Pulpe de rata la slow cooker
5 (1)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Pulpe de rata la slow cooker5 (1)

Pulpe de rata la slow cooker. Mi s-au anuntat musafiri dragi in timpul saptamanii si voiam sa le pregatesc ceva bun. Mai aveam niste pulpe de rata in congelator si m-am gandit ca le vor fi pe plac. De cand am slow cookerul gatitul este foarte usor. Daca va spun ca am lucrat la pulpele de rata 8 minute pe ceas ma credeti?

De data aceasta am facut o reteta mai taraneasca, din pusta maghiara, cu ceapa, sare si piper, chimen si paprika rosie de la tara. Paprika (boiaua) buna de casa are un gust si o aroma extraordinare! Cea autentica se face doar din pulpa ardeilor, fara cotoare si samburi.

Reteta aceasta se poate pregati si cu pulpe de pui sau gaina, gasca sau curcan. Ea poate face parte din Dieta Rina – ziua de proteine (fara cartofi, alaturi de o ). Retete similare potrivite pentru : si usturoi, sau (doar carnea din aceste retete).

Rata de pusta – la slow cooker

Timp de preparare: 8 minute

Timp de gatire: 8 ore

Timp Total: 8 ore 8 minute

Ingrediente:

Pulpele de rata se curata si se spala. Se condimenteaza cu sare, piper si chimen si paprika din abundenta.

Se aseaza in slow cooker pe un strat pulpele, apoi un strat de ceapa taiata si din nou pulpe, apoi din nou ceapa. Si gata! Slow cookerul setat la minimum (LOW) face singur toata treaba timp de 6-8 ore.

Se lasa in slow cooker 8 ore, cel mai bine de seara pana dimineata. Si va mai spun un secret: cel mai bine mancarea se incalzeste tot in slow cooker – uniform, fara sa se arda.



Servire Pulpe de rata la slow cooker

Carnea se face ca untul, cade de pe os imediat si e foarte frageda. Ceapa s-a rumenit si ea iar condimentele din jur au patruns carnea pana la os. Ce arome!

Am servit pulpele de rata impreuna cu niste cartofi natur cu unt si patrunjel. Merg bine si cu un piure de cartofi.

Cititorii nostri au incercat reteta!

Aici gasiti mai multe retete cu carne de rata:

ePoftă bună!

Votează această rețetă
[Total votanți: 1 Nota medie: 5]