Cremă irlandeză de casă Baileys
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Cremă irlandeză de casă Baileys


baileys

Rețeta noastră de cremă irlandeză Baileys de casă este o băutură alcoolică delicioasă, care durează doar 5 minute și 6 ingrediente pentru a face! Cadoul perfect de casă pentru familie și prieteni.

Cremă irlandeză de casă Baileys0 (0)

Această rețetă Baileys de casă fără ou merge perfect în toate deserturile mele infuzate cu Baileys, cum ar fi flexiunea mea de brownie de ciocolată, cheesecake-ul Baileys Malteser și brownies Baileys Boozy … sau puteți să o beați pe ea de pe gheață!

Această rețetă este atât de ușoară, nu veți dori niciodată să folosiți din nou cumpărat din magazin! Este cremos și dulce, cu un strop de whisky irlandez neted.

baileys de casă în sticle mici de sticlă cu etichete scrise de mânăbaileys de casă în sticle mici de sticlă cu etichete scrise de mână

În fiecare Crăciun fac un lot mare dublu din Baileys de casă și îi dau prietenilor și vecinilor, în mici, umplute cu prăjitură scurtă, turtă, fudge și tort de Crăciun.

Dacă sunteți în căutarea cocktail -urilor pentru a vă folosi crema de casă irlandeză Baileys, încercați cocktail -ul meu de Paște de ciocolată și cocktail de caramel sărat.

De ce o să iubești această rețetă

  1. Doar 6 ingrediente – Această rețetă ușoară pentru Baileys de casă are doar câteva ingrediente, majoritatea fiind capse de cămară!
  2. Atât de ușor – cu doar 2 pași, făcând crema irlandeză Baileys acasă este aproape mai ușoară decât a merge la magazin și a -l cumpăra.
  3. Cadoul perfect – acest baileys de casă fără ou este perfect pentru cadouri și se menține până la 2 luni nedeschis.

cream irlandez de casă baileys în sticle mici cu etichete lângă un pahar de baileys peste gheațăcream irlandez de casă baileys în sticle mici cu etichete lângă un pahar de baileys peste gheață

Ce ai nevoie

  • Cremă – una care nu bici sau se coboară cu ușurință, cum ar fi crema de gătit cu bulla. Dacă nu puteți cumpăra acest brand, alegeți o cremă de turnare subțire și amestecați cu o viteză foarte mică pentru a combina.
  • Lapte condensat îndulcit
  • Extract de vanilie
  • Whisky irlandez – cum ar fi Jameson
  • Granule de cafea instantanee – Pentru a pregăti cafeaua, amestecați granulele cu 2 linguri de apă clocotită și amestecați până la dizolvare, apoi lăsați -o să se răcească
  • sirop de ciocolată sau topping

ingredientele pentru baileys de casăingredientele pentru baileys de casă

Cum se face Baileys de casă

Pasul 1 – Amestecați ingredientele

Puneți toate ingredientele într -un blender sau termomix. Creșteți foarte lent viteza de la scăzut la mediu-mic. Aveți grijă să nu amestecați prea mult ingredientele sau crema se poate curge! Se amestecă doar până când ingredientele tocmai combinate.

turnând whisky într -un thermomix pentru a combina baileys de casăturnând whisky într -un thermomix pentru a combina baileys de casă

amestecând împreună ingredientele baileys de casă într -un castron termomixamestecând împreună ingredientele baileys de casă într -un castron termomix

Pasul 3 – Completați sticlele și magazinul

Se toarnă în sticle sterilizate și se păstrează nedeschis la frigider până la 2 luni. Odată deschis, continuați să păstrați frigider și consumați în 1 săptămână.

turnând cremă irlandeză baileys baileys în sticleturnând cremă irlandeză baileys baileys în sticle

Sfaturi pentru rețete și întrebări frecvente

Cum îmi împiedică amestecul să nu se curbeze?

Anumite amestecuri (în special cele puternice) pot curge ușor amestecul în timp ce „bici” crema. Pentru a evita acest lucru, începeți blenderul cu o viteză foarte mică și creșteți lent până la mediu-mic. Se amestecă până la ingrediente doar combinate.

Cum îmi salvez crema irlandeză Baileys de casă dacă se curbe?



Dacă dintr -un anumit motiv, amestecul dvs. pare coșumat, pur și simplu turnați -l printr -o sită și apoi lăsați lichidul scurs să se așeze. Răzuiește orice exces de pe vârf cu o lingură. Renunțați la oricare dintre lichidul copt pe care l -a colectat sita.

Unde pot găsi mici sticle de sticlă sau borcane?

Majoritatea magazinelor de 2 dolari sau magazinelor cu reduceri vor stoca mici sticle de sticlă sau borcane. Kmart, Walmart sau Target are adesea sticle minunate pentru doar câțiva dolari. Le puteți găsi, de asemenea, la magazinele de artizanat.

Trebuie să dizolve mai întâi granulele de cafea?

Aflu că obțineți o degustare mult mai bună Baileys dacă dizolvați granulele de cafea în apă clocotită, apoi lăsați -le să se răcească înainte de a adăuga la amestec. Dacă vă grăbiți, puteți adăuga granulele fără a le dizolva, cu toate acestea, veți observa că mai aveți granule foarte mici după amestecare – acestea se vor dizolva în timp.

Ce tip de cremă ar trebui să folosesc?

Îmi place să folosesc cremă de gătit Bulla, deoarece este concepută pentru a nu bici sau a se curge atunci când este amestecat. Cu toate acestea, dacă nu găsiți acest brand, alegeți vreo cremă de turnare subțire.

Ce tip de whisky ar trebui să folosesc?

Orice marcă de whisky irlandez este absolut bine de utilizat. Am folosit Whisky Irish Jameson în această rețetă. Deoarece îți amesteci whisky -ul cu alte ingrediente, nu este nevoie să cheltuiți bani în plus pe o sticlă fantezistă!

baileys de casă într -un pahar cu gheață așezată pe o tablă de lemnbaileys de casă într -un pahar cu gheață așezată pe o tablă de lemn

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.



două sticle umplute cu etichete scrise de mână atașate.două sticle umplute cu etichete scrise de mână atașate.

Baileys de casă

Faceți -vă propria cremă irlandeză Baileys Baileys în mai puțin de 2 minute și cu doar 6 ingrediente de bază. Cadoul perfect de casă pentru familie și prieteni.

5 din 50 voturi


Ac
Rata

Curs: Crăciun, băuturi

Bucătărie: Crăciun
Timp de pregătire: 5 minute

Timp total: 5 minute


Porții: 20 servește
Calorii: 160kcal
Autor: Lucy – Bake Play Smile

Ingrediente

Instrucţiuni

Metoda convențională

  1. Amestecați granulele de cafea cu 2 linguri de apă clocotită și lăsați să se răcească complet (acest pas este opțional – dar recomandat pentru un rezultat lină).
  2. Puneți toate ingredientele (inclusiv lichidul de cafea rece) într -un blender.
    Creșteți foarte lent la viteză medie/mică timp de 20 de secunde sau până la combinație (vezi note). Turnați în ochelari sterilizați, sigilați și așezați -vă în frigider. Păstrați nedeschis la frigider timp de 2 luni. Odată deschisă, păstrați frigorific și consumați în 1 săptămână.

Metoda Thermomix

  1. Amestecați granulele de cafea cu 2 linguri de apă clocotită și lăsați să se răcească complet (acest pas este opțional – dar recomandat pentru un rezultat lină).
  2. Puneți toate ingredientele (inclusiv lichidul de cafea rece) în vasul Thermomix. Creșteți foarte lent la viteza 3, timp de 20 de secunde sau până la combinație (vezi note).
    Turnați în ochelari sterilizați, sigilați și așezați -vă în frigider. Păstrați nedeschis la frigider timp de 2 luni. Odată deschisă, păstrați frigorific și consumați în 1 săptămână.

Note

Note de rețetă:
Cantitate – Această rețetă face aproximativ 1 litru de baileys de casă.
Granule de cafea – Amestecați granulele de cafea cu 2 lingurițe de fierbere a apei fierbinți și amestecați până la dizolvare (acest pas este opțional – dar recomandat pentru un rezultat lină). Lăsați cafeaua să se răcească înainte de a adăuga la blender.
Cum să evitați „Curdling” – anumite amestecuri (în special cele puternice) pot curge ușor amestecul în timp ce „bici” crema. Pentru a evita acest lucru, începeți blenderul cu o viteză foarte mică și creșteți lent la mediu/mic. Se amestecă până doar combinat. Dacă dintr -un anumit motiv, amestecul dvs. pare coșumat, pur și simplu turnați -l printr -o sită și apoi lăsați lichidul scurs să se așeze. Răzuiește orice exces de pe vârf cu o lingură.
Cremă – Folosiți o cremă care nu se curbește sau bici (îmi place să folosesc cremă de gătit bulla), dar dacă nu puteți cumpăra această marcă, alegeți o cremă de turnare subțire și amestecați cu o viteză foarte mică pentru a combina.
Whisky – Orice marcă de whisky irlandez este absolut bine de utilizat. Am folosit Whisky Irish Jameson în această rețetă.
Storare – Crema irlandeză Baileys de casă poate fi păstrată în borcane sterilizate până la 2 luni nedeschise la frigider. Odată deschisă, păstrați frigorific și consumați în 1 săptămână.
Sticle/borcane de sticlă – Majoritatea magazinelor de 2 dolari sau magazinelor cu reduceri vor stoca mici sticle sau borcane de sticlă sigilate (Kmart are adesea sticle minunate pentru doar câțiva dolari).

Nutriţie

Calorii: 160kcal | Carbohidrați: 13g | Proteină: 2g | Grăsime: 6g | Grăsime saturată: 4g | Colesterol: 23Mg | Sodiu: 31Mg | Potasiu: 89Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 12g | Vitamina A: 227Iu | Vitamina C: 1Mg | Calciu: 64Mg | Fier: 1Mg

Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

ePoftă bună!

.

De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

(Tagstotranslate) Cream irlandez Baileys de casă Baileys

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]