Top și amestecați tort de ciocolată
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Top și amestecați tort de ciocolată


o felie de tort de ciocolată cu gheață cu unt pe o farfurie.

Această rețetă de tort de ciocolată cu un bol cu ​​un bol este pur și simplu delicioasă! Un tort de ciocolată umed, ambalat cu aromă … și cel mai bine, nici măcar nu ai nevoie de un mixer!

Doar topiți apoi amestecați ingredientele împreună și coaceți. Este la fel de simplu ca asta!

Top și amestecați tort de ciocolată0 (0)

Dacă sunteți în căutarea unei rețete ușoare de tort de ciocolată, nu căutați mai departe !! Această rețetă de tort de ciocolată cu topire și amestecare cu pudră de cacao, iar nucă de cocos este o prăjitură de ciocolată umedă bogată cu aromă de ciocolată și nu este necesar un mixer!

Căci atunci când doriți ceva puțin mai puțin decadent decât o prăjitură cu noroi de ciocolată sau o tort de noroi Oreo, dar totuși super bogat și umed, acest tort de topire și amestec este rețeta perfectă a tortului de ciocolată!

Inspirat de tortul de ciocolată a lui Donna Hay și mix de ciocolată, acest tort este accesul meu pentru livrarea unui hit de ciocolată cu efort minim!

topiți și amestecați tortul de ciocolată acoperit cu unt de ciocolată, pe un suport de tort alb.topiți și amestecați tortul de ciocolată acoperit cu unt de ciocolată, pe un suport de tort alb.

De ce o să iubești această rețetă

  • Atât de ușor – ai nevoie doar de 1 bol, 1 staniu de copt și 5 minute pentru a pregăti acest tort!
  • Fără tort de ciocolată mixer – tot ce trebuie să faceți pentru a face acest tort de ciocolată este topit și amestecat!
  • Tort de ciocolată umedă – Acest tort este ușor, dar umed, datorită adăugării de nucă de cocos.
  • Versatil – Acest tort de ciocolată este perfect pentru petreceri de naștere și sărbători, precum și o bază de tort. Îmbrăcați -l cu unt de ciocolată, deasupra cu frișcă și fructe de pădure proaspete sau bucurați -vă de simplu.
  • Convențional și Thermomix – Ambele metode sunt scrise pe cardul de rețete la sfârșitul postului.

Ce ai nevoie

Acest tort fără mixer nu este făcut dintr -o mână de ingrediente de bază, probabil că le aveți deja în cămară și frigider!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

ingredientele necesare pentru ca topirea să amestece tortul de ciocolată cântărit și așezat în boluri individuale.ingredientele necesare pentru ca topirea să amestece tortul de ciocolată cântărit și așezat în boluri individuale.

  • Unt – prefer să folosesc unt nesaltat, dar puteți folosi unt sărat dacă preferați.
  • Pulbere de cacao – Folosiți o pulbere de cacao de bună calitate, cum ar fi Nestle sau Cadbury, dacă puteți. Fie pudră de cacao procesată în olandeză, fie cacao naturală, este în regulă.
  • Zahăr caster – cunoscut și sub denumirea de zahăr superfine.
  • Cocos desicat – nucă de nucă de nucă de nucă de nucă desicată.
  • Făină simplă – cunoscută și sub denumirea de făină de toate scopurile.
  • Pulbere de copt – Acesta este un agent în creștere și va ajuta tortul să se ridice și să rămână ușor și pufos în textură.
  • Lapte – fie cremă completă, fie lapte deschis (cremă completă este preferința mea).
  • Ouă – Folosiți ouă de temperatură a camerei pentru cele mai bune rezultate. Folosesc ouă de dimensiuni mari care cântăresc aprox. 60g fiecare.

o pană de tort de ciocolată cu glazură de unt pe o farfurie de servire.o pană de tort de ciocolată cu glazură de unt pe o farfurie de servire.

Echipament necesar

  • Cablul sigur cu microunde și cuptorul cu microunde sau Thermomix – pentru topirea untului și amestecarea ingredientelor.
  • Sită – pentru cernerea în făină și cacao.
  • 23cm (9 „) Tin de tort rotund – căptușit cu hârtie de copt.
  • Cuptor – specific temperaturi forțate ale ventilatorului. Dacă aveți un cuptor convențional, creșteți temperatura cu 10-20 de grade Celsius.

Instrucțiuni pas cu pas

Această rețetă ușoară de tort de ciocolată necesită doar 3 pași simpli: topiți, amestecați și coaceți!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

Pasul 1 – Topiți untul

Preîncălziți cuptorul.



Puneți untul într-un bol de siguranță cu microunde și topiți-vă în cuptorul cu microunde.

unt topit într -un bol rezistent la căldură.unt topit într -un bol rezistent la căldură.

Pasul 2 – Se amestecă în ingredientele umede și uscate

Adăugați laptele și ouăle în untul topit și bateți pentru a combina. Adăugați zahărul și nuca de nucă de nucă de nucă de nucă.

Cerneti praful de cacao, făina simplă si praful de copt in amestecul de unt topit.

făină, pudră de cacao și praf de copt într -o sită peste bolul de unt și ouă.făină, pudră de cacao și praf de copt într -o sită peste bolul de unt și ouă.

Se amestecă până când toate ingredientele sunt bine combinate.

batetul de tort combinat de ciocolată în vasul de amestecare.batetul de tort combinat de ciocolată în vasul de amestecare.

Pasul 3 – Coacere

Se toarnă în cositorul de tort căptușit. Introduceți în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 45-50 de minute.

bateria de tort s -a turnat în cositorul căptușit.bateria de tort s -a turnat în cositorul căptușit.

Serviți tortul pe cont propriu, sau înclinat cu unt de ciocolată, sau praf ușor cu zahăr cu gheață cernut.

aproape de tort completat cu unt de ciocolată.aproape de tort completat cu unt de ciocolată.

Sfaturi pentru experți

  • Nu mi -a amestecat prea mult bateria de tort – acest lucru poate produce un tort dens.
  • Nu gătiți prea mult tortul – altfel poate deveni uscat.
  • Pentru a testa tortul este gătit – introduceți o broască în mijlocul tortului. Dacă iese cu doar câteva firimituri atașate, tortul este gătit.
  • Dacă se topiți cu unt – lăsați tortul să se răcească complet înainte de a se răspândi cu untcream.
  • Depozitare – Depozitați într -un recipient etanș la temperatura camerei până la 3-4 zile sau înghețați până la 3 luni.

Întrebări frecvente

Pot îngheța această topire și amestec tort de ciocolată?

Absolut! Înfășurați bine prăjitura ne-a fost bine și înghețați până la 3 luni. Decongelați la frigider peste noapte.

Care este metoda de topire și amestecare a tortului?

În loc să creeze unt înmuiat cu zahăr, untul este topit înainte de a fi combinat cu zahărul.

Cu ce ​​pot să topi această topire și să amestec tortul?

Puteți completa tortul cu gheață cu unt de ciocolată, frișcă sau un praf de zahăr glazurat chiar înainte de servire!

aproape de o furculiță de tort pe o farfurie albă.aproape de o furculiță de tort pe o farfurie albă.

Pentru mai multe rețete de tort de ciocolată mai ușoare și delicioase garantate pentru a satisface orice pofta de ciocolată, consultați aceste alte rețete populare:



  • Tort de noroi Oreo
  • Tort portocaliu de ciocolată Tortul Nutella Tort de ciocolată super ușor

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

o lovitură aeriană a unui tort de ciocolată cu gheață cu unt.o lovitură aeriană a unui tort de ciocolată cu gheață cu unt.

Top și amestecați tort de ciocolată

Tort de ciocolată Melt & Mix este răspunsul la dilemele de fabricare a tortului! Este cel mai delicios tort umed … și nici nu ai nevoie de un mixer! Pur și simplu amestecați împreună și coaceți. Este la fel de simplu ca asta!


Ac

Curs: Desert, gustare

Bucătărie: Tort
Timp de pregătire: 5 minute

Gătiți timpul: 50 minute

Timp total: 55 minute


Porții: 12 servește
Calorii: 382kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Preîncălziți cuptorul la 180 de grade Celsius (forțat de fan). Ungeți și aliniați un cositor de tort rotund de 23 cm cu hârtie de copt și lăsați deoparte.
  2. Puneți untul într-un bol cu ​​microunde.Topiți -vă cu o putere de 50% timp de 2 minute (sau până la topire).Dacă utilizați un Thermomix: Puneți untul în vasul Thermomix. Se topește 3 minute, 100 de grade, viteza 2.
    Adăugați laptele și ouăle și bateți pentru a combina. Adăugați zahărul și nuca de cocos în bol. Certiți peste praful de cacao, făina simplă si praful de copt. Se amestecă până când este bine combinat. Dacă utilizați un Thermomix: adăugați toate ingredientele rămase la bol și amestecați pe viteza 4, 10 secunde. Răzuiți părțile laterale ale bolului și repetați încă 10 secunde sau până când sunt complet combinate. Turnați în cositorul pregătit și coaceți timp de 45-50 de minute sau până când o broască introdusă în mijloc iese cu doar câteva firimituri. Se servește tortul pe cont propriu, cu unt de ciocolată sau cernește zahărul cu gheață.

Note

Note și sfaturi despre rețetă

  • Nu amestecați peste prăjitură – acest lucru poate produce un tort dens.
  • Nu gătiți mai mult tortul – altfel poate deveni uscat.
  • Pentru a spune că tortul este gătit – introduceți o broască în mijlocul tortului. Dacă iese cu doar câteva firimituri atașate, tortul este gătit.
  • Dacă se topi cu unt – lăsați tortul să se răcească complet înainte de a se răspândi cu untul.
  • Depozitare și îngheț – Depozitați într -un recipient etanș la temperatura camerei până la 3-4 zile sau înghețați până la 3 luni.


    Nutriţie

    Calorii: 382kcal | Carbohidrați: 44g | Proteină: 5g | Grăsime: 23g | Grăsime saturată: 15g | Colesterol: 87Mg | Sodiu: 176Mg | Potasiu: 270Mg | Fibră: 4g | Zahăr: 27g | Vitamina A: 605Iu | Vitamina C: 0,3Mg | Calciu: 69Mg | Fier: 2.3Mg

    Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

    ePoftă bună!

    .

    De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

    Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

    (Tagstotranslate) Tort de ciocolată pentru topire și amestecare

    Votează această rețetă
    [Total votanți: 0 Nota medie: 0]