Această rețetă de tort de ciocolată cu un bol cu un bol este pur și simplu delicioasă! Un tort de ciocolată umed, ambalat cu aromă … și cel mai bine, nici măcar nu ai nevoie de un mixer!
Doar topiți apoi amestecați ingredientele împreună și coaceți. Este la fel de simplu ca asta!
Dacă sunteți în căutarea unei rețete ușoare de tort de ciocolată, nu căutați mai departe !! Această rețetă de tort de ciocolată cu topire și amestecare cu pudră de cacao, iar nucă de cocos este o prăjitură de ciocolată umedă bogată cu aromă de ciocolată și nu este necesar un mixer!
Căci atunci când doriți ceva puțin mai puțin decadent decât o prăjitură cu noroi de ciocolată sau o tort de noroi Oreo, dar totuși super bogat și umed, acest tort de topire și amestec este rețeta perfectă a tortului de ciocolată!
Inspirat de tortul de ciocolată a lui Donna Hay și mix de ciocolată, acest tort este accesul meu pentru livrarea unui hit de ciocolată cu efort minim!
De ce o să iubești această rețetă
- Atât de ușor – ai nevoie doar de 1 bol, 1 staniu de copt și 5 minute pentru a pregăti acest tort!
- Fără tort de ciocolată mixer – tot ce trebuie să faceți pentru a face acest tort de ciocolată este topit și amestecat!
- Tort de ciocolată umedă – Acest tort este ușor, dar umed, datorită adăugării de nucă de cocos.
- Versatil – Acest tort de ciocolată este perfect pentru petreceri de naștere și sărbători, precum și o bază de tort. Îmbrăcați -l cu unt de ciocolată, deasupra cu frișcă și fructe de pădure proaspete sau bucurați -vă de simplu.
- Convențional și Thermomix – Ambele metode sunt scrise pe cardul de rețete la sfârșitul postului.
Ce ai nevoie
Acest tort fără mixer nu este făcut dintr -o mână de ingrediente de bază, probabil că le aveți deja în cămară și frigider!
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
- Unt – prefer să folosesc unt nesaltat, dar puteți folosi unt sărat dacă preferați.
- Pulbere de cacao – Folosiți o pulbere de cacao de bună calitate, cum ar fi Nestle sau Cadbury, dacă puteți. Fie pudră de cacao procesată în olandeză, fie cacao naturală, este în regulă.
- Zahăr caster – cunoscut și sub denumirea de zahăr superfine.
- Cocos desicat – nucă de nucă de nucă de nucă de nucă desicată.
- Făină simplă – cunoscută și sub denumirea de făină de toate scopurile.
- Pulbere de copt – Acesta este un agent în creștere și va ajuta tortul să se ridice și să rămână ușor și pufos în textură.
- Lapte – fie cremă completă, fie lapte deschis (cremă completă este preferința mea).
- Ouă – Folosiți ouă de temperatură a camerei pentru cele mai bune rezultate. Folosesc ouă de dimensiuni mari care cântăresc aprox. 60g fiecare.
Echipament necesar
- Cablul sigur cu microunde și cuptorul cu microunde sau Thermomix – pentru topirea untului și amestecarea ingredientelor.
- Sită – pentru cernerea în făină și cacao.
- 23cm (9 „) Tin de tort rotund – căptușit cu hârtie de copt.
- Cuptor – specific temperaturi forțate ale ventilatorului. Dacă aveți un cuptor convențional, creșteți temperatura cu 10-20 de grade Celsius.
Instrucțiuni pas cu pas
Această rețetă ușoară de tort de ciocolată necesită doar 3 pași simpli: topiți, amestecați și coaceți!
NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.
Pasul 1 – Topiți untul
Preîncălziți cuptorul.
Puneți untul într-un bol de siguranță cu microunde și topiți-vă în cuptorul cu microunde.
Pasul 2 – Se amestecă în ingredientele umede și uscate
Adăugați laptele și ouăle în untul topit și bateți pentru a combina. Adăugați zahărul și nuca de nucă de nucă de nucă de nucă.
Cerneti praful de cacao, făina simplă si praful de copt in amestecul de unt topit.
Se amestecă până când toate ingredientele sunt bine combinate.
Pasul 3 – Coacere
Se toarnă în cositorul de tort căptușit. Introduceți în cuptorul preîncălzit și coaceți timp de 45-50 de minute.
Serviți tortul pe cont propriu, sau înclinat cu unt de ciocolată, sau praf ușor cu zahăr cu gheață cernut.
Sfaturi pentru experți
- Nu mi -a amestecat prea mult bateria de tort – acest lucru poate produce un tort dens.
- Nu gătiți prea mult tortul – altfel poate deveni uscat.
- Pentru a testa tortul este gătit – introduceți o broască în mijlocul tortului. Dacă iese cu doar câteva firimituri atașate, tortul este gătit.
- Dacă se topiți cu unt – lăsați tortul să se răcească complet înainte de a se răspândi cu untcream.
- Depozitare – Depozitați într -un recipient etanș la temperatura camerei până la 3-4 zile sau înghețați până la 3 luni.
Întrebări frecvente
Pot îngheța această topire și amestec tort de ciocolată?
Absolut! Înfășurați bine prăjitura ne-a fost bine și înghețați până la 3 luni. Decongelați la frigider peste noapte.
Care este metoda de topire și amestecare a tortului?
În loc să creeze unt înmuiat cu zahăr, untul este topit înainte de a fi combinat cu zahărul.
Cu ce pot să topi această topire și să amestec tortul?
Puteți completa tortul cu gheață cu unt de ciocolată, frișcă sau un praf de zahăr glazurat chiar înainte de servire!
Rețete conexe
Pentru mai multe rețete de tort de ciocolată mai ușoare și delicioase garantate pentru a satisface orice pofta de ciocolată, consultați aceste alte rețete populare:
Tort de noroi Oreo






Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.
Top și amestecați tort de ciocolată
Tort de ciocolată Melt & Mix este răspunsul la dilemele de fabricare a tortului! Este cel mai delicios tort umed … și nici nu ai nevoie de un mixer! Pur și simplu amestecați împreună și coaceți. Este la fel de simplu ca asta!
Ac
Curs: Desert, gustare
Bucătărie: Tort Gătiți timpul: 50 minute minute
Timp total: 55 minute minute
Timp de pregătire: 5 minute minute
Porții: 12 servește
Calorii: 382kcalIngrediente
Instrucţiuni
Note
Note și sfaturi despre rețetă
- Nu amestecați peste prăjitură – acest lucru poate produce un tort dens.
- Nu gătiți mai mult tortul – altfel poate deveni uscat.
- Pentru a spune că tortul este gătit – introduceți o broască în mijlocul tortului. Dacă iese cu doar câteva firimituri atașate, tortul este gătit.
- Dacă se topi cu unt – lăsați tortul să se răcească complet înainte de a se răspândi cu untul.
- Depozitare și îngheț – Depozitați într -un recipient etanș la temperatura camerei până la 3-4 zile sau înghețați până la 3 luni.
Nutriţie
Calorii: 382kcal | Carbohidrați: 44g | Proteină: 5g | Grăsime: 23g | Grăsime saturată: 15g | Colesterol: 87Mg | Sodiu: 176Mg | Potasiu: 270Mg | Fibră: 4g | Zahăr: 27g | Vitamina A: 605Iu | Vitamina C: 0,3Mg | Calciu: 69Mg | Fier: 2.3Mg
Ai încercat această rețetă?Menționați @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!
ePoftă bună!
.
De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.
Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.
(Tagstotranslate) Tort de ciocolată pentru topire și amestecare