Icre de fasole cu ceapă și ulei de dovleac sau de floarea soarelui – rețeta de post5 (1)
Icre de fasole cu ceapă și ulei de dovleac sau de floarea soarelui – rețeta de post. Icre false sau cremă de fasole boabe fiartă
Icre de fasole cu ceapă și ulei de dovleac sau de floarea soarelui – rețeta de post. Icre false sau cremă de fasole boabe fiartă
Maioneza vegetariana este o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru a înlocui maioneza tradițională în preparatele tale preferate. Acest sos cre…
<div class='publicitate-epofta publicitate-epofta-16 publicitate-epofta-block-16' style='margin:Zmeură cu ciocolată albă și neagră, cu miez de fistic – desert simplu și rapid Franui style. Rețeta de boabe de zmeură glazurate cu 2
Supă cremă de legume coapte și caramelizate la cuptor – rețeta de post sau cu parmezan. Cremă de legume rădăcinoase coapte la tavă. Supă cremă
Salată de crudități – rețeta simplă sau cu dressing cremos. Cum se face salata cu morcovi, mere, țelină, nuci și sos acrișor de lămâie? Salată
Sos pentru paste cu legume și roșii – la borcan, pentru iarnă – salsa napoletana. Cum se face sosul napolitan de casă, fără conservanți? Rețete
Tarte cu mere – reteta de post, reprezinta un delicios desert potrivit pentru perioadele de post și dietă, ce imbina armonios aromele dulci-acrisoare…
<div class='publicitate-epoftaAzi avem o rețetă delicioasă de negresă de post cu banane, vegană și fără gluten, pentru cei care evită făina și produsele de origine animală…
Tăieței cu nucă și gem rețeta de paste de post sau de dulce. Tăiței simpli cu nucă și gem de caise sau dulceață. Cum se
Prăjitură cu gem de prune și nucă – rețeta de tartă cu magiun, cremă frangipane și prune uscate – la air fryer sau la cuptor.