Ciorbă de roșii prăjite
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Ciorbă de roșii prăjite


un bol de supă de roșii prăjite cu prăjituri cu brânză pe lateral.

Această supă de roșii prăjite cu capsicum, usturoi și ceapă este ambalată cu aromă!

Luând doar 10 minute pentru a vă pregăti, această supă vegană va deveni sigur rețeta ta preferată de supă de roșii!

Ciorbă de roșii prăjite0 (0)

Această rețetă ușoară de ciorbă de roșii prăjite este o supă sănătoasă de roșii, făcută fără cremă, dar cu siguranță nu lipsește de aromă! Prăjirea roșiilor și capsicumului în cuptor își concentrează aroma dulce, ceea ce face cea mai delicioasă și plină de aromă plină de aromă – cu efort minim!

Pe măsură ce vremea se răcește, mă simt poftă de mâncare serioasă de confort și rețete de ciorbă de încălzire. La fel ca supa mea de dovleac prăjită, ciorba de dovlecel cremos și ciorba de morcovi și linte, această ciorbă de roșii prăjite bifează ambele cutii! Este atât de ușor de făcut și este cea mai confortabilă supă, perfectă pentru a vă încălzi în acele zile reci de iarnă!

Adăugați câteva prăjituri cu brânză, o rulare moale de pâine, scone de brânză sau brânză și defilare vegemite pe lateral pentru un prânz sau o cină delicioasă și delicioasă!

un bol cu ​​supă de roșii prăjite servite cu o pâine prăjită cu brânză la grătar pe lateral.un bol cu ​​supă de roșii prăjite servite cu o pâine prăjită cu brânză la grătar pe lateral.

De ce o să iubești această rețetă

  • Rețetă ușoară – Nu există pași complicați în această rețetă, doar tocați, amestecați, prăjiți și amestecați!
  • Ambalat cu aromă – această supă de roșii prăjite la cuptor este ambalată cu o aromă dulce și bogată de roșii.
  • În mod natural, vegan și fără gluten – și cum această supă este făcută fără cremă, este potrivită și pentru cei din dietele fără lactate.
  • Freetor -Friendly – Stocați un lot în congelator și decongelare pentru un prânz rapid reconfortant!
  • Convențional și Thermomix – Ambele metode sunt scrise pe cardul de rețete la sfârșitul postului.

Ce ai nevoie

Aveți nevoie de o mână de ingrediente ale dulapului din magazin, niște roșii, capsicum, ceapă și busuioc pentru a face această delicioasă supă de roșii prăjite și capsicum!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

ingrediente necesare pentru a face rețeta de supă.ingrediente necesare pentru a face rețeta de supă.

  • Tomato -uri romate – sau roșii obișnuite. Încercați să cumpărați cele mai suculente, roșiile cele mai raioase pe care le puteți! Deși frumusețea de a face supă cu roșii prăjite este că puteți folosi roșiile mai puțin decât perfecte și va avea totuși un gust minunat!
  • Roșii cherry – sau roșii mixte. Folosirea a câteva soiuri diferite de roșii produce o supă cu o aromă mai complexă. Puteți înlocui cu roșii rom suplimentare dacă preferați.
  • Ceapa maro – sau ceapa galbenă.
  • Capsicum roșu – cunoscut și sub denumirea de ardei roșu sau ardei roșu.
  • Usturoiul – Folosiți cuișoare de usturoi proaspete și tocați -le singuri sau folosiți usturoiul tocat cumpărat din magazin dacă sunteți apăsat de timp!
  • Ulei de măsline – pentru prăjirea legumelor. Folosirea uleiului de măsline adaugă și o aromă delicioasă!
  • Sare și piper – Pentru a condimenta supa.
  • Pasta de roșii – adaugă o adâncime suplimentară de aromă de roșii.
  • Lichid de stoc de legume – sau faceți -vă singur folosind stocul de legume pudră amestecate cu apă.
  • Basil proaspăt – adaugă o aromă delicioasă la ciorba de roșii prăjite.

Echipament necesar

Nu aveți nevoie de echipament de lux pentru a face această rețetă de roșii și busuioc, doar:

  • Bowl mare – Pentru a amesteca legumele cu condimentele.
  • Felul de copt mare – pentru a prăji ceapa, roșii și capsicum.
  • Cratiță mare
  • Stick Blender, Procesor Food sau Thermomix – pentru a amesteca supa.
  • Cuptor – Folosesc un cuptor forțat de ventilator. Dacă utilizați un cuptor convențional, creșteți temperatura cu 10-20 grade Celsius.

Instrucțiuni pas cu pas

Această rețetă pentru supă de roșii prăjite este atât de simplă de făcut! Luând doar 10 minute pentru a pregăti, cuptorul face cea mai mare parte a lucrărilor pentru tine!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.



Pasul 1 – Condimentează roșiile, capsicum și ceapă

Preîncălziți cuptorul la 220 Celsius (ventilatorul forțat).

Așezați roșiile tocate, ceapa și capsicul într -un bol mare.

roșiile tocate, ceapa și capsicul într -un bol.roșiile tocate, ceapa și capsicul într -un bol.

Adăugați usturoiul tocat, uleiul de măsline, sarea și piperul negru și aruncați până când legumele sunt bine acoperite în ulei și condimente.

uleiul, condimentele și usturoiul tocat s -a adăugat la bol cu ​​roșii și ceapă.uleiul, condimentele și usturoiul tocat s -a adăugat la bol cu ​​roșii și ceapă.

Pasul 2 – prăjiți roșiile, capsicum și ceapă

Îndepărtați legumele într -un vas mare de copt și introduceți în cuptorul preîncălzit.

legumele așezate într -un vas de copt.legumele așezate într -un vas de copt.

Coaceți până când este foarte moale și începeți să fie Char.

roșiile prăjite și ardeii în vasul de copt.roșiile prăjite și ardeii în vasul de copt.

Pasul 3 – Combinați ingredientele de supă

Turnați legumele și sucurile gătite într -o cratiță mare. Adăugați pasta de roșii și stocul de legume lichide. Aduceți la foc mic.

amestecul de tomate prăjit a fost adăugat într -o cratiță mare și un stoc de legume.amestecul de tomate prăjit a fost adăugat într -o cratiță mare și un stoc de legume.

Adăugați frunzele proaspete de busuioc.

basil proaspăt adăugat la supa din cratiță.basil proaspăt adăugat la supa din cratiță.

Pasul 4 – amestec

Folosiți un procesor alimentar cu blender sau Thermomix pentru a amesteca supa până la neted.

supa de roșii amestecată în cratiță.supa de roșii amestecată în cratiță.

Pasul 5 – Serviți

Se servește ciorba de roșii prăjite, la cald, cu busuioc proaspăt, brânză de parmezan rasă și pâine prăjită de brânză pe lateral!

un bol de supă servit presărat cu parmezan și pâine prăjită de brânză pe lateral.un bol de supă servit presărat cu parmezan și pâine prăjită de brânză pe lateral.

Sfaturi pentru experți

  • Prăjiți roșiile – până când sunt fragede și marginile încep să coloreze. Acest lucru va crea o supă plină de aromă, cu o textură netedă mătăsoasă frumoasă.
  • Zahăr – Roșiile subterane pot face ca ciorba să aibă un gust puțin acru, însă acest lucru este ușor de remediat! Amestecați un vârf de zahăr alb după gust.
  • Dacă purificați supa într -un blender – lăsați să se răcească ușor timp de 5 minute înainte de a se amesteca pentru a evita construirea aburului în blender, ceea ce poate face ca vârful să se desprindă și poate duce la arsuri.
  • Depozitare – Depozitați orice supă de roșii prăjite într -un recipient etanș la frigider timp de până la 3-4 zile.
  • Idei de servire – pâine prăjită cu unt fierbinte, pâine prăjită, rulouri de casă sau suluri sau pâine proaspătă crustă!

Întrebări frecvente

Pot îngheța ciorba de roșii prăjite?

Absolut! Puteți îngheța supa până la 3 luni. Se dezgheță în frigider înainte de a reîncălzi pe partea superioară a sobei sau în cuptorul cu microunde.



Trebuie să îndepărtați pielea de roșii pentru supă de roșii?

Nu, nu trebuie să îndepărtați pielea de roșii atunci când faceți supă de roșii, cu toate acestea le puteți îndepărta dacă preferați o supă mai netedă.

De ce este ciorba mea de roșii prăjite?

Unele roșii pot fi puțin acide, ceea ce duce la un gust ușor amar. Pentru a remedia acest lucru, adăugați doar un vârf de zahăr în supă.

aproape de o lingură de supă de ardei de roșii prăjite pentru a arăta consistența ciorbei.aproape de o lingură de supă de ardei de roșii prăjite pentru a arăta consistența ciorbei.

Pentru mai multă încălzire și rețete de supă reconfortante, aruncați o privire la aceste rețete populare, toate garantate pentru a vă încălzi chiar și în cele mai reci zile de iarnă!

  • Supa de morcov, dovleac și cartofi dulci
  • Supa sănătoasă și cremoasă de conopidă | Fără cremă! Supa ușoară de dovleac thailandez cu lapte de nucă de cocos Supa sănătoasă de pui și legume cremoase

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

un bol cu ​​supă de roșii prăjite cu parmezan ras, busuioc și pâine cheesy pe lateral.un bol cu ​​supă de roșii prăjite cu parmezan ras, busuioc și pâine cheesy pe lateral.

Ciorbă de roșii prăjite

Rețeta noastră cremoasă (fără cremă!) Ciorba de roșii prăjite este plină de aromă, super ușoară și pur și simplu delicioasă!


Ac

Curs: Cina, prânz

Bucătărie: Ciorbă, occidentală

Dieta: Vegetarian
Timp de pregătire: 10 minute

Gătiți timpul: 40 minute

Timp total: 50 minute


Porții: 4 servește
Calorii: 203kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Preîncălziți cuptorul la 220 de grade Celsius (ventilatorul forțat).
  2. Așezați roșiile tocate, ceapa și capsicul într -un bol mare. Adăugați usturoiul tocat, uleiul de măsline și sarea și piperul și amestecați până când sunt bine acoperiți. Se toarnă într -un vas mare de copt.
    Coaceți timp de 35-40 de minute sau până când este foarte moale și începeți să vă cata. Turnați roșii gătite, ceapă și capsicum într -o cratiță mare de pe plită. Adăugați pasta de roșii și stocul de legume lichide. Aduceți la foc mic. Adăugați frunzele de busuioc și folosiți un blender de stick sau un procesor alimentar pentru a amesteca supa până la neted. Dacă utilizați un Thermomix: Scoateți MC -ul și așezați coșul de protecție sau de orez în loc. Creșteți încet până la viteza 8 timp de 1 minut. Se servește imediat cu busuioc proaspăt suplimentar, brânză de parmezan rasă și pâine prăjită de brânză pe lateral!

Note

Note și sfaturi despre rețetă

  • Prăjiți roșiile – până când sunt fragede și marginile încep să coloreze. Acest lucru va crea o supă plină de aromă, cu o textură netedă mătăsoasă frumoasă.
  • Zahăr – Roșiile subterane sau acide pot face ca ciorba să aibă un gust puțin acru, cu toate acestea acest lucru este ușor de remediat! Amestecați un vârf de zahăr alb după gust.
  • Dacă purificați supa într -un blender – lăsați să se răcească ușor timp de 5 minute înainte de a se amesteca pentru a evita construirea aburului în blender, ceea ce poate face ca vârful să se desprindă și poate duce la arsuri.
  • Depozitare – Depozitați orice supă rămasă într -un recipient etanș la frigider până la 3-4 zile.
  • Îngheț – răcoriți complet, așezați într -un recipient etanș și înghețați până la 3 luni. Se dezgheță în frigider înainte de a reîncălzi pe partea superioară a sobei sau în cuptorul cu microunde.
  • Idei de servire – pâine prăjită cu unt fierbinte, pâine prăjită, rulouri de casă sau suluri sau pâine proaspătă crustă!






    Nutriţie

    Calorii: 203kcal | Carbohidrați: 25g | Proteină: 5g | Grăsime: 11g | Grăsime saturată: 2g | Grăsime polinesaturată: 1g | Grăsime monoinsaturată: 8g | Sodiu: 625Mg | Potasiu: 1119Mg | Fibră: 6g | Zahăr: 15g | Vitamina A: 4234Iu | Vitamina C: 108Mg | Calciu: 66Mg | Fier: 2Mg

    Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

    ePoftă bună!

    .

    De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

    Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

    (Tagstotranslate) Ciorbă de roșii prăjite

    Sari direct la secțiune

    Rețete populare
    Votează această rețetă
    [Total votanți: 0 Nota medie: 0]