Melcișori cu jumări – rețeta de pogăcele spiralate cu pastă de jumări0 (0)
Melcișori cu jumări – rețeta de pogăcele spiralate cu pastă de jumări. Cum se fac spirale pufoase cu jumări și chimen sau semințe de dovleac?
Acasă » aluat dospit » Pagina 2
Melcișori cu jumări – rețeta de pogăcele spiralate cu pastă de jumări. Cum se fac spirale pufoase cu jumări și chimen sau semințe de dovleac?
Chifle crestate – rețeta de pâinici foarte pufoase pentru Paște sau Osterpinze (pințe, pinca, pinsa). Osterprinzen sau pinze triestina – rețete de chifle de Paște.
Covridog spic – rețeta de pâine spic cu cabanos, cârnăciori sau crenvurști. Covridogi pull apart cu cabanoși în aluat pufos. Gustare caldă cu cârnați în
Baghete umplute cu brânză mozzarella, cabanos și sos de roșii la cuptor – rețeta de pizza rulată. Cabanoși în aluat de pizza cu brânză, roșii
Chifle cu cozi de ceapă verde, usturoi și brânză – rețeta de pâinici spiralate sau melcișori. Chifle „trandafir” cu umplutură de cașcaval, mozzarella, ceapă și
Cheesy Bread cu bacon sau simplă – rețeta de foccacia cu brânză în stil Domino’s. Cum se face pâinea cu brânză (mozzarella, cheddar), din aluat
Paine cu nuci si fructe deshidratate – a doua reteta de paine fara gluten. Cum se prepara painea fara gluten? Dar un platou de branza
Aluățele sau turtițe uscate din aluat cu drojdie (plămădeală, maia uscată pentru pâine). Cum se fac „aloțele” uscate? Cum se folosesc turtițele de aluat uscat
Pâine fără gluten rețeta cea mai simplă. Pâine simplă pentru celiaci. Cum se face pâine de casă din făină fără gluten? Cum se face pâine
Cu bucurie vă prezint o rețetă deosebită și plină de savoare: roșii umplute cu brânză. Această delicatesă culinară vă va învălui papilele gustative…
<div class='publicitate-epofta