Prajitura negresa simpla si rapida – 30 minute
5 (2)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Prajitura negresa simpla si rapida

Ne place să ne răsfățăm cu dulciuri îndeosebi cu prajitura negresa simpla si rapida.

Mie imi place prăjitura negresă simplă și rapidă dintr-un motiv foarte uman: îmi aduce o satisfacție instantanee și o bucurie simplă.

Nu trebuie să am pregătit o listă lungă de ingrediente sau să petrec ore întregi în bucătărie pentru a pregăti această prăjitură.

În doar câteva minute, am toate ingredientele la îndemână și pot să încep să pregătesc prăjitura.

În plus, prăjitura negresă este delicioasă și are un gust bogat și decadent.

Ciocolata și zahărul se combină pentru a crea o aromă dulce și satisfăcătoare care mă face să mă simt bine. Este o plăcere simplă, dar autentică, care îmi aduce aminte de momentele fericite din copilărie.

Așadar căutăm mereu o rețetă ușoară și delicioasă.

Toate persoanele adoră dulciurile, mai ales prăjiturile, așadar căutăm mereu o rețetă delicioasă și ușor de pregătit.

Rețeta noastră de negresă este simplă și rapidă, necesitând doar ingredientele principale și ciocolată neagră topită cu unt.

Prajitura negresa sau „brownies” poate fi pregătită simplu cu cacao sau cu adaos de ciocolată, gem, nuci sau biscuiți.



Aluatul se pregătește în maximum 10 minute, iar prăjitura se coace în 20-25 de minute.

Este perfectă pentru o gustare rapidă sau pentru musafiri neprogramați.

Vă recomandăm să încercați rețeta și să ne spuneți cum a ieșit!

prajitura negresa simpla si rapida

Ingrediente prajitura negresa simpla si rapida:

Mod preparare:

I. Încălziți cuptorul la 180 grade. Ungeți cu unt o tavă de copt de 30×20 cm acoperită cu hârtie.

tava pregatita

II. Intr-un bol amestecati faina cu cacaoa si sarea.

faina si cacaoaamestec faina cacao

III. In alt bol deasupra unei oale cu apa fiarta pune ciocolata (bucatele) si untul la topit.

Amestecati si tineti la caldura pana cand se topeste uniform.

ciocolata pt prajituraciocolata si unt topit

IV. Dupa ce s-a luati de pe foc, adaugati zaharul si amestecati pana gand acesta se topeste.



Adaugati oulele si la fel amestecati pana cand acestea se incorporeaza.

La final adaugati amestecul de faiana si cacao si amesteca astfel incat sa fie un aluat omogen.

omogenizare aluat

V. Turnati aluatul in tava si nivelati cu o spatul.

Dati tava la cuptorul preincalzit la 180 de grad pentru aprox 20-25 de min.

Verificați coacerea prăjiturii înțepând cu o scobitoare – scoateți-o și trebuie să fie curată, fără aluat.

negresa gata de copt

VI. Se serveste simpla sau cu zahar pudra pe deasupra, gem de piersici sau chiar ciocolata topita.

prajitura negresa rapida

ePofta buna!

Sari direct la secțiune

Rețete populare
Votează această rețetă
[Total votanți: 2 Nota medie: 5]