele Baileys vor dura până la 1 săptămână într -un recipient etanș la frigider sau 3 luni în congelator.
- Refrigerarea trufelor – pentru că sunt făcute cu cremă, aceste trufe trebuie să fie refrigerate până când nu sunteți gata să le serviți.
Întrebări frecvente
Pot îngheța trufele Baileys?
Absolut! Puneți într-un recipient etanș cu un strat de hârtie de grăsime, între trufe și înghețați până la 3 luni.
Pot face aceste trufe fără alcool?
Da! Adăugați mai multă cremă în loc de crema irlandeză Baileys.
Rețete conexe
Iubește trufele de casă la fel de mult ca noi? Iată câteva dintre rețetele noastre preferate de trufe care fac cele mai ușoare deserturi!
Toblerone trufe






Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.
Trufe Baileys
Trufele pentru adulți pentru adulți, cu un trufe de decadent Baileys Chocolate Ganache!
Ac
Curs: Desert
Bucătărie: Trufe Timp de răcire: 4 ore ore
Timp total: 4 ore ore 15 minute minute
Timp de pregătire: 15 minute minute
Porții: 20 servește
Calorii: 98kcalIngrediente
Instrucţiuni
Note
Note și sfaturi despre rețetă
- Tipul de cremă – Trufele Baileys necesită cremă îngroșată (așa cum este menționată în Australia) sau cremă grea (așa cum este cunoscută în SUA).
- Cremă irlandeză Baileys – Poate fi înlocuit cu rom pentru a face trufe de rom sau înlocuit alternativ cu cremă pentru o versiune non-alcoolică.
- Temperatura răcoroasă – Amestecul de trufe va fi moale și lipicios pentru a se descurca. Am recomandat să plasați un pachet de gheață pe bancă și să vă înghețați mâinile între rularea fiecărei trufe. De asemenea, puteți plasa un alt pachet de gheață sub bolul de amestec de trufe, dacă doriți.
- Stocare – Trufele Baileys vor dura până la 1 săptămână într -un recipient etanș la frigider sau 3 luni în congelator.
- Refrigerarea trufelor – pentru că sunt făcute cu smântână, trufele trebuie să fie refrigerate până când sunteți gata să le serviți.
Nutriţie
Calorii: 98kcal | Carbohidrați: 6g | Proteină: 1g | Grăsime: 8g | Grăsime saturată: 5g | Grăsime polinesaturată: 0,3g | Grăsime monoinsaturată: 2g | Grăsime trans: 0,03g | Colesterol: 9Mg | Sodiu: 9Mg | Potasiu: 86Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 3g | Vitamina A: 111Iu | Vitamina C: 0,04Mg | Calciu: 12Mg | Fier: 1Mg
Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!
ePoftă bună!
.
De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.
Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.
(Tagstotranslate) Baileys trufe