
Sos de marar cu smantana5 (2)
Sos de marar cu smantana – o explozie de arome pentru friptura ta preferată! Fie că îți dorești să încânti papilele gustative cu o friptură…
Sos de marar cu smantana – o explozie de arome pentru friptura ta preferată! Fie că îți dorești să încânti papilele gustative cu o friptură…
Fasole cu afumătură, unde puteți folosi diverse tipuri de carne afumată precum costiță, kaiser, șuncă, ciolan sau jambon afumat, este preparatul…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16'Salata iceberg cu branza, ceapa si masline, reteta de salata de vara absolut perfecta pentru o zi calda, la un brunch, sau oricand iti cade
Descoperă o rețetă surprinzătoare și savuroasă de cartofi cu mozzarella la tigaie, creată pe loc într-o seară când am avut câțiva cartofi copti…
<div class='publicitate-epoftaHarira reteta de supa marocana de miel cu naut si linte, este un preparat autentic a celebrei supe marocane cu carne de miel, naut și
Cârnați din carne de pasăre (gâscă, rață, curcan sau pui) – afumați la cald. Rețeta de cârnați de pui, curcan, rață sau gâscă. Rețeta de
Curry de rață cu lapte de cocos, galbiori și sparanghel – o incursiune în bucătăria asiatică cu arome complexe și texturi bogate…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16Supa cu noodles ramen. Ramen, reteta de supa cu taietei chinezesti din faina de grau poate fi facuta cu orice supa limpede de carne, fie
Explorați o delicioasă ciorbă de pipote și inimi de pui, reinterpretată cu un twist inedit. Cu influențe de ciorbă de burtă, dar îmbogățită cu smântână…
Pui, porc, vita si peste cam astea sunt cele mai cunoscute tipuri de carne la noi in Romania, insa uitam de rata, gasca, iepure si