
Ciorbă de pipote și inimi cu smântână și usturoi5 (2)
Explorați o delicioasă ciorbă de pipote și inimi de pui, reinterpretată cu un twist inedit. Cu influențe de ciorbă de burtă, dar îmbogățită cu smântână…
Explorați o delicioasă ciorbă de pipote și inimi de pui, reinterpretată cu un twist inedit. Cu influențe de ciorbă de burtă, dar îmbogățită cu smântână…
Confit de rata, o tehnică veche de conservare a cărnii, care implică gătirea bucatelor de rață în untură la slow cooker, a devenit cunoscută…
<divRețeta pentru aluat de sărățele cu untură, telemea și smântână, o rețeta foarte spornică pe care v-o prezint această metodă accesibilă și economică
<div class='publicitate-epoftaSos 1000 de insule, rețeta de Thousand Island Dressing este un dressing cremos și delicios, potrivit pentru a însoți burgeri, cartofi prăjiți, ouă fierte..
<divSupă de curcan cu fidea sau găluște de griș – rețeta de supă limpede. Supă de pasăre cu tăiței. Supă limpede de casă cu gât
Pogăcele cu cârnați afumați și cașcaval, rețeta de sărățele pătrate din aluat cu untură și brânză este un preparat îmbietor pentru pogăcele crocante..
<div class='publicitate-epoftaSnitel din piept de curcan cu crusta crocanta, un alt mod prin care poti prepara renumitul snitel. Se poate servi cu orice fel de garnitura,
Piept de pui cu sos cremos de ciuperci cu smântână, usturoi și parmezan. Rețeta rapidă de pui sau curcan la tigaie în sos fin cu
Supa de pipote cu galuste pufoase de gris, fie ele de pui, de rata, gasca sau curcan este delicioasa. Cu multe zarzavaturi si galuste cu
Borș de curcan cu tăieței și multe legume – rețeta sănătoasă, dietetică. Ciorbă din gâturi de curcan cu legume, acrită cu borș. Cum se face