
DULCEATA DE PERE0 (0)
Dulceata de pere este delicioasa si aromata, fara gelifianti sau conservanti si se face foarte usor. Cuburile sau feliile de pere in sirop transparent raman
Acasă » rețete pentru » Conserve » Pagina 4
Dulceata de pere este delicioasa si aromata, fara gelifianti sau conservanti si se face foarte usor. Cuburile sau feliile de pere in sirop transparent raman
Dulceață de gogonele cu vanilie și lămâie. Dulceață de roșii verzi. Conservă de gogonele pentru iarnă. Bucățele de gogonele confiate în sirop auriu. Dulceață de
Compot de smochine cu vanilie și lămâie – fără conservant. Compot natural din smochine întregi. Cum se face compotul de smochine proaspete? Rețete de conserve
Ingrediente dulceata de merisoare si agrise:
1 kg merisoare (afine rosii)
1 kg fructe de agrise
800 g zahar
sucul de la
Pentru ciorba, friptura sau sosuri intotdeauna o sa ai nevoie de niste ardei din otet. Murati in otet cu putina miere si stafide vor oferii
Cum se coc corect ardeii? Sfaturi și metode. Ardei copți pe plită, la grătar sau la cuptor. Cum coacem ardeii grași, gogoșarii sau kapia pentru
Sfecla rosie la borcan pentru iarna, conserva realizata cu Pikant Fix. Este o reteta prin care sfecla o sa iasa ceva mai dulce, nu foarte
Dulceață de mere coapte cu scorțișoară și lămâie. Dulceață din mere caramelizate la cuptor. Dulceață din cubulețe de mere coapte cu arome de scorțișoară, cuișoare,
Roșiile, aceste comori ale grădinii, nu trebuie să-și piardă farmecul nici în timpul iarnii: roșii uscate sau deshidratate, pentru iarnă – simple sau aromate.
<divDulceață de coarne – rețeta clasică cu bucăți de fruct. Dulceață simplă de coarne cu bucăți de fructe și sirop bine legat. Ce sunt coarnele?