
Ciorbă de pipote și inimi cu smântână și usturoi5 (2)
Explorați o delicioasă ciorbă de pipote și inimi de pui, reinterpretată cu un twist inedit. Cu influențe de ciorbă de burtă, dar îmbogățită cu smântână…
Acasă » Preparate din » Carne » Organe » Pagina 2
Explorați o delicioasă ciorbă de pipote și inimi de pui, reinterpretată cu un twist inedit. Cu influențe de ciorbă de burtă, dar îmbogățită cu smântână…
Pate de ficat la borcan (lebăr sau maioș) – rețeta de conservă de ficat naturală – o modalitate minunată de a păstra gustul autentic al
Pipote și inimi cu sos de ceapă și usturoi – rețeta de mâncare de pipote. Cum se face tocănița din pipote (rânze) și inimioare de
Creier pane rețeta simplă pas cu pas – creier de porc, vită sau miel. Bucăți fragede de creier prăjit în crustă de pesmet. Cum se
Pastetă de ficat cu carne tocată – terină „de campagne”. Pate de casa la cuptor. Cum se face o terină de pate de ficat cu
Pasteta de ficat din lebar sau conserva reteta de pe vremuri – o rețetă simplă și rapidă pentru nostalgicii gustului autentic. Cum să transformi…
<divDrob de pui cu ciuperci reteta de Pasti. Un drob traditional fin si suculent, deloc inecacios datorita metodei de preparare. Drob din ficatei de pui
Limba cu masline si sos de rosii reteta clasica. Mancare de limba cu masline ce poate fi servita atat calda cat si rece, ca aperitiv
Cighir sau drob de miel copt în prapur – foarte fraged și suculent. Cum se fac mini droburi de miel la cuptor sau la tigaie?
Limba cu maioneza si castraveti murati reteta clasica. Salata aperitiv din limba de vita sau porc servita cu un sos din maioneza de casa cu