Trufe de caramel sărat
0 (0)

Filter by Categories

Acasă » reteta » Trufe de caramel sărat


trufele acoperite cu ciocolată presărate cu sare de mare.

Aceste trufe dulci și sărate, bogate de 4 ingrediente de caramel sărat sunt umplute cu o ganache netedă de ciocolată și acoperite în ciocolată neagră pentru a crea un desert decadent – perfect pentru orice ventilator de ciocolată.

o trufă de caramel sărată mușcată pe jumătate pentru a arăta umplutura netedă de ganache.Trufe de caramel sărat0 (0)

Aceste trufe de caramel sărate de ciocolată sunt una dintre cele mai ușoare rețete de caramel sărate de făcut! Un ganache bogat de caramel sărat este acoperit în ciocolată neagră și presărat cu sare de mare pentru a crea o trufă decadentă care este populară pentru toată lumea, tineri și bătrâni!

Nu pot rezista unui desert de caramel sărat, fie că este vorba de o felie de cheesecake cu caramel sărat sau tort cu ondulare cu ciocolată cu caramel sărat, sau o lingură de înghețată de vanilie cu sos de caramel sărat turnat peste ea. Și pentru acele momente în care am nevoie de o soluție de caramel sărat rapid, o mână (sau două!) De floricele de caramel sărat este întotdeauna la fața locului!

Căutați mai multe trufe de coacere? Aceste trufe Biscoff, trufe Oreo și trufe de ciocolată albă cu lămâie sunt toate rețete ușoare care durează doar minute pentru a se pregăti!

vedere laterală a caramelului trufe pe o farfurie cu un borcan de caramel în spate.vedere laterală a caramelului trufe pe o farfurie cu un borcan de caramel în spate.

De ce o să iubești această rețetă

  • Rețetă ușoară – doar încălziți, topiți, răciți, rulați și scufundați! Nu este necesară gătitul.
  • 4 ingrediente – Aveți nevoie de doar 4 ingrediente de bază pentru a face aceste bile de caramel sărate.
  • Prieteni pentru copii – Aceasta este o rețetă distractivă și ușoară pentru copii care să ajute.
  • Cadou perfect pentru mâncare de casă – o cutie sau o geantă a acestor trufe de caramel sărate face un cadou ușor, care este garantat să ridice un zâmbet.
  • Party Food – Faceți un lot din aceste trufe de caramel și urmăriți -le dispărând rapid!
  • Convențional și Thermomix – Ambele metode sunt incluse în cardul de rețetă de mai jos.

Ce ai nevoie

Aveți nevoie doar de patru ingrediente pentru a face această rețetă de trufe de caramel sărat!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

  • Sos caramel – Folosiți un sos gros de caramel sau dulcea de leche.
  • Sare de mare – un ingredient vital, o mică sare de mare scoate într -adevăr aroma caramelului. Dacă folosiți un sos de caramel sărat cumpărat, atunci omiteți sarea de la ganache. Folosiți o fulgi de sare de mare sau sare de mare de mare calitate pentru a presăra trufele cu.
  • Cremă – Alegeți o cremă îngroșată cu grăsime completă sau o cremă grea.
  • Ciocolata neagră – este folosită pentru a face ganache și pentru a scufunda trufele. Folosiți o ciocolată neagră de bună calitate pentru cea mai bună aromă și cea mai netedă textură.

cele patru ingrediente necesare pentru a face trufele așezate în boluri individuale.cele patru ingrediente necesare pentru a face trufele așezate în boluri individuale.

Echipament necesar

  • Două boluri sau ulcioare sigure cu microunde – unul pentru încălzirea sosului de caramel, smântână și sare și altul pentru topirea ciocolatei.
  • Cup cu microunde – desigur, dacă aveți un Thermomix (opțional), puteți utiliza și asta!

Instrucțiuni pas cu pas

Aceste trufe de sare de mare nu ar putea fi mai ușor de făcut: doar căldură, amestecă, frisoane și rulează!

NOTĂ: Derulați pe cardul de rețete din partea de jos pentru cantitățile ingredientelor și metoda completă detaliată.

Pasul 1 – Căldură

Încălziți sosul de caramel, sarea de mare și smântâna în cuptorul cu microunde timp de 1-2 minute (amestecând la fiecare 30 de secunde), până la cald, dar nu fierbe.

Dacă folosiți un Thermomix: încălziți sosul de caramel, sare și smântână timp de 4 minute, 80 de grade, viteză 2.



cremă, sare și caramel într -un ulcior rezistent la căldură.cremă, sare și caramel într -un ulcior rezistent la căldură.

Va arăta astfel:

amestecul de caramel și cremă în ulcior după ce a fost încălzit.amestecul de caramel și cremă în ulcior după ce a fost încălzit.

Pasul 2 – Turnați caramelul peste ciocolată

Puneți ciocolata se topește într -un bol. Turnați amestecul de cremă de caramel fierbinte deasupra topiturilor.

crema de caramel turnată peste ciocolata se topește într -un bol.crema de caramel turnată peste ciocolata se topește într -un bol.

Lăsați amestecul să stea 5 minute înainte de a agita cu o spatulă de cauciuc până când ingredientele sunt netede și combinate.

caramel topit și ganache de ciocolată într -un bol.caramel topit și ganache de ciocolată într -un bol.

Pasul 3 – Chill

Puneți vasul în frigider timp de cel puțin 4 ore (peste noapte este cel mai bun).

Pasul 4 – Roll

Rotiți lingurițe ale amestecului în bile. Puneți din nou trufele în frigider.

Pasul 5 – Coat în ciocolată

Topiți ciocolata suplimentară în cuptorul cu microunde timp de 3-4 minute, cu o putere de 50%, amestecând la fiecare 30 de secunde.

Dacă folosiți un Thermomix: Găsați ciocolata timp de 5 secunde, viteza 8. Topiți timp de 3-4 minute, 50 de grade, viteza 2.

Înmuiați trufele în amestecul de ciocolată și apoi așezați pe o tavă sau o farfurie plată. Lucrând rapid (înainte de seturile de ciocolată), presărați partea de sus cu puțină sare de mare în plus.

trufele s -au scufundat în ciocolată și s -au presărat cu sare de mare pe o farfurie.trufele s -au scufundat în ciocolată și s -au presărat cu sare de mare pe o farfurie.

trufele finisate presărate cu sare de mare pe o farfurie de servire, cu un borcan de caramel în lateral.trufele finisate presărate cu sare de mare pe o farfurie de servire, cu un borcan de caramel în lateral.

Sfaturi pentru experți

Secretul pentru aceste trufe de decadente de caramel sărat este să funcționeze rapid atunci când se manevrează ganache -ul și să -l păstrezi răcit în timp ce mergi.

  • Tipul de cremă – Aceste trufe de caramel sărate necesită cremă îngroșată (așa cum este menționată în Australia) sau cremă grea (așa cum este cunoscută în SUA).
  • Sos caramel – Folosiți un sos gros de caramel sau dulcea de leche. Dacă folosiți sos de caramel sărat, omiteți lingurița de sare din ingrediente.
  • Sfaturi pentru rularea trufelor:
    • Așezați ganache -ul în frigider timp de cel puțin 4 ore, peste noapte este cel mai bine, dacă este posibil, pentru a -i permite să se stabilească suficient.
    • Amestecul de trufe va fi foarte moale și lipicios. Am recomandat să plasați un pachet de gheață pe bancă și să vă înghețați mâinile între rularea fiecărei trufe. De asemenea, puteți plasa un alt pachet de gheață sub bolul de amestec de trufe, dacă doriți.
  • Scufundând trufele în ciocolată:
    • Așezați bilele de ganache laminate înapoi în frigider pentru a se răcori înainte de a scufunda bilele în ciocolată topită.
    • Găsesc cel mai simplu mod de a înmuia bilele în ciocolata topită este cu 2 furci. Lucrând rapid, coborâți o bilă de ganache în ciocolata topită și ridicați -vă, apoi așezați -vă pe tavă sau farfurie. Dacă sunteți prea lent, căldura ciocolatei topite va începe să topească ganache, iar trufele nu vor arăta la fel de îngrijite.
  • Frigider trufele – pentru că sunt făcute cu cremă, aceste trufe trebuie să fie refrigerate până când nu sunteți gata să le serviți.

Întrebări frecvente

Cât timp vor păstra trufele de caramel sărate la frigider?

Aceste trufe se vor păstra într -un recipient etanș la frigider până la o săptămână.



Pot îngheța trufele de caramel sărate?

Absolut! Aceste trufe de caramel sărate pot fi înghețate într -un recipient etanș până la 3 luni.

Pot să rostogolesc aceste trufe în pudră de cacao, mai degrabă decât în ​​ciocolată neagră?

Da, puteți îmbrăca trufele de caramel sărate în pudră de cacao sau puteți folosi nuci tocate sau chiar stropi de ciocolată!

trufe pe o farfurie de servire cu o jumătate mâncată.trufe pe o farfurie de servire cu o jumătate mâncată.

Pentru mai multe bile de coacere și trufe pe care copiii le pot ajuta, aceste rețete sunt simple, rapide și întotdeauna un tratament popular de împărtășit!

  • Oreo trufe | 3 ingrediente
  • 3 Bile de cheesecake caramel ingredient Bile de recompensă | 3 rețete de ingredient fără coacere 3 Bile de ciocolată cu ingredient Tim Tam

Vrei și mai multe rețete delicioase? Abonați -vă la newsletter -ul meu sau urmați pe Facebook sau Instagram. Și dacă vă place să coaceți, atunci vă rugăm să veniți să vă alăturați grupului meu de club de bucătărie Facebook sau să vă abonați la canalul meu YouTube.

o jumătate de mâncat bogată și ganache a umplut trufe de caramel sărat.o jumătate de mâncat bogată și ganache a umplut trufe de caramel sărat.

Trufe de caramel sărat

Trufe de decadent și bogat de caramel sărat de ciocolată cu o ganache groasă acoperită în ciocolată neagră și presărată cu sare de mare.


Ac

Curs: Desert

Bucătărie: Trufe
Timp de pregătire: 15 minute

Timp de răcire: 4 ore

Timp total: 4 ore

15 minute


Porții: 20 servește
Calorii: 92kcal

Ingrediente

Instrucţiuni

  1. Încălziți sosul de caramel, sarea și smântâna în cuptorul cu microunde timp de 1-2 minute (amestecând la fiecare 30 de secunde), până la cald, dar nu fierbe. Dacă folosiți un Thermomix: încălziți sosul de caramel, sare și smântână timp de 4 minute, 80 de grade, viteză 2.
  2. Puneți ciocolata se topește într -un bol. Turnați amestecul de cremă de caramel fierbinte deasupra.
    Se lasă să stea 5 minute înainte de a agita cu o spatulă de cauciuc până la neted și combinat. Puneți la frigider timp de cel puțin 4 ore (peste noapte este cel mai bun). Rotiți lingurițe ale amestecului în bile.Puneți trufele înapoi în frigider. Topiți ciocolata suplimentară în cuptorul cu microunde timp de 3-4 minute, 50% putere, amestecând la fiecare 30 de secunde. Dacă folosiți un Thermomix: Găsați ciocolata timp de 5 secunde, viteza 8. Topiți timp de 3-4 minute, 50 de grade, viteza 2. Înmuiați trufele în amestecul de ciocolată și apoi așezați pe o tavă plată. Lucrând rapid (înainte de seturile de ciocolată), presărați partea de sus cu sare de mare suplimentară. Depozitați într -un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.

Note

Note și sfaturi despre rețetă

  • Tipul de cremă – Trufele noastre de caramel sărate necesită cremă îngroșată (așa cum se face referire în Australia) sau cremă grea (așa cum este cunoscută în SUA).
  • Sos de caramel – Folosiți un sos de caramel gros sau Dulce de Leche. Dacă folosiți sos de caramel sărat, omiteți lingurița de sare din ingrediente.
  • Temperatura răcoroasă – Amestecul de trufe va fi moale și lipicios pentru a se descurca. Am recomandat să plasați un pachet de gheață pe bancă și să vă înghețați mâinile între rularea fiecărei trufe. De asemenea, puteți plasa un alt pachet de gheață sub bolul de amestec de trufe, dacă doriți.
  • Păstrați frigider – pentru că sunt făcute cu cremă, trufele trebuie să fie refrigerate până când sunteți gata să le serviți.
  • Stocare – Trufele vor dura până la 1 săptămână într -un recipient etanș la frigider sau 3 luni la congelator.

Nutriţie

Calorii: 92kcal | Carbohidrați: 8g | Proteină: 1g | Grăsime: 6g | Grăsime saturată: 4g | Colesterol: 7Mg | Sodiu: 13Mg | Potasiu: 50Mg | Fibră: 1g | Zahăr: 8g | Vitamina A: 50Iu | Vitamina C: 0,1Mg | Calciu: 27Mg | Fier: 0,1Mg

Ai încercat această rețetă?Menționează @BakePlaysMileBlog sau Tag #BakePlaysMile!

ePoftă bună!

.

De altfel, vă așteptăm cu părerile voastre și pe pagina noastră de Facebook @ePofta.ro.

Iar dacă aveți idei de rețete, vă invităm să le postați pe grupul nostru de Facebook @ePofta.ro.

(Tagstotranslate) Trufele de caramel sărate

Votează această rețetă
[Total votanți: 0 Nota medie: 0]