
Razalăi sau tărhană de casă – rețeta ardelenească de tăiței rași5 (5)
Razalăi sau tărhană de casă – o delicioasă rețetă tradițională din Ardeal pentru tăiței rași: Cum se prepară acești minunați tărhană din făină și ouă?
Razalăi sau tărhană de casă – o delicioasă rețetă tradițională din Ardeal pentru tăiței rași: Cum se prepară acești minunați tărhană din făină și ouă?
Paste cu ciuperci și sos cremos de roșii cu parmezan. Paste rapide cu sos tomat, cu ciuperci, brânză și busuioc proaspăt. Cum se face sosul
Sos de paste cu busuioc, roșii și usturoi – la borcan, pentru iarnă – descoperiți o rețetă esențială și delicioasă care aduce arome autentice…
<divLegume la gratar – reprezintă o opțiune sănătoasă și gustoasă pentru iubitorii de mâncăruri vegetariene sau pentru cei care doresc să adauge…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Supa de pui picanta in stil thai reteta de Tom Khaa Kai (tom kha gai) – In bucătăria thailandeză acest preparat este o delicatesă aromată…
Pizza de casă ca la pizzerie este o alegere delicioasă și satisfăcătoare pentru orice iubitor de pizza. Această rețetă vă permite să vă bucurați de…
Tocanita de vitel cu ciuperci si sos cremos de smantana. O mancare de vitel cu smantana, ciuperci si legume de primavara (ceapa, morcovi, ardei, mazare).
Limba de vita cu sos de ciuperci si smantana. Un fel cald sau un aperitiv cu limba extrem de gustos. Cum se fierbe si se
Mușchiulet de porc la tigaie, este o rețetă clasică și delicioasă, care pune în valoare gustul intens al cărnii de porc. Prin tehnica de gătire…
Orez prăjit cu ou și legume în stil asiatic – rețeta de fried rice. Cum se face orez cu ou prăjit la wok? Rețeta de