Pastetă de ficat cu carne tocată – terină „de campagne”0 (0)
Pastetă de ficat cu carne tocată – terină „de campagne”. Pate de casa la cuptor. Cum se face o terină de pate de ficat cu
Acasă » aperitive festive » Pagina 3
Pastetă de ficat cu carne tocată – terină „de campagne”. Pate de casa la cuptor. Cum se face o terină de pate de ficat cu
Pasta de sardine (ansoa) – pasta de peste cu unt si capere. O reteta clasica de pasta de sardele cu unt si ansoa sarate (anchois,
Pasteta de ficat din lebar sau conserva reteta de pe vremuri – o rețetă simplă și rapidă pentru nostalgicii gustului autentic. Cum să transformi…
<divSalata de boeuf este un preparat tradițional românesc asociat în mod obișnuit cu zilele de sărbătoare, dar de ce să nu o savurăm odată pe
Crema de somon afumat cu branza reteta simpla. Aperitiv cu somon si crema de branza. Tartine cu somon si crema de branza. O pasta de
Platou cu aperitive italiene – rețete de antipasti cu mezeluri de Mangaliță, brânză, legume, fructe. Cum se aranjează platourile asortate cu antipasti în stil italian?
Limba cu masline si sos de rosii reteta clasica. Mancare de limba cu masline ce poate fi servita atat calda cat si rece, ca aperitiv
Ne place să ne răsfățăm cu dulciuri, îndeosebi cu prajitura negresa simpla si rapida. Mie imi place prăjitura negresă simplă și rapidă dintr-un motiv foarte..
Salata de peste cu maioneza reteta clasica. Cum se face peste cu maioneza? Se foloseste peste fiert: salau, stiuca, pastrav, dorada, merlucius sau alt peste
Chifteluțe cu maioneză și ceapă marinată sau murată – rețeta bucovineană. Rețeta de chiftele cu sos de maioneză cu smântână și ceapă roșie cu oțet.